• BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,54% 0,30
  • EURO

    34,71% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2491,33% 0,29
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00

Instagram Takipten Çıkanları Öğrenme

Instagram toplu takipten çıkma veya takipten çıkma özellikleri hakkında bilinmeyen bilgileri araştırdık.

BİLİM-TEKNOLOJİ 19.02.2023 16:31:00 0
Instagram Takipten Çıkanları Öğrenme

Instagram toplu takipten çıkma veya takipten çıkma özellikleri hakkında bilinmeyen bilgileri araştırdık. Instagram'da takip ettiğinizi sandığınız birini takip etmediğinizi fark ettiniz mi? Bir kişiyse, bu bir hata olabilir, ancak birden fazla kişiyi takip etmeyi bıraktığınızı fark etmeye devam ederseniz, ancak bunu yapmadıysanız? Bazı kullanıcılar, Instagram'ın kendi adlarına insanları takip etmeyi bıraktığından şikayet etmektedir. Eğitim Ekibimiz çocuklarla, gençlerle, öğretmenlerle ve velilerle konuşmak için her gün okullara gidiyor. Bu Eğitim ziyaretleri sırasında ekibimizin üyelerine çeşitli çevrimiçi güvenlik soruları sorulur. Bu blog dizisinde, bu oturumlarda en sık sorulan sorulardan bazılarını yanıtlamaya çalışıyoruz. Bu blogda, Instagram'da birini takip etmeyi bırakırsanız ne olacağını keşfediyoruz; ve birinin sizi takip etmeyi bıraktığını keşfederseniz ne yapabilirsiniz?

Instagram'da birini takip edersem ne olur?

Bu, gizlilik ayarlarına bağlıdır. Hesapları gizli olarak ayarlanmışsa, yalnızca onları takip etme talebinde bulunabilirsiniz. Bu talebi alacaklar ve "onaylama" veya "silme" fırsatına sahip olacaklar. İsteğinizi onaylarlarsa, bu kişiyi takip etmeye başlayacaksınız. Hesapları herkese açık olarak ayarlanmışsa, otomatik olarak hesaplarını takip etmenize izin verilir ve onlar, onları takip ettiğinizi belirten bir bildirim alırlar. Birini takip etmeye başladığınızda, profilini görebileceksiniz ve her yeni bir şey paylaştıklarında, ana sayfanızda yayınınızın bir parçası olarak görünecektir. Instagram'da birini takip ederseniz, hesaplarınız arasında iki yönlü bir bağlantı oluşturmadığınızı unutmamak önemlidir. Onların içeriğini görebilirsiniz ama onlar sizinkini otomatik olarak görmezler. Bu kişinin içeriğinizi akışlarında görmesi için sizi geri takip etmesi gerekir. instagram toplu takipten çıkma

Instagram'da birini takip etmeyi bırakırsam ne olur?

Birini takip etmeyi bırakmak, onun içeriğini artık akışınızda görmeyeceğiniz anlamına gelir. Herkese açık bir hesapları varsa, doğrudan profillerini ziyaret ederek paylaştıklarını görmeye devam edebilirsiniz. Instagram'da birini takip etmeyi bırakırsanız, bunu yaptığınıza dair bir bildirim almazlar. Ancak bu, başka türlü çözemeyecekleri anlamına gelmez. Örneğin, takipçi sayılarının azaldığını fark ederse, takipçi listesine bakarak kimlerin takipten çıktığını anlayabilir ve kimin eksik olduğunu bulmak. Ek olarak, Instagram'da birini takip etmek, hesaplarınız arasında iki yönlü bir bağlantı oluşturmadığından, onu takip etmekten vazgeçmek, yalnızca o kişinin içeriğinin sizin akışınızda görünmesini durdurur ve yayınladığınız içeriği görmesini engellemez. Birinin paylaştığınız içeriği görmesini engellemek istiyorsanız, yapmanız gerekenler gizlilik ayarlarınıza bağlıdır: Özel hesaplar için Hesabınız gizliyse, onları takipçi olarak kaldırabilirsiniz. Bu, takipçi listenize gidip adlarının sağındaki üç dikey noktaya tıklayarak yapılabilir. Genel hesaplar için Hesabınız herkese açıksa, gönderdiklerinizi görmelerini engellemek için birini engellemeniz gerekir. Bu, profillerine giderek, sayfanın üst kısmındaki üç dikey noktaya tıklayarak ve 'Engelle' seçeneğini belirleyerek yapılabilir. Not: Instagram, diğer kişiyi takipçiden çıkarırsanız veya engellerseniz ona bildirim göndermez.

