• BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,14
  • EURO

    34,95% -0,28
  • GRAM ALTIN

    2324,15% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00

Ahmet Davutoğlu, ''Yahu Nazi Almanyasında mıyız?''

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, iktidarın politikalarını eleştirdi.

POLİTİKA 8.12.2022 17:44:00 0
Ahmet Davutoğlu,

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, şunları belirtti.

Son derece kaygı verici bir toplumsal iklim hepimizi esir almış durumda

Ortak vicdan, ortak akıl, ortak değerler ve ortak kader bilincimizin sarsıldığı son derece kaygı verici bir toplumsal iklim hepimizi esir almış durumda.Her gün artık bu da olmaz dediğimiz olaylar yaşıyoruz.

İşin en kötüsü de bu olayları neredeyse kanıksıyor ve felç olmuş bir halde tepkisiz izliyoruz. Eğer yüreğimizin en derin köşelerinden gelen bir feryat ile kendimize gelmezsek sadece geleceğimizi değil insanlığımızı da kaybedeceğiz.

28 Şubat döneminden bugüne kaç arpa boyu yol almışız

Bugün içinden çıktığım, son yıllarda yaşanan savrulmalar konusunda defalarca uyarmaya çalıştığım ancak gösterilen duyarsızlıktan derin bir sükut-u hayal yaşadığım camiaya bir hüzün, iç sorgulama ve hicap duygusu ile bir kez daha seslenmek istiyorum.

Bizler evrensel adaleti, İslami ahlakı, insanlık vicdanını egemen kılmak için yola çıkmıştık. Gelin içinde bulunduğumuz tabloya hep beraber bir bakalım.

Hepimizin ideallerimiz ve değerlerimiz için başkaldırdığımız ve bir gün Allah bir güç nasip ederse gerçek adaleti herkese göstereceğimize inandığımız 28 Şubat döneminden bugüne kaç arpa boyu yol almışız. 

Fadime Şahin rezaletinden buralara mı gelinecekti?

Önce Allah’ın ilahi merhametine en çok mazhar olan masum çocuklarımızdan başlayalım. 

Bir kız çocuğunun 6 yaşında evlendirilip cinsel tacize uğraması ile ilgili iddialara karşı duyarsız kalınabilir mi?

28 Şubat’taki Fadime Şahin rezaletinden buralara mı gelinecekti?

“Bu dini camiayı itibarsızlaştırmaya yönelik bir komplo” diye yükselen sesleri duyar gibiyim.

 Hadi öyle olduğunu varsaysak dahi, hep beraber gür bir sesle “bu konu kime uzanırsa uzansın araştırılmalı, sorumlular cezalandırılmalı ve üzerimizdeki kara leke kalkmalıdır” diye haykırmak gerekmez mi?

İşte tekrar çağrıda bulunuyorum: Bu konu en ince detayına kadar şeffaf bir şekilde aydınlatılmalı ve vicdanlarımızı esir alan duyarsızlığa son verilmelidir.

Bu tür akıl ve vicdan dışı olaylar bahane edilerek dini ve milli değerlerimize yönelik yıpratma kampanyalarına da asla izin verilmemelidir.

21 Kasım’da kamuoyu ile paylaştığımız “Çocuk Hakları Eylem Planımız”da vurguladığımız gibi çocuklarını koruyamayan bir toplumun herhangi bir ortak değer ve gelecekten bahsetme hakkı olabilir mi?

Bizim iktidarımızda etkin bir çocuk koruma sistemi kuracağız

Her gün vatan, millet, manevi değerler ve milli beka edebiyatı yapan iktidarın kontrolündeki televizyon kanallarındaki aile değerlerimizi yok eden gündüz kuşağı yayınlarına niye sesiniz çıkmaz?

İktidarlarını korumak için aile değerlerimizi istismar eden ama kendi kanallarında her türlü değeri ayaklar altına alanlara ne zaman dur denecek?

TCMB’nın 128 milyar dolarını buharlaştırdıktan sonra kaçıp giden damat bakanının kardeşinin kontrolündeki bir TV kanalının aile değerlerimizi yerle bir eden yayınlarına niye “yeter artık” diye haykırılmaz.

