• BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,54% 0,13
  • EURO

    34,87% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2434,65% 0,09
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36

Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel için olay sözler!

Ünlü gazeteci ve futbol yorumcusu Fatih Altaylı, futbol gündemini değerlendirirken hedefinde Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu vardı.

SPOR 4.09.2018 11:12:00 0
Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel için olay sözler!

Fatih Altaylı, Bloomberg HT'de yayınlanan Spor Saati programında spor gündeminde yaşanan olayları değerlendirdi.

İşte Fatih Altaylı'nın açıklamaları;

"TARİHİ SKOR OLABİLİRDİ"

Maçın herhalde 15. dakikasında bizim Galatasaraylı gruba, '5 olur' diye yazdım. 6-7 bile olabilirdi, Trabzonspor frene bastı. Tarihi bir skor olabilirdi. Galatasaray başında sonuna hatalıydı. Kadro hatalı, taktik hatalı, oyuncular zaten rezalet. Üzerine fazla konuşacak bir şey yok.

Maçtan sonra Belhanda'nın hangi suratla takım otobüsüne bindiğini, bir sonraki antrenmana hangi yüzle gittiğini merak ediyorum. Bu Maicon biliyorsun Al Hilal'e satılıyordu. Geçen sene çok kritik maçlarda oynatılmadı. Bu maçta niye oynatıldı? Merak ediyorum.

"BÖYLE BİR ŞEY YOK"

Stoper ihtiyacı varken stoper alınmadığını gördük. Bu takımın forvet ihtiyacı var derken, üstelik Gomis hala takımdayken... Gomis gittikten sonra bir forvet olmamasını gördük. Elbette santrforsuz oynayabilir takım ama o zaman ona göre diziliş olur. Böyle bir şey yok.

İlk yarıdaki futbola bakarsak Belhanda'nın kırmızısı oyunu etkilemez. Ama Galatasaray'ın 2. yarıları nasıl oynadığını, bir önceki maça bakarsak muhakkak etkiler. 60-65 dakika 1 kişi oynamak... Erken geriye düşünce Galatasaray gibi takımların dönüş şansı var her zaman. Trabzonspor'a karşı son yıllarda genelde başarısısız zaten. Son 3 senede 5 mağlubiyet var.

"KART GÖSTER UTANMAZ ADAM"

Tabii hakemden de bahsetmeden geçemeyeceğim. Benim çok beğendiğim bir hakemdi. Belhanda'ya gösterdiği kırmızı kartın kırmızı kart olduğuna dair en ufak bir şüphem yok. Sabahtan akşama kadar kırmızı karttır. Fakat aynı hareketi, futbolcunun sakatlanmaya daha yatkın yerine, aşil tendonuna aynı hareketi Trabzonspor'un santrforu yaptı. Rodallega aynısını yaptı. Bileğine bastı. Bari ona sarı kart göster be utanmaz adam.

"TERİM KIYAMETİ KOPARIRDI"

Şimdi Fatih hocaya hak veriyorum. Şu ana kadarki tavrını kendi kişiliğinden oldukça taviz vermiş olarak görüyorum. Fatih kulübe mümkün olduğunca yardım etmek isteyen bir çaba içerisinde. Bu normal bir Fatih Terim değil. Normalde Fatih Terim kıyameti koparırdı. İçeride ne oluyor bilmiyorum. Galatasaray yönetimiyle bunları konuşacak bir ilişkim yok. Bunları konuşunca burada yorum yapıyoruz, konuşmayınca başka bir noktaya gidiyor. O yüzden uzaktan bakmayı tercih ediyorum.

"KORE TAKIMINA SATABİLİRDİ"

Galatasaray şunu da yapabilir. Ben Maicon'u 15 milyon dolar'a bilmem kime sattım. Böyle yapanlar var dünyada. Atıyorum Tarık Çamdal'ı Kore'nin bilmem ne takımına 22 milyon euro'ya sattık. Sattık mı, satmadık mı, bu 22 milyon nereden geldi, Kore takımının hesaplarına baksak o para bir yerden girdi çıktı mı? Galatasaray böyle şeyler yapabilen bir takım, bir camia değil. Bu paraları verebilecek yöneticileri de yok zaten. Verse niye versin? Bir de Galatasaray'ın böyle bir alışkanlığı da yok bildiğim kadarıyla.