Birisi beni takip etmeyi bırakırsa ne yapmalıyım?

İlk olarak panik yapmayın! Toplam takipçi sayınız azaldıysa bunun birçok nedeni olabilir ve bunun size ve çevrimdışı arkadaşlıklarınıza bir yansıması yoktur. Sizi takip etmeyi bırakan kullanıcının kimliğini biliyorsanız, dikkate alınması gereken birkaç şey daha var. Instagram'da, hemen geri takip etmeleri gerektiği beklentisiyle diğer birçok kullanıcıyı takip eden bazı hesaplar var. Bu "takip için takip" hesapları genellikle sahip oldukları takipçi sayısında hızlı artışlar arar ve daha sonraki bir tarihte sizi takip etmeyi bırakabilir. Bu durumlarda, paylaştığınızı kimlerin görebileceğini kontrol etmeye ve sizi kimlerin takip edebileceğini yönetmeye yardımcı olması için gizlilik ayarlarınızın yerinde olması en iyisidir. Şahsen tanımadığınız kişilerle içerik paylaşmanın tehlikeli olabileceğini unutmayın özellikle kişisel bilgiler gibi şeyleri ifşa ediyorsanız. Çevrimdışı tanıdığınız biri sizi takip etmeyi bıraktıysa endişelenmeyin. Kazara veya bir yanlış anlaşılmadan dolayı olmuş olabilir. Hemen karşılık vermek ve onları takip etmekten vazgeçmek durumu daha da kötüleştirebilir. Arkadaşlığınızı daha geniş bir şekilde düşünmeye değer, size karşı davranışları değişti mi? Arkadaşlığınız hala olumlu geliyorsa, takibi bırakmanız olumsuz veya kötü niyetli bir nedenle yapılmamış olabilir. Biriyle çevrimdışı arkadaş olmak, ancak sosyal medyada birbirini takip etmemek kesinlikle sorun değil. Bu seni gerçekten rahatsız ediyorsa veya arkadaşlığın değişmiş gibi görünüyorsa, yüz yüze konuşmayı dene. Sakince ve yargılamadan yaklaşın: "Hey, Instagram'da beni takip etmeyi bıraktığınızı fark ettim - her şey yolunda mı?" Söyleyeceklerini dinleyin ve herhangi bir anlaşmazlığı çözmek için birlikte çalışın - belki de sizi takip etmemek başka bir anlaşmazlığın belirtisiydi. Unutmayın, sizi takip etmek isteyip istememek onların kararıdır ve bunun tersi de geçerlidir. En önemlisi, bu kararların arkadaşlığınızı tanımlamasına izin vermemelisiniz.

Açıklama 1: Hacklendiniz

Instagram hesaplarının hacklenmesi yeni bir şey veya bir konu değildir. Birçok kullanıcı, hesaplarının ele geçirildiği ve hesaplarına çeşitli faaliyetlerin yapıldığı vakaları bildirdi. Birisi hesabınızı ele geçirdiyse, kasıtlı olarak arkadaşlarınızı takip etmeyi bırakabilir. Bu sizin izniniz olmadan gerçekleştiğinde, yalnızca artık belirli kişileri takip etmediğinizi fark edeceksiniz. Birinin hesabınızı kontrol ettiğinden şüpheleniyorsanız, sorunu Instagram'a bildirin. Ayrıca parolalarınızı değiştirin, iki faktörlü kimlik doğrulamayı ayarlayın ve hesabınıza erişen tüm cihazlardan çıkış yapın.

Açıklama 2: Birisi Sizi Takipçilerinden Çıkardı

Hesabınız saldırıya uğramadıysa, muhtemelen Instagram'da başlangıçta takip ettiğiniz bir arkadaşınız sizi takipçilerinden çıkarmaya karar vermiştir. Bu olduğunda, talihsiz bir şekilde, artık Instagram'daki "Takip edilenler" listenizde görünmeyeceklerdir. Birinin sizi Instagram'daki takipçilerinden çıkardığını söylemek için iki seçeneğiniz var.