Başörtüsü ile ilgili Anayasa değişikliği konusu da siyasi manevralara alet edilmemelidir

Unutmayalım, aile değerleri başörtüsüne özgürlüğü gollük pas gibi görerek yapılan anayasa değişikliği ile değil sağlam bir vicdan ve toplumsal ahlak ile korunabilir.

Gelecek hafta TBMM’ne sunulacak başörtüsü özgürlüğü ile ilgili Anayasa değişikliği konusu da siyasi manevralara alet edilmemelidir.

Sayın Erdoğan bu anayasa değişikliğinin 400 üzerinde oyla kabul edilmesi halinde referanduma götürmeyeceği konusunda teminat vermeli ve bu anayasa değişikliğinin tam bir mutabakat ile geçmesi hedeflenmelidir.

Tarafsız olması gereken TBMM Başkanı da demokratik teamüllere aykırı bir şekilde partili Cumhurbaşkanının parti yetkilileri ile yaptığı toplantıya katılmaktansa TBMM’nde partiler arası mutabakat sağlanması için çaba sarf etmelidir.

Başörtüsü özgürlüğünü kısır siyasi hesaplarla referandum götürmeye çalışmak hem insan hakları anlayışına hem de dini değerlerimize yapılacak en büyük zarar olur.

Gelin, ikinci bir tabloya daha bakalım!

Bir bakanlar geçidi yapalım zihnimizde!

  • Her gün manevi kavramları tüketen bu iktidar döneminde bir bakan eşiyle birlikte şirket kurup kendi bakanlığına dezenfektan sattı; Erdoğan tarafından teşekkür ederek uğurlandı.
  • Toplumsal suçları önlemekle sorumlu İçişleri Bakanı organize suç örgütü tarafından 10bin dolar maaş verildiği söylenen milletvekilini bildiğini söyledi ama hiç kimse ona “ver şu milletin vekillik emanetini kirleten ahlaksızın ismini” diyemedi, diyemiyor!
  • Bir başka bakan uhdesinde bulundurduğu yetkileri kendi şirketine arsa tahsisleri için kullanıp kıyıları talan ediyor, kimse “buralar senin babandan miras mı kaldı?” diye hesap soramıyor.
  • Bir başka bakan sağlık turizminden gelecek rantı kendi hastanelerine sevk edebilmek için alınteri ile çalışan doktorların muayenehanelerini kapatacak yönetmelik çıkartıyor, kimse “milletin sağlığı senin tekeline mi verilecek, senin rant hırsına mı terk edilecek” diye ses veremiyor.
  • Son günlerde de bir bakanın Çevre ve Şehircilik Bakan yardımcısı olan kuzeni kendi kardeşine 180 bin metrekare hazine arazisini göstermelik bir ihale ile verdi ama kimse “kimden güç alarak bu açık görev istismarını yapıyorsun, gizli ortakların kim?” diyemedi, diyemiyor.
  • Aksine ilgili bakan dikkatleri dağıtmak ve Erdoğan’dan aferin alabilmek için sağa sola saldırıyor.

Şimdi artık hiçbir ahlaki sınırı ve değeri kalmamış iktidar sahiplerine değil, onları hala desteklemeye devam edenlere bir kez daha sesleniyorum.

Ey ehli vicdan ayağa kalk, sesini yükselt ve sor: “Nereye gidiyoruz?”

Sesini yükseltmediğin her an gençlerin dini değerlere ve kurumlara olan güveni biraz daha sarsılıyor.

Ne zamana kadar vatan, millet ve maneviyat sömürüsü üzerinden kurulan, meşrulaştırılan bu çıkar düzenini meşru görmeye devam edeceksiniz?

Bu çıkar düzeninin 28 Şubat hortumcularından ne farkı var?

Evet, bir farkı var aslında: O zaman o çıkar düzenini yıkacağını söyleyen samimi kitleler vardı.