"ÖZÜR DİLEYECEKLER"

Bu mağlubiyete geçmeden önce benim bir ricam var. Sen kalkacaksın oradan, gelip benim elimi öpeceksin. Benim burada söylediğim laflardan sonra da bana mail yoluyla, mesaj yoluyla, sosyal medyadan hakaret eden Fenerbahçeliler diyecekler ki; 'Fatih abi, özür diliyoruz, elini öpüyoruz.' Cocu Fenerbahçe'nin başına geleceği zaman, ben ne dedim? Keşke bandını hazırlatsaydık.

Bu adam iyi hoca olabilir, hiçbir itirazım yok, PSV'yi bilmem kaç kere şampiyon yapmış olabilir. Ama Türkiye'ye gelen Hollandalı hocalar arasında başarılı olanların sayısı bir elin parmaklarını geçmez, hatta bir parmağı geçmez. Fenerbahçe'ye, Galatasaray'a gelenleri örnek verdim. Dedim ki, Rijkaard Barcelona'dan geldi, Avrupa şampiyonu olarak geldi... Cocu deyince bu kadar heveslenmeyin dedik. Bir kere adamın tarzı ve tipi, Fenerbahçe tarzı ve tipi değil.

"YANAL DEMEYE BAŞLADILAR"

Burada söyledim. Ne oldu? 8 hafta verdim, 8 değilse 10 dedim. 4. haftadan itibaren herkes, Ersun Yanal demeye başladı. Bu Cocu'nun kötü bir teknik direktör olduğu anlamına gelmez, çok iyi bir teknik direktör olabilir. Tanımıyorum dedim, tanıtır kendini diye küfrettiler bana. Şimdi bizzat tanıştılar. Fenerbahçe bir inat eder, birkaç sezon ekol oluşturmak için uğraşırsa Cocu belki de Fenerbahçe'yi 7 sene üst üste şampiyon yapar, onu bilemem dedim. Geldiğinde olacakları söyledim mi?

Ben olsam tahammül gösteririm. Eğer Cocu'yu iyi bir teknik direktör diye buraya getirdiysen ve Cocu'nun Fenerbahçe'de bir ekol yaratmasını istiyorsan gösterirsin. Örneğin Jupp Derwall, Galatasaray'a geldi. Nereden geldi? Almanya Milli Takımı'nın başından, o zaman dünyanın en büyük teknik direktörlerinden biri olarak. İlk 2 senesinde şampiyon olamadı, 3. senesinde oldu. Arkasından Mustafa Denizli yönetiminde Avrupa'da yarı final oynayan, arkasından oradan gelen gazla Avrupa kupalarına yürüyen bir Galatasaray oldu.

"COCU'YA İNANIYORLARSA..."

Fenerbahçe'nin mali durumu düzelir, daha iyi transferler yapar, daha iyi takım kurar, gençler biraz daha oturur, bir futbol anlayışını buraya adapte eder, daha iyiye gidebilir. Eğer inanıyorlarsa... Ben hakikaten tanımıyorum. Adını duydum ama nasıl futbol anlayışı var bilmem. İyi bir antrenör olmasa PSV'nin başına getirilmezdi. Kötü bir teknik direktör olsa, Comolli kalkıp buraya getirmezdi. O da sonuçta elinden gelenin iyisini yapmaya çalışan bir adam.

"MAÇ 5-2 OLABİLİRDİ"

Daha ligin başı tabii, şampiyonluk inancımı korumuyorum derse zaten Fenerbahçe'de olmaz. Fenerbahçe'de hatalar da var. Josef-Topal ikilisine büyük tepkiler gösteriliyor. Ben olsam Galatasaray'a alırım Josef'i. İyi oyuncu, kötü oyuncu değil. Sen oyuncuları yanlış yerde oynat, takımı oyuncu karakterine göre oynatma. Sonra da oyuncuyu suçla. Bu Aykut zamanında da böyleydi, Cocu zamanında da böyle. Fenerbahçelilerin istediği oyun türü değil. Bu maçta 3-2 yenildi ya Fenerbahçe, dua etsinler. 5-2, 6-2 olurdu.

"AYKUT KOCAMAN KALSAYDI..."

