• BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,31% 0,18
  • EURO

    35,06% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2283,19% 0,26
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00

İhanette Yeni Gelişme! Ses Kayıtları Ortaya Çıktı

Daha önce meslektaşı Cem Belevi'nin ihanetini affederek ilişkisine ikinci kez şans veren İrem Derici'nin yine aldatıldığı iddia edildi. Belevi, "Asla onu aldatmadım" dedi. Yeni açıklamalarda bulunan Derici, Ses kayıtları var" diyerek şoke etti.

MAGAZİN 13.05.2022 13:00:00 0
İhanette Yeni Gelişme! Ses Kayıtları Ortaya Çıktı

Şarkıcı İrem Derici ve Cem Belevi, geçtiğimiz aylarda Hollanda'nın başkenti Amsterdam'a gitmişti. Bir dargın bir barışık aşk yaşayan ikili, tatilde ilişkilerini bir kez daha sonlandırmıştı. Çift, kısa süre sonra barışmıştı

BOMBA 'İHANET' İDDİASI

Belevi hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Cem Belevi'nin, Derici'yi manken Nergis Nesrullayeva ile aldattığı ileri sürüldü.

İrem Derici, basına yansıyan haberlerin ardından Instagram'dan yaptığı paylaşımda ağır ifadeler kullandı.

"SALTANAT SONA ERDİ!"

Derici, gönderisine "Saltanat sona erdi çeyrek popçu! Sefil hayatının geri kalanında sana mutluluklar diliyorum. Hayırlı konser dilenmeler." notunu düştü.

İrem Derici'nin gönderisinin ardından Cem Belevi'den ilk açıklama geldi.

"ALDATMAYI BECEREMEM"

Belevi, "İrem'i çok sevdim. Aldatma iddiasını kabul etmiyorum. Söyleyenler gerçeği yansıtmıyor. Ben aldatmayı beceremem zaten" dedi.

"SES KAYITLARI VAR"

Belevi'nin, "Onu asla aldatmadım" çıkışı sonrası çılgına dönen İrem Derici, "Samimiyetsiz açıklamalarını izledim. Bu sahtekarlık sıktı artık! A'dan Z'ye ses kayıtlarıyla her şeyi anlatayım mı? 'Yaz sonuna kadar İrem'i şutlarım zaten' dediğini biliyorum" diyerek şoke etti.

Sözlerini sürdüren Derici, "İlk konumuz alevler attığın Influencerlar mı olsun? Ya da itiraf ettiğin ihanetten de girebilirim mevzuya" diyerek kendisini savundu.

İrem Derici'nin bu sözleri sonrası gözler Cem Belevi'ye çevrildi.

"ALDATAN PARTNERİ AFFETMEK NORMAL DEĞİL"

Belevi, daha önce "Birden fazla kez aldatan partneri affetmek normal midir?" şeklindeki soruya "Bana göre normal değildir tabii ki... Ama normalleştirebilirdim de... Beylik beylik konuşmak kolay da yaşayınca öyle olmuyor." yanıtını vermişti.

NERGİS NESRULLAYEVA KİMDİR?
Adı Cem Belevi ile anılan Nergis Nesrullayeva, 7 Ekim 1997 tarihinde Moskova'da dünyaya geldi. Nergis Nesrullayeva, Best Model yarışmasında da yer almış ve ayrıca oyunculuk eğitimi almıştır. Afili Aşk ve Yasak Elma gibi dizilerde rol alan Nesrullayeva İşte Benim Stilim yarışmasına katılmıştır.

İREM DERİCİ KİMDİR?

İrem Derici, 21 Mart 1987 tarihinde Hulusi Derici ve Jale Ediz'in kızı olarak İstanbul'da dünyaya geldi. Dört yaşında org çalmaya başlayan şarkıcı, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı piyano bölümünü liseyle beraber bitirdi. İstanbul Bilgi Üniversitesi sosyoloji bölümününden mezun oldu, pazarlama iletişimi yüksek lisans programına devam ederken O Ses Türkiye'ye katıldı ve yarı finale kadar yükseldi. O Ses Türkiye'den önce üç yıl bir reklam ajansında metin yazarı olarak çalıştı. Aynı dönemde Monopop isimli grubuyla Türkiye'nin birçok yerinde sahne aldı.