O dönemin ideoloğu Perinçek’i, başbakan yardımcısı Bahçeli’yi yanına alan Erdoğan etrafındaki çıkar odakları ile birlikte bu kitlelerin samimi duygularını iğdiş etti.

Gençliğimizde hepimizin şiar edindiği “isyan ahlakı”nı yok etti. 

Geriye yaşayan ölülerden oluşan şahsiyetsiz bir topluluk kaldı

28 Şubatın yapamadığını yaptı ve şahsiyet, ilke ve duruş sahibi bir camianın hayat damarlarını kesti.

“Ne olursan ol gel” diyen Hz. Mevlana’nın huzurunda kuran okudu ama insanları kutuplaştırarak birbirine düşman eylemeye devam etti.

“Hz. Ömer’in adaleti” dedi ama beytülmalin hesabını soranları tasfiye etmekten, ölmeden dip kuyulara atmaktan çekinmedi.

Ashabı ile istişare ederek kanaatini değiştiren Hz. Peygamberin yolunu terk ederek körü körüne itaati iman ölçüsü haline getirdi.

Geriye her yanlışta hikmet arayan, her yolsuzluğu meşrulaştıran, olduğu gibi görünemeyen göründüğü gibi olamayan, çocuk istismarına dahi sesini çıkaramayan özetle yaşayan ölülerden oluşan şahsiyetsiz bir topluluk kaldı.

İşte o topluluğun bir tablosuna daha bakalım

28 Şubat döneminde en az üç nesil devlet imkanları kullanmadan büyümüş bazı şirketler bu camianın sivil faaliyetlerine destek verdikleri için “yeşil sermaye” olarak adlandırılıp o günkü dikta tarafından kara listeye alındığında hep beraber feryat etmiş, karşı çıkmıştık. 

Bugün iktidarın yolsuzluk çarkları ile semirmiş, milletin değerlerinden kopuk hatta millete küfreden ayrıcalıklı bir zümre saltanat sürerken hayat pahalılığından sorumlu tutulan bazı şirketler açıkça hedef gösteriliyor ve taşlanıyor.

28 Şubat döneminde bu şirketlere sadece alışveriş ambargosu uygulanıyordu, bugün bu şirketler iktidarın küçük ortağı Bahçeli tarafından açıkça tehdit ediliyor, kapatılmaları isteniyor ve camlarına “Devlet baba” ifadeleri yazan sokak çeteleri tarafından vandallıkla tahrip ediliyor.

Ve bütün bu tablo karşısında Sayın Erdoğan susuyor, susuyor, susuyor

Sayın Erdoğan’ı bir gün “alnı secde görenlerin yönetiminde adil bir ülke kurulması” amacıyla destekleyen bu yakın dostlarına görülen reva ibretliktir.

Her kesim tarafından en kaliteli üniversitelerinden biri olarak görülen bir üniversite kapatıldığında bunu kişisel bir çekişme olarak gören ve Erdoğan’a yakınlıkları dolayısıyla kendilerini emniyette görerek kenara çekilen camianın STKları, şirketleri ve kanaat önderleri kafalarını kumdan çıkarmak zorundalar.

Sayın Erdoğan’ın kendini, yakınlarını ve iktidarını koruyabilmek için feda etmeyeceği hiçbir kişi, kurum ve değer kalmamıştır.

Bunu bilen ve onun üzerinde vesayet uygulayan eski Türkiye aktörleri de “geçmişte seni destekleyenleri tehdit ederiz ama senin sesin bile çıkamaz” mesajı veriyorlar!

Bugün eski Türkiye’nin bütün alışkanlıkları hortlamıştır

Sonra da çıkıp “Yeni Türkiye”; “Yeni Yüzyıl, Yeni Vizyon/Mizyon” diye milletin aklıyla alay ediyorlar.

Ne vizyonu, ne yüzyılı, ne yenisi?

TBMM’nden mahalle aralarına kadar her bir köşeden şiddet haberleri geliyor.

TBMM’nde yumruklanan bir milletvekili hayati tehlike atlatıyor, yumruklayan kişi tam bir duyarsızlıkla “özür dilemem, bunlar olağan” diyor.