Rakip Fenerbahçe'yi 6'lık yaparım diye inansaydı... Çok pozisyon var. Fenerbahçe 10 kişilik rakibine doldur-boşalt oynuyorsa... Olacak bir şey değil. Aykut kalsaydı başka bir noktada olabilirdi Fenerbahçe. 3 maç kaybetmeyebilirdi muhtemelen. Fenerbahçe geçen sezon iyi başlamadı değil, ilk yarının ortasına doğru bir çuvalladılar.

"BİR VİRÜS GİBİ DAVRANIYOR"

Ne istiyorsun? Bu Volkan Demirel, Türk futboluna bulaşmış bir virüs gibi davranıyor. Emre Belözoğlu, Volkan Demirel... Böyle bir takım oyuncular var. Futbolu çirkinleştiren, insanlık dışına çıkartan futbolcular var. Emre'nin Erzurum'da yaptıkları normal mi? Küfür, kıyamet, kavga, dövüş... Ortamı yatıştırmaya gelen Erzurumlu yöneticiye tokat bilmem ne... Bunlara ceza verilmiyor. Gazeteci dövüyorlar, bilmem ne yapıyorlar. Bunlara kimse tek kelime etmiyor. Volkan'ın yaptığı yanına kar mı kalacak kardeşim? Sanane lan, sanane!

Ben futbolcu olacağım, Volkan bana gelip 'gir içeri' diyecek... Hadi gelsin, desin bakalım. Neyine güveniyor? O lakabına mı güveniyor? O ne kadar lakabına uygunsa, ben de o kadar uygunum o zaman. Ben de futbolcuyum kardeşim derim orada. Var mı böyle bir şey ya? Futbolcu buna bir şey dese, bu sefer kavga çıkacak. Adamlar efendiymiş de içeri girdiler.

"CÜNEYT ÇAKIR VAR'A KARŞI"

Türkiye'nin en kötü hakemi Dünya Kupaları'nda Türkiye'yi temsil eden hakem. Yani belli ki VAR sistemine karşı. VAR'ın gözden düşmesi için çalışan başka hakem de olamaz. Keşke bu çocuk Çin'den gelen teklifi kabul etseydi, keşke Çinlilerin saçını başını yoldurtsaydı. Türkiye'de hakikaten maç yönetecek bir noktada değil. Ofsayt tartışılıyor mesela, orada bir şey söyleyemem. Türkiye'nin en iyi hakem üçlüsü dediğimiz hakemlerden çizgi hakeminin pozisyon aldığı nokta yanlış. Hakemin o durduğu yerden ofsaytı da ofsayt olmadığını da göremezsin. Bu kadar yanlış bir yerde durma hakkına sahip değil

"G.SARAY GRUPTAN ÇIKAMAZ"

Lokum gibi kura da yiyecek olanda diş yoksa, lokumu yemek bile zordur. Bundan daha iyi bir kura çekilebilir mi, emin değilim. Fatih Terim'e sen kafa göre seç deseler, bunları seçmeye utanırdı. Böyle bir denk getirme kolay kolay olacak şey değil. Ben çok üzüldüm dedim. Biz nasıl olsa bu gruptan çıkamayacağız, bari baba takımlar çıksaydı da onları seyretseydik. Neden? Çıkamaz, çok zor. Galatasaray, Avrupa'da başkadır, bunu kabul ediyorum.


İzmit Belediye Başkanı Cemre Şeşen ilk talimatını verdi!

Çayırova’da 23 Nisan coşkusu

Başkan Ömeroğlu, Koltuğu Minik Öğrenciye Devretti

Güven Çilingir Evi: İstanbul'un Farklı Semtlerinde Hızlı ve Güvenilir Çözümler

Epin Digital: Pubg Mobile UC ve Valorant VP Satın Alma Rehberi

Çengelköy’de Kapıda Kalma Problemlerine Son

Ankara’da Vajinismus Tedavisi Hizmetinden Faydalanabilirsiniz

BURSA NAKLİYAT HİZMETLERİ – 0551 635 62 53

Sokak Kültürünün İncisi Hype Merch Güvenilir mi?