2012'de "Bensiz Yapamazsın" single'ı ile profesyonel olarak müzik hayatına başladı. Ardından Mayıs 2013'te ikinci single'ı "Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı"nı piyasaya çıkardı. Aynı yılın Eylül ayında İki adlı bir maxi single yayımladı. Bu maksi teklinin ilk klibi "Sevgi Olsun Taştan Olsun" şarkısına çekilirken ikinci klibi "Zorun Ne Sevgilim"e çekildi. "Zorun Ne Sevgilim", Türkiye Resmî Listesi'nde üç hafta iki numarada kaldı.

Ardından Neşet Ertaş şarkısı olan "Neredesin Sen?"i yeniden yorumladığı bir single piyasaya sürdü. 2014'te yayımladığı "Kalbimin Tek Sahibine" single'ı Türkiye'de hit oldu. Aynı yıl ikinci maxi single'ı Üç'ü çıkardı. Çıkış şarkısı "Bir miyiz?"in yanı sıra "Nabza Göre Şerbet" şarkılarına video klip çekildi. Mart 2015'te "Değmezsin Ağlamaya" ve Eylül 2015'te "Aşk Eşittir Biz" single'ların yayımladı. "Aşk Eşittir Biz", Türkiye'de iki numaraya kadar yükseldi. Aynı yıl ayrıca Emrah Karaduman'ın Tozduman albümündeki "Nerden Bilecekmiş" şarkısını seslendirdi. İrem Derici, Şubat 2016'da ilk stüdyo albümü Dantel'i piyasaya sürdü.

Ardından üçüncü klip "Dur Yavaş" ve dördüncü klip "Bana Hiçbir Şey Olmaz" şarkılarına geldi. 11 Temmuz-21 Eylül 2016'da Rising Star Türkiye yarışmasının ikinci sezonunda jüri üyeliği yaptı. 2017'de Mustafa Ceceli'nin Zincirimi Kırdı Aşk albümünün çıkış şarkısı "Kıymetlim"de ve Yonca Evcimik'in "Kendine Gel" single'ında düet şarkıcısı olarak yer aldı. Ayrıca kendisine ait "Tektaş" adlı bir single piyasaya sürdü. Aynı sene Bekâr Bekir isimli filmin müziği "Sevimli" seslendirdi. 2018 yılı Ağustos ayında Sabıka Kaydı başlıklı albümü piyasaya sürüldü. 2019 Şubat ayında "Meftun" başlıklı teklinin ardından, 31 Mayıs 2019'da da Mest Of başlıklı albüm yayımlandı. Dudak Payı, Vazgeçtim İnan, Affeder Mi Aşk Bizi?, Konu O Olunca isimli single çalışmaları bulunuyor.

İREM DERİCİ ÖZEL HAYATI

13 Eylül 2014'te radyocu Rıza Esendemir ile yaptığı evliliği 22 Mart 2016'da sonlandırdı.

CEM BELEVİ KİMDİR?

Cem Belevi, 4 Haziran 1987 tarihinde İzmir'de ressam bir anne ve piyanist bir babanın oğlu olarak dünyaya geldi. 7 yaşında ailesinin de desteği ile piyano dersleri alarak müziğe ilk adımlarını attı. 13 yaşında gitar çalmasını öğrenmeye başladı.

Okul yıllarında konserler vermeye başlayan Cem Belevi, ilk bestelerini de o yıllarda yaptı. Üniversite eğitimi için İngiltere'ye gitti. İngiltere'de yaşadığı 5 sene içinde; ilk 6 ay Cambridge'te dil eğitimi, sonrasında 1 sene Londra David Game College'ta ekonomi ve 3 sene Brunel Üniversitesi’nde Uluslararası İşletme okuyarak üniversite eğitimini tamamladı. Üniversite yıllarında Londra'da onlarca beste yaptı. Aynı zamanda London Scholl Of Contemporary Music (LCCM)'te; Blues, Jazz ve Şan eğitimi aldı. Ayrıca birçok dernek organizasyonları ve çeşitli etkinliklerde de şarkılarını söyleme fırsatı buldu. Cem Belevi, üniversiteden mezun olduktan sonra, kariyerine Londra'da dünyaca ünlü bir şirkette çalışarak başladı.

Belevi, müzik yapma isteği ile her şeyi bırakarak Türkiye'ye döndü ve 2011 yılında albüm çalışmalarına başladı. 2011 yılında ilk albüm çalışmalarına başladı. Cem Belevi’nin "Bilmezsin" isimli ilk albümündeki şarkıların tamamının söz ve müzikleri kendisine aittir. 2013 yılında ilk albümü 'Bilmezsin'i çıkardı. 2015 yılında Ayshe (Ayşe Akın) ile düet yaptığı 'Kim Ne Derse Desin' şarkısıyla büyük beğeni topladı.