Şiddetin TBMM’nde bile olağan görüldüğü bir iklimde sokakta neler yaşanmaz.

İşte marketlere tepki için çocukları bile kullanıp marketlerde slogan attırıyorlar.

Ülkenin ne hale geldiğini görüyor musunuz?

Hedef gösteriyor, hakaret ediyor, iftirada bulunuyor, tehdit ediyor, ya sokak ortasında darp ediyor ya da özür dilettiriyorlar.

Ülkenin geldiği noktanın özeti bu.

Hiç kimse için bir garanti yok. Herkes tehdit altında.

Herkes her an herşeyle suçlanabilir, linç yiyebilir.

En yüksek perdeden tehdit edilebilir.

Anayasa Mahkemesi gibi ülkenin en yüksek hukuk mercii tehdit altında olursa,
Toplumun hangi kesimi kendini güvende hisseder.
Nitekim yaşıyoruz işte.

Herşey gözlerimizin önünde cereyan ediyor.

Suç örgütü liderlerini bugünler için tahliye ettirmemişler miydi?

Bir gün siyasetçi, diğer gün gazeteci ya da işadamı hedefte!

Tehdit alana, hedef gösterilene ertesi gün özür dilettiren bir yönetim biçimi.

Her konuda konuşan cevval İçişleri Bakanı’nın ağzı kenetlenmiştir.

Halkın temsilcisi iktidar vekilleri sus pus olmuş, tiyatroyu izlemektedir!  

Oysa durum çok ama çok vahim.

Gittikçe barışmaya çalıştıkları, el uzattıkları, kapılarında dilendikleri rejimlere benziyorlar.
Böyle devam ederse onları da kıskandırabilirler.

Şu hale bakın;

Kendi elleriyle yarattıkları enkaza günah keçisi arayıp buluyor, etmedik hakaret bırakmıyor, FETÖ’cülükle, hükümet devirmeye çalışmakla itham ediyorlar.

İpe sapa gelmez hakaretler, suçlamalarla halk nezdinde itibarını iki paralık etmeye çalışıyorlar.

Üstüne bir de “kapatılsın” kampanyaları başlatıyorlar.

Bakın buradan iktidarı uyarıyoruz. 

AK Parti’liler bu akıl tutulmasına bir son vermeli.
Bırakın muhalefetle uğraşmayı falan da,

Kimlerin sizin ayağınıza sıkmakta olduğuna iyi bakın.

İç mihrakları uzaklarda aramayın.

Bu akıl tutulmasının ülkeyi daha kötü felaketlere savuracağının farkına varın.

Bakın gün gelecek, bu gidişin geri dönüşü de olmayacak.
O geri dönüş ciddi maliyetlerin konusu olacak.

Mahalle mafyalarının ortalığa döküldüğü iklime boğulduk yeniden! 

İktidar ortağı, yardımcısı, suç örgütü lideri dört bir yandan tehdit ediyor,

Linç furyasında can ve mal güvenliği tehdit altında olanlar da özür dileyecek, görevinden istifa edecek hale sokuluyor.

Mafya aleminden racon manzaraları devletin en tepesinden icra ediliyor.

Bu mu Yeni Türkiyenizin Yeni Vizyonu?

Bunlardan olsa olsa Eski Yüzyıl tiradları olur.

Şu trajediye bakın;

Ülkeyi aldığın yanlış kararlarla ekonomik enkazın eşiğine getirmişsin.

Dün soğancı, patatesçi, depocuyu, bugün marketçiyi günah keçisi ilan ediyorsun.

O da yetmiyor, FETÖ aparatı olmakla, 
fiyatları fahiş şekilde belirleyerek hükümet devirmeye çalışmakla suçluyorsun!! 

Yahu Nazi Almanyasında mıyız? 

Bu itham ve hedef göstermeler hem hukuken hem ahlaken suç değil mi? 

Ya bu sözlere inanan birileri çıkıp bu marketleri, sorumlularını, çalışanlarını hedef belirlese ne olacak!

Allah’tan halkımız bunlar kadar çılgın değil! 

