• BIST 100

    9889,04%1,77
  • DOLAR

    32,57% 0,27
  • EURO

    34,99% 0,08
  • GRAM ALTIN

    2459,92% 0,99
  • Ç. ALTIN

    4013,30% 0,54

İnstagram Ucuz Takipçi

İnstagram, gönderileriniz için en iyi zamanın ne zaman olduğunu ve ucuz takipçi için gönderilerinizi en çok beğenen kullanıcılar ve filtreler gibi diğer verileri öğrenebileceğiniz Iconosquare adlı takipçi kazanma aracın kullanabilirsiniz.

YAŞAM 16.02.2022 11:14:00 0
İnstagram Ucuz Takipçi

 

Ucuz takipçi için en çok kullanılan filtreler, bir fotoğraf filtresinin Instagram'da takipçi kazanmanın anahtarı olabileceğini düşünüyor musunuz? Fotoğraf düzenleme söz konusu olduğunda, Instagram'da 24 varsayılan filtre (ve Hikâye gönderileri için 11 filtre) bulunur, ancak fotoğrafları parlaklık, gölgeler, doygunluk ve daha fazlasıyla değiştirebilirsiniz.

Ucuz takipçi için filtre ipuçları, ünlü Instagram uzmanı Curalate'e göre, daha temiz, mavimsi filtrelere sahip görüntüler, kırmızı veya turuncu tonlardan daha fazla trafik çekebilir.

Genel olarak, takipçiler ve beğeniler açısından en etkileşimli İnstagram profilleri, tüm fotoğraflar için belirli bir filtre kullananlardır, Ucuz takipçi için bu da feed'in daha düzenli ve profesyonel görünmesini sağlar.

 

 

İnstagram Fotoğraf Filtreleri

İnstagramdaki fotoğraf filtrelerindeki en son trendlerden biri, VSCO uygulamasıyla daha profesyonel kalitede özelleştirilebilir filtreler yapılmasıdır. Ucuz takipçi için cation’da daha fazla filtre türü sunar ve ünlü VSCO hashtag'i instagram ile entegre  olmamasına rağmen başarılı olmuştur.

Aynısı fotoğrafların boyutlarında da olur, Instagram ile fotoğraflarınızı farklı boyutlarda çerçeveleyebilirsiniz, iki seçenekten birini seçmek ve her zaman bu türle çalışmak en iyisidir, daha düzenli ve profilinize özeldir.

İnstagram ucuz takipçi için İnstagram Stories'e gelince, resimlere uygulanan renk filtreleri hakkında henüz bir istatistik yoktur, ancak yüksek kontrastlı filtreler mesajı alakasız hale getirdiği için beklemeniz önerilir. Ünlü filtrelerinden bahsetmişken, çok fazla etkileşim ve eğlence yaratırlar, bu nedenle İnstagram ucuz takipçi için elbette hedef kitlenize iletmek istediğiniz mesajla tutarlı olmanız gerekir.

Bir şirketin profilini kapatıyorsanız, yüz filtreleri muhtemelen profilinizde kullanmak için en uygunu değildir, bunları kişisel profilinize veya o anın Instagramcılarına bırakın. Instagram'da takipçi kaybedebilirsiniz.

Uygun İçerik Yayınlamak

Ne tür içerik yayınlamak, göndermeniz gereken içerik türü, büyük ölçüde amacınıza ve sosyal ağdaki takipçilerinize bağlıdır. Birçok şirket ve girişimci, Facebook, Twitter ve hatta LinkedIn gibi tüm sosyal ağlarda aynı türde içerik yayınlama hatasına düşüyor. Tüm sosyal ağlarda aynı şeyi görmenin ne kadar sıkıcı olduğunu anlayabilirsiniz.

İnstagram ucuz takipçi için aslında daha somut ve tamamen görsel bir bilgi türüne sahip olması gereken daha basit bir ağdır. Örneğin, bu sosyal ağda daha basit bir dil kullanabilir, şirketinizde gününüzün nasıl geçtiğini gösterebilir veya markanız hakkında daha insani ve gerçek hikâyeler anlatabilir ve LinkedIn'de daha derin içerik bırakabilirsiniz.