Karavan Ev İle Yaşam Alanınızı Her Yere Taşıyın

TCG Fırtına Hücumbotu Ziyarete Açık Olacak

GTÜ Rektörü Makamını Çocuklara Devretti

Başkan Bıyık koltuğunu çocuklara bıraktı

Hürriyet’ten Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’a hayırlı olsun ziyareti

23 Nisan coşkusu Ormanya’da başladı

İzmit Belediyesinin, sürdürülebilirlik çalışmaları Avrupa’da ses getirmeye devam ediyor

Çiftçi, koltuğunu minik başkana devretti

Bugün hangi eczaneler nöbette?

Kocaeli'de hava durumu nasıl olacak?

Dolar - euro kaç TL?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Kara Yollarında Durum

Benzin ve motorin fiyatları

Kocaeli’de hafif ticari araç motosiklete arkadan çarptı: 1 yaralı

TBL: Kocaeli BŞB Kağıtspor: 66 - Balıkesir Büyükşehir Belediyespor: 69

İzmit Belediyesinin 23 Nisan etkinlikleri doğa yürüyüşü ile başladı

Motosikletli gencin hayatını kaybettiği kaza anı kamerada

Başkan Hürriyet: “SARBAŞ’ı halka hizmet eden bir şirkete dönüştürdük”

GTÜ'den Bağımlılıkla Mücadeleye Destek 

Çocuk kulüplerinde 23 Nisan coşkusu

Yükleniyor

İsrail, Gazze'deki Cibaliye Mülteci Kampı'na saldırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Swiss Transporte, Zürih'te Nakliyede Çevre Dostu Çözümler Geliştiriyor

Almanya İşçi Vizesi: Kariyerinizi Uluslararasılaştırmanın Kapıları

Yurt Dışında İş Bulmak Kolay Mıdır?

Dünya liderlerinin gözünün içine baka baka söyledi: Artık sizden bıktık

Havuzdan bulaşan 'beyin yiyen amip' 16 aylık çocuğu öldürdü

Halk sokaklara indi, belediye başkanının evini basıp ateşe verdiler

İspanya Kargo Gönderimi

Avrupa Parlamentosu'ndan, AB'ye katılım süreci ile ilgili skandal Türkiye raporu

"Sessiz katil" olarak biliniyor, tek bir lokması hasta ediyor

Muayene katılım payı ücretleri değişti

Fahiş fiyata ağır yaptırım geliyor

İzmir Seferihisar açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem

MHP'nin sandalye sayısı 50'ye yükseldi

Hastane randevularına yeni düzenleme

Yumurta ve tavuk eti üretimi azaldı

Kara yollarında durum

2 akrep yiyen şahıs öldü

Maliye IBAN'ları kiraya verenlerin peşine düştü

Gazze'ye yardım malzemesi taşıyan 9. gemi uğurlandı

MHP'nin bayramlaşacağı dört parti belli oldu

Özgür Özel, “Kimsenin gözünün yaşına bakmam”

Lütfü Türkkan’dan Meral Akşener’e: Kararını gözden geçir

Erbakan talimat vermişti! Yeniden Refah Partisi kazandığı belediyelere tabelaları astı

Seçim yenilgisi sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan talimat!

Ne Özel ne de İmamoğlu faktörü! Kılıçdaroğlu, seçimdeki başarıyı 3 nedene bağladı

Körfez'de seçim sonuçlarına yapılan itiraz reddedildi

İzmit Belediyesi’nin yeni meclis üyeleri belli oldu

Derinceliler, Atasoy Bilgin’e sandıkta şok yaşattı!!

Saide Arslan Çalışkan'dan, Nail Çiler, partilileri ve gazetecileri hedef alan zehir zemberek suçlamalar!

Dolar - euro kaç TL?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar - euro kaç TL?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

TBL: Kocaeli BŞB Kağıtspor: 66 - Balıkesir Büyükşehir Belediyespor: 69

Kocaelili atletler Bursa’dan kupa ile döndü

Gölcük Belediyespor’un voleybol takımından önemli başarı

Tek şans 3 puan!

Yaşar Can ve Haluk Bozo'dan Kocaelispor'a ziyaret

Acun Ilıcalı sır gibi saklıyordu, satın alacağı kulüp ortaya çıktı

Olimpik Akademi’nin Yenilikçi Yaklaşımı İle Kaliteli Jimnastik Malzemeleri

Çayırova Belediyesi, son hafta Mersin deplasmanında

Yakup Altun Stadı’nda sentetik çim seriliyor

Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi’ne veda etti

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16

YAZARLAR