İktidarı kaybetme korkusu tam bir akıl tutulmasına itti bunları.

Yeri gelince “Herkes ses vermeli” demeyi biliyoruz.

İyi ya işte bir Marketin CEO’su bu çılgınlığa ve ahlaksızlığa dayanamadı ve ses verdi.

Üstelik bu işin matematiğini de öğretmeye çalıştı iki elin parmaklarını saymayı bilenlere.

Tarladan domatesi bedavaya alsam rafa gelene kadar 7.5 TL oluyor dedi.

Haksız mıydı?

Sen Enflasyonu % 85 ilan ederken, harç, vergi ve cezaları % 122.9 artırmayı biliyorsun, şimdi seni kim denetlesin?

8 liralık mazotu 28 liralara çıkarırken bunun fiyatlara olan etkisi hesaplanmayacak mı?

Yemi, ilacı, gübresi, küspesiyle girdi maliyetleri % 150-200 artarken fiyatlar yerinde mi sayacaktı?

Sen para ve maliye politikalarını iflas ettireceksin, Enflasyonla mücadeleyi hepten terk edeceksin, 17 aydır enflasyon yuları eğeri olmayan küheylan misali zincirlerinden boşalmışçasına şahlanacak, 

Haziran 2021’de % 16.5 olan enflasyon % 85’lere erişecek  ama dönüp dolaşıp bir günah keçisi bulup onu da millete suçlu diye pazarlayacaksınız!

128 Milyar doları yakacak, üstüne 100 milyar dolar daha buhar edecek, memlekete giren döviz, kuru baskılamak için kara deliklere atılacak. Ama Raftaki fiş bütün bu cinayetlerin sorumlusu olacak!

Size kalsa birgün depocu, birgün sağlıkçı, birgün marketçi suçlu! Sizden başka herkes günahın yükünü yüklenecek

Ama bir siz, ak sütten çıkmış ak kaşık

Kendi Ticaret Bakanları “tamam etiket kontrolleri yapıyoruz ama fiyatları piyasa belirliyor” demedi mi?

Ticaret Bakanının irabta mahli yok herhalde ki, yandaş medya sabah akşam Bahçeli’nin körüklediği ateşe benzin katıyor.

Sırf geçen yıldan bu yana 3 mislinden fazla artan mazot fiyatları sebebiyle, nakliyecilerin maliyet hesabına bile baksanız fiyatların neden arttığını anlamak mümkün.

Ortalama 20-25 tonluk bir aracın, İstanbul’dan Antalya’ya gidip-gelişinin sadece yakıt ve yol giderleri ile maliyeti 20 bin liraları buluyor, hatta bazen aşıyor. 

Bu da birim fiyatında 2 lirayı bulan yol maliyet artışı anlamına geliyor. Perakendeciler, hal komisyonları ve diğer kalemlerle birlikte toplam nakliye maliyetinin meyve-sebzede birim fiyatında 4 lirayı geçecek şekilde fiyat artışına neden olduğunu ifade ediyorlar.

Yani o mal Antalya’dan bedava bile alınmış olsa, rafa gelene dek sadece nakliye maliyeti birim başına 4 TL.
 
İşte bir yanda Bahçeli ve avanesinin sözleri, yandaş medyanın kronik yalanları, diğer tarafta Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdür Yardımcısının fiyat denetimleri sonrası ifade ettiği sözler. 

Diyor ki sayın genel müdür yardımcısı “Fiyatlar normal. 9.95 liralık bir ürün için etikette de görüldüğü üzere ürünün girişi 5 lira. 

Satış fiyatı 9.95 lira. Bu fiyat oldukça normal. Sonuçta lojistik ve market maliyetleri var”

Hadi bakalım buyrun buradan yakın.

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu!!

Küçük ortak halkı galeyana getirip öfkeyi günah keçilerinin üzerine salarken, Ticaret Bakanı ve bürokratları gerçekleri itiraf etmek zorunda kalıyor. Gerçekler acıdır, onları üretici ve emekçi sayesinde öğreniriz. Yoksa hem muhteris hem kifayetsiz siyasetçi ve sözde gazetecilerden değil.