İnstagram deyince akla içerik gelir. İnstagram ucuz takipçi için hedef kitlenizi iyi incelemeli ve özelliklerini anlamalı, İnstagram gibi bir sosyal ağda ne bulmayı beklediklerini ve bir şirket veya marka olarak sizin için en anlamlı olanı bilmelisiniz.

Hikayelerde çok daha hafif içerikten, kısa ve spesifik mesajlardan bahsedebiliriz. İnstagram ucuz takipçi için fotoğraflar, videolar veya kısa mesajlar olsun. Hedef kitlenizi “aynısından çok fazla” ile boğmamaya her zaman dikkat edin, takipçileriniz varsa bunun sebebinizi içeriğinizi ilginç bulduklarını unutmayın, bu yüzden onlara istediklerini verin. Birçok İnstagram profili, çok sık hikâye yayınlama hatasına düşer ve bu da hedef kitlenizi yorar ve takipçi kaybetmenize neden olur.

İnstagramda Emoji Kullanmak

Emojiler dijital dünyalarımıza ulaşmıştır ve iletişim söz konusu olduğunda harika bir yer işgal eder. Mutlu yüzler ve kalpler, diğerlerinin yanı sıra hedef kitlenizle yakınlık hissi verir ancak kafanız karışmamalı ve emoji kullanımının sınırını bilmelisiniz çünkü daha ciddi bir firmanız varsa yazamazsınız. Emojilerle yorum yapmak iyi bir fikirdir. Takipçilerinizin kısa sürede dönüşme veya müşteri olma olasılığının daha yüksek olduğu izlenimi yaratır.

Kitlenizi incelemeli ve emoji dilinin onlar için en uygun olup olmadığını bilmelisiniz. Hikâyeler için Emojilerden bahsedecek olursak, burada çok hoş karşılandıklarını söyleyebiliriz. Adından da anlaşılacağı gibi, bu Instagram aracı hikâyeler anlatmak için kullanılıyor ve konu bir duyguyu pekiştirmek olduğunda emojiler mükemmel yardımcılardır.

İnstagram Hikâyelerinin Potansiyelini Keşfedin

Instagram Hikâyeleri, özellikle orada olmanız ve markanızla etkileşim kurmanız gerekiyorsa, web'deki son büyük güncellemedir. Bu alternatif, tıpkı Snapchat gibi kısa videolar kaydetmenize veya her 24 saatte bir süresi dolan fotoğraflar çekmenize olanak tanır. Bu, Instagram Stories satırına yüklediğiniz herhangi bir içeriğin bir gün içinde süresinin dolması ve ağdaki diğer kullanıcılar tarafından erişilemeyeceği anlamına gelir.

Hikâyeler ile eski kuponlara, özel sahne arkası içeriğine yatırım yapabilir ve gönderileriniz için daha rahat bir ton elde edebilirsiniz. Bu İnstagram işlevini kendi avantajınıza nasıl kullanacağınız hakkında daha fazla bilgi edinmek için ücretsiz materyaller indirebilirsiniz.

Konuk Gönderileri Yapın

İnstagram ayrıca bir misafir gönderme kuralı kullanır ve bu, yeni iş ilişkileri kurmak ve profilinizde daha fazla takipçiyi güvence altına almak için harika bir alternatif olabilir.

Ortak şirketin ürününü kendi ürününüzle birlikte fotoğraflayarak deney yapın ve yaratıcı bir başlık oluşturun. Hatta gönderileri entegre ederek ve daha sıradan bir ton benimseyerek iki marka arasında bir şaka önerebilirsiniz. Misafirlerin avantajı, tüm katılanlar için ücretsiz bir erişim şekli olmasıdır.