  1. Seçenek: Instagram Takip Listenizi Kontrol Edin

Birisi artık “Takip edilenler” listenizde görünmüyorsa, sizi takipçilerinden çıkarmaya karar verdi. Hızlı bir şekilde doğrulamak için aşağıdaki adımları izleyin:

  1. Instagram hesabınızı açın ve ikonunuza tıklayarak profilinize erişin.
  2. "Takip ediliyor"a tıklayın ve hedef kişinin adını arayın.

Onları bulamazsanız, sizi takip etmeyi bırakmaya karar vermiş olabilirler.

  1. Seçenek: Takipçi Listesini Kontrol Edin

Bu yöntem, hedef kişinin Instagram profilini dikkate alır. Bunun için aşağıdaki adımları kullanın:

  1. Instagram hesabınızı açın.
  2. Arama simgesini tıklayın ve kullanıcı adını girin.
  3. Profilleri geldiğinde, üzerine tıklayın.
  4. "Takipçiler" listesinden Instagram hesabınızı kontrol edin.

Takipçi listelerinin bir parçası değilseniz, o zaman sizi arkadaşlarından çıkardılar, bu da Instagram'ın neden arkadaşlarınızı takip etmeyi bıraktığını düşünmeniz için mantıklı. Bu iki seçenek ile sizi takipten çıkaranları bulmanız ve belirlemeniz için size yol gösterebilecektir. Çözüm Instagram, Instagram arkadaşlarınızı takip etmeyi bırakmaz. Dolayısıyla, Instagram'da takip ettiğiniz biriyle arkadaş olmadığınızı fark ederseniz, bu, saldırıya uğradığınız veya birisinin sizi arkadaşı olarak takip etmeyi bırakmaya karar verdiği anlamına gelir. İyi olan şey, bunu doğrulamanın çeşitli yollarını görmüş olmamızdır. Instagram toplu takipten çıkma özelliğini merak ediyorsanız, ilgili yazımızı okuyabilirsiniz.


Geleceğe Yatırımın Adresi Rusya'da Eğitim

Çamaşır Makinesi Kazan Bilyası (Rulman) Nasıl Değiştirilir?

Vali Yavuz, ÖNEM Projesinin Galasında Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Darıca’da yüzler gülüyor

MHP'nin sandalye sayısı 50'ye yükseldi

Kocaelispor 28 Nisan'da Bandırmaspor karşısında

Kocaelispor'un deplasman kontenjan sayısı belli oldu

Hastane randevularına yeni düzenleme

Kaymakam Kara, Darıcalıyı Dinlemeye Devam Ediyor

İzmit Rotary Kulübü 54. yılını kutladı

Dünyanın dört bir tarafından hastalar Kocaeli Üniversitesi’ne tedavi olmak için geliyorlar

O ilçelerde planlı elektrik kesintisi olacak

Bugün hangi eczaneler nöbette?

Günü çift idmanla geçirdik

Önümüzdeki 3 gün yağış var!

Dolar - euro kaç TL?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Kara Yollarında Durum

Benzin ve motorin fiyatları

Başkan Durul, Emniyet Müdürü Karaduman’a forma verdi

Fofana Play-Off’ta kesin sahada

Kocaelispor taraftarına Ümraniye’de 175 kişilik yer ayrıldı

3. Uluslararası İletişim Bilimi ve Medya Çalışmaları Kongresi

Yumurta ve tavuk eti üretimi azaldı

KOÜ Mühendislik Fakültesi'nde görev değişikliği

Kocaeli’de 156 okul müdürü değişti

KYK izinlerine yeni düzenleme

Kocaeli'de otobüslere yüzde 75 zam talebi!

İzmit Körfezi’nde araştırmalar sürüyor

İzmit Tren Garı’na ulaşımda asansör kolaylığı

Yükleniyor

İsrail, Gazze'deki Cibaliye Mülteci Kampı'na saldırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Swiss Transporte, Zürih'te Nakliyede Çevre Dostu Çözümler Geliştiriyor

Almanya İşçi Vizesi: Kariyerinizi Uluslararasılaştırmanın Kapıları

Yurt Dışında İş Bulmak Kolay Mıdır?