İşte Besici’nin isyanı. “300 hayvanımdan 50’sini satmak zorunda kaldım” diyor besici. “Samanın tonu 1000 lirayken, 2000 liraya çıktı. Yem 1500 liradan 3500 liraya yükseldi. Mazot 8 liradan 25 liraya çıktı.
Peynirin kalıbı tabii ki 150 TL olur” diyor haklı olarak.

Ne marketi ne etiketi kardeşim, sen bu isyana baksana!

Sen Faiz baronlarını desteklemek üzere Kur Korumalı Mevduat icat edeceksin, milletin kuruş kuruş toplanan vergilerini oralara aktaracaksın.

Borcun 10 misline çıkacak, 14 senede ödediğin faizin toplamını bir yılda ödeyecek hale geleceksin. 

Tam 811 milyar

Garip gurebanın cebinden, sofrasından, geleceğinden servet transferi yapacaksın, 
sonra da millete “3 harfliler” diyerek günah keçilerini hedef göstereceksin.

Sen enflasyonla mücadeleyi terk edip arka kapıdan 250 milyar dolar döviz satacaksın,

Sen seçim ekonomisi uygulayıp “benden sonra tufan” diyeceksin ama pahalılığı marketlere yükleyeceksin.

Peki sen kendi marketinde, Tarım kooperatiflerde o ucuzluğu sağlayabiliyor musun?

Ne mümkün? Üstüne üstlük 2021 yılında rekor bir zarara da imza atmışlar. 

Mali raporlara da yansıyan zarar miktarı tam 250 milyon dolar.

Yani birkaç ürün dışında tüm ürünlerde daha pahalı satıp üstüne zarar etmek!

Hem halka ucuz ürün verememek hem de zararına satış yapmak.

Yok mu bu işte bir terslik? 

Emin olun geldiğimizde bu savurganlığı da ortadan kaldıracağız!

Görüldüğü üzere ASIL SORUN MALİYETLERDE !

Siz elektiriğe, doğalgaza, trafik cezalarına, harçlara, vergilere, yola, köprüye fahiş zam yapınca sorgu sual edilmiyor. Peki bunları kim denetleyip sizden hesap soracak belli mi bu ucube sistemde?

Ahlak dışı senaryolar üretip, kendi günahınızı size karşı komplo gibi yansıtıyorsunuz! Hem kendi ellerinizle memleketi batağa sürüklüyor. Hem de bu tabloyu başkaları üretmiş gibi millete masal anlatıyorsunuz!

“Bir model deneyeceğim” diye çılgınlık üstüne çılgınlık yapacaksın, o çılgınlığın maliyetine ayak uydurmaya çalışanları suçlu göstereceksin! Kuru, enflasyonu, faizi aynı anda fırlatma becerisi göstereceksin.

Ama bir yandan da enkazın kurbanlarının boynuna ilmek geçirmeye çalışacaksın. Bu taksimi kurt yapmaz kuzulara şah olsa.

Tevbe edeceğine, nedamet getireceğine, itiraf edeceğine şeytan taşlıyor gibi yapmıyorlar mı hakikaten vatandaş çileden çıkıyor!

Mahalle kasabı, bakkalı, manavının zaten beli büküldüğü için en inandırıcı,  en kolay yolun BÜYÜK MARKETLER olduğunu düşündürtmek tam bir şark kurnazlığı!

Dün soğan-patates lobisi neyse bugün de o! Yahu hani dibimizde savaş vardı, salgın oldu, kar yağdı, fırtına çarptı diyordunuz!!

Ne ara savaştan salgından marketler sorumlu oldu! Dünyaya kafa tutmamızı engelleyen salgın savaş, enerji fiyatlarından ne ara tekrar market lobilerine geldik !!

Hangisi doğru? Savaş mı, salgın mı, enerji fiyatları mı, marketler mi? Günah keçisi arayacağınıza aynaya baksanıza.

Fahiş bedellerle KÖİ garantileri verip, onların ödemelerini bu millete vergi yükü olarak yükleyen siz değil misiniz? 

