
Figen Yüksekdağ Türk bayraklarından rahatsız
Yüksekova'da biten operasyonlardan sonra asılan Türk bayraklarının fotoğrafını gösteren Yüksekdağ, "Bu fotoğrafta acizlik var." dedi.
A+A-
HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, partisinin grup toplantısında milletvekillerine seslendi. Gündeme dair açıklamalarda bulunan Yüksekdağ, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü PKK'ya karşı düzenlenen operasyonların bitmesinden sonra asılan Türk bayraklarına değindi.
"UTANÇTIR BU FOTOĞRAF"
Yüksekova'nın fotoğrafını elinde gösteren Figen Yüksekdağ, "Bu fotoğrafta yıkım var, bu fotoğrafta acizlik var. Utanmayı biliyorsanız, utançtır bu fotoğraf. Böyle bir yere bayrağa asarak bayrağa edilen hakaretin fotoğrafıdır bu.
Böyle bir yere bayrak asmışlar, bayrağı asanlar hakkında soruşturma yok. Böyle bir yere bayrağı asarak, bayrağa edilen hakaretin fotoğrafıdır." dedi.
Önceki ve Sonraki Haberler
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.