
Suriye'de Ölen Ülkücüyü MHP'liler Uğurladı
Suriye'ye giderek Türkmen grupların saflarında savaştığı iddia edilen Türk vatandaşı Burak Mişinci, MHP'lilerin de katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.
Suriye!nin Lazkiye kırsalında Bayırbucak Türkmenleri ile Suriye Ordusu arasında çıkan çatışmada hayatını kaybettiği belirtilen Burak Mişinci (26) İstanbul'da toprağa verildi.
MERAL AKŞENER DE CENAZEDEYDİ
Mişinci için Maltepe Merkez Camii'nde öğle vakti düzenlenen cenaze törenine, Mişinci'nin ailesi ve yakınları ile MHP İstanbul milletvekili Meral Akşener, MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Kurtuluş Bozkurt, Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım ve bir grup Türkmen katıldı. Törende taziyeleri, Mişinci'nin annesi Dilek, babası Engin ve kardeşi Emirhan Mişinci kabul etti.
AKŞENER, ACILI ANNEYİ TESELLİ ETTİ
İstanbul Milletvekili Merak Akşener acılı anneye sarılarak teselli etmeye çalıştı. Türkmen bayraklarının açıldığı cami avlusuna, "Bayırbucak Türkmenleri yalnız değildir", "Kanımız aksa da zafer İslam'ın" yazılı pankartlar asıldı. Tabuta sarılan kardeşi Emirhan Mişinci, "Ben şehit kardeşiyim. Onunla gurur duyuyorum, inandığı yolda öldü" dedi.Cenaze namazının ardından Mişinci'nin Türk Bayrağı'na sarılı tabutu cenaze aracına konuldu. Törene katılanlar, bir süre tekbir ve sloganlarla cenaze aracının ardından yürüdü. Mişinci'nin cenazesi, Başıbüyük Mezarlığı'nda toprağa verildi.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.