Son bir yılda ödenen faiz (811 milyarı) 17 yılda ödeneni aşmadı mı? Risk primleri tavan yapmadı mı?

Yabancı yatırımcı tası tarağı toplayıp ülkeyi terketmedi mi? Ne marketi, ne soğancısı, ne depocusu?!

Millete acımayı bıraktınız.Merhamet kalplerinizden sökülüp atıldı. Bari milletin aklıyla alay etmeyin.

Bu tablolar karşısında hala iktidara destek vermeye devam eden kardeşlerim! Elinizi vicdanınıza koyun!

Böylesi kitlesel bir yoksullaşma, gelir adaletini yok eden servet transferi başka bir iktidar döneminde yaşansaydı susar mıydınız?

“Ne yapalım, Türkiye dış güçlerin tehdidi altında sabretmeliyiz” dediğinizi duyar gibiyim.
Gündüz yayınlarında aile yapımıza dinamit koyan bir televizyon kanalının haber versiyonunda yapılan propagandanın tesiri altındasınız.

Gözünüzü bir an her gün farklı bir dış güç hikayesi anlatan o kanallardan ayırın ve Allah’ın size verdiği akıl nimeti ile düşünün.

 

 


Hijyen ve Dezenfeksiyonun Öncüsü

Yapay Zekâ, Teknoloji ve Eğitim Paneli

Çiftçi, “Emin adımlarla Çayırova Yüzyılı’nı inşa edeceğiz”

Saadet Partisi’nden Uslu’ya ziyaret

Şehir Tiyatroları’ndan 27 Mart’a özel prömiyer

Vali Yavuz’dan KOTO ailesine teşekkür

Bugün hangi eczaneler nöbette?

Kocaeli'de hava durumu nasıl olacak?

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Kara Yollarında Durum

Benzin ve motorin fiyatları

KARTEPE’YE İKİNCİ MÜZEDE HAZIR

Büyükakın: Kadın çiftçilerimizin üretime katkısı çok değerli

Çetinkaya belediye çalışanlarını ziyaret etti

Yıldıztekin’in mottosu: Adalet ve liyakat!

Türel, Çiçek ailesinin acısını paylaştı

Akmeşeliler Hürriyet’i coşkuyla karşıladı

Gölcük’ün yeni sosyal alanında deniz göründü

Hatipköy’e yeni park

Stadyum bağlantı yolunda tamamlanan kısımlar trafiğe açıldı

Kayınbiraderine cadde ortasında tabancayla ateş etti

Sokak hayvanlarının mamaları artık bu tesiste üretilecek

Patlama sesi ekipleri harekete geçirdi

KBSL Play-Off: İzmit Belediyespor: 75 - Galatasaray: 78

"Kız meselesi" kavgasında ölen 16 yaşındaki genç son yolculuğuna uğurlandı

Görkem Ahi 2024 Yılı İlk Çeyreğinde Mobilya Sektörünü Değerlendirdi

Nijeryalı Lawal ilk kez Yeşil - Siyahlı formayı giydi

Kocaelispor, pazar günü stadyumda çalışacak

Vali Yavuz’dan müjde!

Yükleniyor

İsrail, Gazze'deki Cibaliye Mülteci Kampı'na saldırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Swiss Transporte, Zürih'te Nakliyede Çevre Dostu Çözümler Geliştiriyor

Almanya İşçi Vizesi: Kariyerinizi Uluslararasılaştırmanın Kapıları

Yurt Dışında İş Bulmak Kolay Mıdır?