Ardından yine 2015 yılında 'Sevemez Kimse Seni' ve 2016 yılında da şarkısı 'Sor' ile dinleyicilerinin karşısına çıktı. 2017 yılında ise 'Aç Kollarını' ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ajda Pekkan'dan dinlenilen 'Kim Ne Derse Desin' isimli şarkının düzenlemesini Mustafa Ceceli yaptı. DMC müzikten çıkan ilk single'ı olmasına rağmen klip üç ayda yaklaşık 15 milyon kez tıklandı.

Müzik dışında oyunculukla da ilgilenen Cem Belevi, televizyon macerasına 2015 yılında, 'İnadına Aşk' isimli dizide canlandırdığı 'Deniz Aras' karakteriyle başladı. 'Kaçın Kurası' adlı dizide hayat verdiği 'Pars' karakteri ile başarılı oyunculuk yaşamını sürdürdü. Cem Belevi'nin oynadığı ilk sinema filmi ise Yıldızlar da Kayar- Das Borak.

SNOB MAGAZİN

 


Görkem Ahi 2024 Yılı İlk Çeyreğinde Mobilya Sektörünü Değerlendirdi

Nijeryalı Lawal ilk kez Yeşil - Siyahlı formayı giydi

Kocaelispor, pazar günü stadyumda çalışacak

Vali Yavuz’dan müjde!

Durul, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a forma hediye etti

Abisini boğazını keserek öldüren zanlı adliyeye sevk edildi

Türel Asarcıklılardan destek istedi

Meteoroloji'den kuvvetli sağanak uyarısı

Sandığa gidecekler dikkat

İlk kez oy kullanacak gençler ‘Başkan Sezer’ dedi

Çiftçi’ye Cumhuriyet Mahallesi’nde coşkulu karşılama

Ömeroğlu, STK başkanları ile iftarda buluştu

Türel, Soğukpınar Derneğinde moral buldu

Başkan Bıyık, Darıcalıları mitinge davet etti

Hereke Kalesinde lale şöleni

Başkan Bıyık, gönülleri fethediyor

Bugün hangi eczaneler nöbette?

Kocaeli'de hava durumu nasıl olacak?

Dolar bugün ne kadar?

Serbest piyasada güncel altın satış fiyatları

Kara Yollarında Durum

Benzin ve motorin fiyatları

Dere simsiyah aktı, ekipler harekete geçti

FLIGHT Projesi: Geleceğin Mesleki Eğitiminde Yenilikçi Drone Teknolojisi

Erdoğan son miting için geliyor

Miting alanına özel ulaşım planı yapıldı

Yeni hal binası Gebze bölgesine çok yakışacak

Yıldıztekin, Kocaeli’de ekonomiye can suyu olacak!

Yaşlı çiftin hayatını değiştiren destek

En dayanıklı atlar 120 kilometrelik parkurda yarıştı

Yükleniyor

İsrail, Gazze'deki Cibaliye Mülteci Kampı'na saldırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Swiss Transporte, Zürih'te Nakliyede Çevre Dostu Çözümler Geliştiriyor

Almanya İşçi Vizesi: Kariyerinizi Uluslararasılaştırmanın Kapıları

Yurt Dışında İş Bulmak Kolay Mıdır?

Dünya liderlerinin gözünün içine baka baka söyledi: Artık sizden bıktık

Havuzdan bulaşan 'beyin yiyen amip' 16 aylık çocuğu öldürdü

Halk sokaklara indi, belediye başkanının evini basıp ateşe verdiler

İspanya Kargo Gönderimi

Avrupa Parlamentosu'ndan, AB'ye katılım süreci ile ilgili skandal Türkiye raporu

"Sessiz katil" olarak biliniyor, tek bir lokması hasta ediyor

Ticaret Bakanlığı ve MSB'den "İsrail ile silah ticareti yapıldığı" iddialarına ilişkin peş peşe açıklamalar

Cübbeli Ahmet kalp krizi geçirdi

Bünyamin Çiftçi’den miting gibi açık hava toplantısı

İnternette bebek satışı yapan siteler için Aile Bakanlığı harekete geçti

Çamlıçataklılar iftarda buluştu: Yan yana durmaktan başka şansımız yok

Kuzey Afrika'dan Türkiye'ye çöl tozu geliyor

Bayram ikramiyeleri ödenme tarihleri belli oldu

Seçim güvenliği için 594 bin personel görev yapacak

İşsizlik rakamları açıklandı

Kocaeli' de 30 bin araç kapasiteli otoparklar ve 3 bin 500 Tır kapasiteli otoparklar inşa edilecek

