
İşte Darıca’ya ulaşan ilk aşı miktarı ! Darıca’dan Gebze bölgesine dağıtılacak
Çin’de üretilen Korona Virüs Aşısı Coronavac Darıca’ya ulaştı. İlk etapta sağlık çalışanları için uygulanacak Korona Virüs aşısı, Darıca’dan Gebze bölgesine dağıtılacak.
A+A-
Kocaeli’ye ulaşan Korona Virüs aşısı Coronavac’ın uygulamasına Gebze bölgesinde yarın başlanacak. İlk aşının kime uygulanacağı ise belli oldu.
Öncelikli olarak sağlık çalışanlarından başlayacak aşı uygulaması, bölgemizden ilk olarak Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr.Ulaş Doğan’dan başlayacak. Gebze bölgesinde aşılar Darıca’da toplanacak ve ardından Gebze, Çayırova ve Dilovası İlçelerine dağıtımı gerçekleşecek.
Bölgemizde ilk gönüllü İlçe Sağlık Müdürü Dr.Ulaş Doğan oldu
Pandemiyle mücadelede Darıca’da tarih yazan ve üstün gayreti nedeniyle dün Darıca Kaymakamı Yüksel Kara Bey tarafından takdirnameyle ödüllendirilen Ulaş Doğan, yarın örnek olma amacıyla aşının uygulanacağı ilk kişi olacak
Önceki ve Sonraki Haberler
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.