Dünya liderlerinin gözünün içine baka baka söyledi: Artık sizden bıktık

Havuzdan bulaşan 'beyin yiyen amip' 16 aylık çocuğu öldürdü

Halk sokaklara indi, belediye başkanının evini basıp ateşe verdiler

İspanya Kargo Gönderimi

Avrupa Parlamentosu'ndan, AB'ye katılım süreci ile ilgili skandal Türkiye raporu

"Sessiz katil" olarak biliniyor, tek bir lokması hasta ediyor

Ticaret Bakanlığı ve MSB'den "İsrail ile silah ticareti yapıldığı" iddialarına ilişkin peş peşe açıklamalar

Cübbeli Ahmet kalp krizi geçirdi

Bünyamin Çiftçi’den miting gibi açık hava toplantısı

İnternette bebek satışı yapan siteler için Aile Bakanlığı harekete geçti

Çamlıçataklılar iftarda buluştu: Yan yana durmaktan başka şansımız yok

Kuzey Afrika'dan Türkiye'ye çöl tozu geliyor

Bayram ikramiyeleri ödenme tarihleri belli oldu

Seçim güvenliği için 594 bin personel görev yapacak

İşsizlik rakamları açıklandı

Kocaeli' de 30 bin araç kapasiteli otoparklar ve 3 bin 500 Tır kapasiteli otoparklar inşa edilecek

Büyük Kocaeli Mitingi’ne davet

Tutuş, "Bahane değil, çözüm üreteceğiz”

AK Parti Kocaeli’ de, Erdoğan heyecanı

Türkiye İşçi Partisi, Hatay'da Gökhan Zan'ın adaylığını geri çekti

Türkiye Komünist Partisi'nden Gebze'de halk buluşması! "Zübüklerden Kurtuluyoruz"

(BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş “Hem inançlıyım, hem ultra Atatürkçüyüm. Bu bazılarını rahatsız ediyor”

Erdoğan'ın "Son seçimim" açıklamasına, Bahçeli'den "Ayrılamazsın. Türk milletini yalnız bırakamazsın.''

Elindeki son anketi paylaşan Kurum, 4 partinin seçmenine "Bana oy verin" çağrısı yaptı

CHP Başiskele Belediye Başkan Adayı Anıl Acurman, Saadet Başiskele adayı Zafer Mutlu’nun eleştirilerine cevap verdi

YRP Kocaeli’de istifa

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar bugün ne kadar?

Serbest piyasada güncel altın satış fiyatları

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar bugün ne kadar?

Benzin ve motorin fiyatları

SGK'dan ölüm aylığı alan 3,3 milyon hak sahibine promosyon ödenecek

Dubai’de Şirket Kurmak İçin Yurtdışı Atılım ile Benzersiz Fırsatlar

KBSL Play-Off: İzmit Belediyespor: 75 - Galatasaray: 78

Nijeryalı Lawal ilk kez Yeşil - Siyahlı formayı giydi

Kocaelispor, pazar günü stadyumda çalışacak

Durul, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a forma hediye etti

KOCAELİSPOR'UN 30. ve 31.HAFTA TAKVİMİ BELLİ OLDU

TFF 2. Lig: Belediye Derincespor: 4 - Fethiyespor: 1

Çayırova Belediyesi, Pizza Lazza Haremspor’u mağlup etti

KBSL Play-Off: İzmit Belediyespor: 64 - Galatasaray: 90

Yenikent’e yeni saha

Başakşehir ile özel maç oynayacağız

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 30 26 1 3 48 81
2.Fenerbahçe 30 25 1 4 54 79
3.Trabzonspor 30 15 11 4 11 49
4.Beşiktaş 30 14 12 4 4 46
5.Kasımpaşa 30 12 11 7 -2 43
6.İstanbul Başakşehir 30 12 12 6 3 42
7.Rizespor 30 12 12 6 -11 42
8.Antalyaspor 30 10 9 11 2 41
9.Adana Demirspor 30 9 9 12 7 39
10.Alanyaspor 30 9 9 12 -4 39
11.Sivasspor 30 9 10 11 -7 38
12.Samsunspor 30 10 14 6 -6 36
13.Kayserispor 30 10 11 9 -7 36
14.Ankaragücü 30 7 11 12 -3 33
15.Hatayspor 30 7 11 12 -4 33
16.Konyaspor 30 7 11 12 -11 33
17.Gazişehir Gaziantep 30 8 15 7 -10 31
18.Fatih Karagümrük 30 7 14 9 -4 30
19.Pendikspor 30 7 15 8 -27 29
20.İstanbulspor 30 3 20 7 -33 13

YAZARLAR