Büyük Kocaeli Mitingi’ne davet

Tutuş, "Bahane değil, çözüm üreteceğiz”

AK Parti Kocaeli’ de, Erdoğan heyecanı

Türkiye İşçi Partisi, Hatay'da Gökhan Zan'ın adaylığını geri çekti

Türkiye Komünist Partisi'nden Gebze'de halk buluşması! "Zübüklerden Kurtuluyoruz"

(BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş “Hem inançlıyım, hem ultra Atatürkçüyüm. Bu bazılarını rahatsız ediyor”

Erdoğan'ın "Son seçimim" açıklamasına, Bahçeli'den "Ayrılamazsın. Türk milletini yalnız bırakamazsın.''

Elindeki son anketi paylaşan Kurum, 4 partinin seçmenine "Bana oy verin" çağrısı yaptı

CHP Başiskele Belediye Başkan Adayı Anıl Acurman, Saadet Başiskele adayı Zafer Mutlu’nun eleştirilerine cevap verdi

YRP Kocaeli’de istifa

Dolar bugün ne kadar?

Serbest piyasada güncel altın satış fiyatları

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar bugün ne kadar?

Benzin ve motorin fiyatları

SGK'dan ölüm aylığı alan 3,3 milyon hak sahibine promosyon ödenecek

Dubai’de Şirket Kurmak İçin Yurtdışı Atılım ile Benzersiz Fırsatlar

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Nijeryalı Lawal ilk kez Yeşil - Siyahlı formayı giydi

Kocaelispor, pazar günü stadyumda çalışacak

Durul, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a forma hediye etti

KOCAELİSPOR'UN 30. ve 31.HAFTA TAKVİMİ BELLİ OLDU

TFF 2. Lig: Belediye Derincespor: 4 - Fethiyespor: 1

Çayırova Belediyesi, Pizza Lazza Haremspor’u mağlup etti

KBSL Play-Off: İzmit Belediyespor: 64 - Galatasaray: 90

Yenikent’e yeni saha

Başakşehir ile özel maç oynayacağız

İzmitli Periler Play-Off’ta

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 30 26 1 3 48 81
2.Fenerbahçe 30 25 1 4 54 79
3.Trabzonspor 30 15 11 4 11 49
4.Beşiktaş 30 14 12 4 4 46
5.Kasımpaşa 30 12 11 7 -2 43
6.İstanbul Başakşehir 30 12 12 6 3 42
7.Rizespor 30 12 12 6 -11 42
8.Antalyaspor 30 10 9 11 2 41
9.Adana Demirspor 30 9 9 12 7 39
10.Alanyaspor 30 9 9 12 -4 39
11.Sivasspor 30 9 10 11 -7 38
12.Samsunspor 30 10 14 6 -6 36
13.Kayserispor 30 10 11 9 -7 36
14.Ankaragücü 30 7 11 12 -3 33
15.Hatayspor 30 7 11 12 -4 33
16.Konyaspor 30 7 11 12 -11 33
17.Gazişehir Gaziantep 30 8 15 7 -10 31
18.Fatih Karagümrük 30 7 14 9 -4 30
19.Pendikspor 30 7 15 8 -27 29
20.İstanbulspor 30 3 20 7 -33 13
1.Galatasaray 30 26 1 3 48 81
2.Fenerbahçe 30 25 1 4 54 79
3.Trabzonspor 30 15 11 4 11 49
4.Beşiktaş 30 14 12 4 4 46
5.Kasımpaşa 30 12 11 7 -2 43
6.İstanbul Başakşehir 30 12 12 6 3 42
7.Rizespor 30 12 12 6 -11 42
8.Antalyaspor 30 10 9 11 2 41
9.Adana Demirspor 30 9 9 12 7 39
10.Alanyaspor 30 9 9 12 -4 39
11.Sivasspor 30 9 10 11 -7 38
12.Samsunspor 30 10 14 6 -6 36
13.Kayserispor 30 10 11 9 -7 36
14.Ankaragücü 30 7 11 12 -3 33
15.Hatayspor 30 7 11 12 -4 33
16.Konyaspor 30 7 11 12 -11 33
17.Gazişehir Gaziantep 30 8 15 7 -10 31
18.Fatih Karagümrük 30 7 14 9 -4 30
19.Pendikspor 30 7 15 8 -27 29
20.İstanbulspor 30 3 20 7 -33 13

YAZARLAR