Dünya liderlerinin gözünün içine baka baka söyledi: Artık sizden bıktık

Havuzdan bulaşan 'beyin yiyen amip' 16 aylık çocuğu öldürdü

Halk sokaklara indi, belediye başkanının evini basıp ateşe verdiler

İspanya Kargo Gönderimi

Avrupa Parlamentosu'ndan, AB'ye katılım süreci ile ilgili skandal Türkiye raporu

"Sessiz katil" olarak biliniyor, tek bir lokması hasta ediyor

MHP'nin sandalye sayısı 50'ye yükseldi

Hastane randevularına yeni düzenleme

Yumurta ve tavuk eti üretimi azaldı

Kara yollarında durum

2 akrep yiyen şahıs öldü

Maliye IBAN'ları kiraya verenlerin peşine düştü

Gazze'ye yardım malzemesi taşıyan 9. gemi uğurlandı

TÜİK , şubat ayı işsizlik verilerini açıkladı

Ara tatil sona erdi, 20 milyon öğrenci yeniden ders başı yaptı

Bayramda 11,2 milyon araç otoyolları kullandı

MHP'nin bayramlaşacağı dört parti belli oldu

Özgür Özel, “Kimsenin gözünün yaşına bakmam”

Lütfü Türkkan’dan Meral Akşener’e: Kararını gözden geçir

Erbakan talimat vermişti! Yeniden Refah Partisi kazandığı belediyelere tabelaları astı

Seçim yenilgisi sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan talimat!

Ne Özel ne de İmamoğlu faktörü! Kılıçdaroğlu, seçimdeki başarıyı 3 nedene bağladı

Körfez'de seçim sonuçlarına yapılan itiraz reddedildi

İzmit Belediyesi’nin yeni meclis üyeleri belli oldu

Derinceliler, Atasoy Bilgin’e sandıkta şok yaşattı!!

Saide Arslan Çalışkan'dan, Nail Çiler, partilileri ve gazetecileri hedef alan zehir zemberek suçlamalar!

Dolar - euro kaç TL?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar bugün ne kadar?

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Kocaelispor 28 Nisan'da Bandırmaspor karşısında

Kocaelispor'un deplasman kontenjan sayısı belli oldu

Günü çift idmanla geçirdik

Başkan Durul, Emniyet Müdürü Karaduman’a forma verdi

Fofana Play-Off’ta kesin sahada

Kocaelispor taraftarına Ümraniye’de 175 kişilik yer ayrıldı

Göztepe takılmazsa, Süper Lig’de

Tarihte bugün Kocaelispor: Trabzonspor'u mağlup ederek Türkiye Kupası Şampiyonluğu kazandı

Körfezli yüzücülerin hedefi Türkiye Şampiyonası

Süper Lig'in eski yıldızı hayatını kaybetti

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 32 28 1 3 53 87
2.Fenerbahçe 32 27 1 4 57 85
3.Trabzonspor 32 16 12 4 12 52
4.Beşiktaş 32 14 12 6 4 48
5.Rizespor 32 14 12 6 -4 48
6.İstanbul Başakşehir 32 13 12 7 4 46
7.Kasımpaşa 32 13 12 7 -2 46
8.Sivasspor 32 11 10 11 -5 44
9.Antalyaspor 32 10 10 12 -1 42
10.Alanyaspor 32 10 10 12 -5 42
11.Adana Demirspor 32 9 10 13 5 40
12.Samsunspor 32 10 14 8 -6 38
13.Ankaragücü 32 8 11 13 -1 37
14.Kayserispor 32 10 12 10 -9 37
15.Konyaspor 32 8 12 12 -11 36
16.Hatayspor 32 7 13 12 -8 33
17.Gazişehir Gaziantep 32 8 17 7 -15 31
18.Fatih Karagümrük 32 7 16 9 -6 30
19.Pendikspor 32 7 16 9 -28 30
20.İstanbulspor 32 4 21 7 -34 16

YAZARLAR