İlginç Başlıklar Yazmak

Birçok işletme alt başlıkları görmezden gelir ve içeriğin metin, resim ve hatta emojiler gibi işletmenizin webe koyduğu her şeyi kapsadığını unutur.

Kitlenizi çeken veya onlara ilham veren bir metin oluşturmaya çalışın. Soruları veya izleyicileri ilginç bir hikâye hakkında yorum yapmaya davet eden aynı CTA, etkileşimi artırması açısından da dikkate değerdir.

Burada önemli olan efsaneyi sona bırakmamaktır. Resminizle tutarlı olmalı ve güçlü bir etkileşim aracı olarak kalmalıdır.

Gönderilerinizde CTA'ları Kullanmayı Öğrenin

CTA'lar veya Harekete Geçirici Mesajlar, bir içeriğin sonuna yerleştirdiğimiz ve okuyucuyu harekete geçmeye davet ettiğimiz küçük harekete geçirici mesajlardır. İnstagram'da, kişiliğinizi yansıtan harekete geçirici mesajlar eklemek ve onları işletmeniz hakkında daha fazla bilgi edinmeye davet etmek için başlık alanını kullanabilirsiniz. Diğer sosyal ağlara bağlantıları olan bir CTA düşünün.

Zengin materyaller indirin, fotoğraflarda "beğen" verin, takipçi olun, bir kampanya kullanın, blog ziyareti yapın, abone olun vb. yöntemlerle takipçi arttırabilirsiniz. CTA'yı kişiyle iletişimin tonuna ve yayınlanan görsele uyarlamayı unutmayın. Tutarlılık Instagram'da her şeydir.

İlgili etiketler, markanıza ulaşmak ve sayıları artırmak için ilgili kullanıcıların karşılıklı takip yoluyla yeni hesapları takip etmelerini sağlar. Tabii ki, bu zayıf bir stratejidir ve markanız için çok az şey yapar. Rakamlarla değil, kesinlikle işinizle ilgilenen birine ulaşma şansınız çok düşüktür. Ancak oyuna girmeye ve ağdaki her hashtag tarafından oluşturulan etkileşimlerden yararlanmaya değerdir.

İnstagram Hikâyelerinde Gif'ler

Eskiden halkla daha fazla etkileşime izin veren anketler vardır, takipçilerle ilgili hipotezleri test etmek için oldukça faydalıydılar ve şimdi Instagram gönderilerini daha eğlenceli ve aktif hale getiren GIF'ler bulunur.

Yeni güncellemeleri kötüye kullanmamaya dikkat edin ancak takipçi kazanabileceğinizi düşünüyorsanız faydalanın. Tüm bu ipuçları, Instagram'ınız için bir hedef kitle oluşturmanıza yardımcı olabilir, ancak en önemli şeyin şirketinizin ses tonuyla nasıl iletişim kuracağınızı bilmek ve tutarlı kalmak olduğunu unutmayın.

İyi bir görsel kimlik, kişiliğin ve ilgili içeriğin derinlemesine anlaşılması, herhangi bir dijital pazarlama stratejisinde harikalar yaratabilir ve aynı şey Instagram için de geçerlidir. İnsanların iyi zamanları paylaşmak için bu ağda olduğunu unutmayın, bu nedenle kendinize şirketinizin buna katkıda bulunmak için neler yapabileceğini Takipcidukkani.com  sitesinden hizmet alarak öğrenebilirsiniz.

Sende Türkiye’nin en iyi instagram ucuz takipçi sitesi Takipcidukkani.com’dan instagram ucuz takipçi satın almak istiyorsan tıkla: https://takipcidukkani.com

 

 

İzmit Belediyesi’nin yeni kadrosu hazır

Büyükakın: Daha güzel bir Kocaeli için yeniden yola çıktık

Milli okçular Avrupa rekoru kırdı

Nihal Candan'a tahliye kararı

Bakan Mehmet Şimşek'in gözü makam araçlarında

PFDK’dan, Ümraniyespor ve Kocaelispor’a ceza

İsrail saldırısında öldürülen annesinin rahminden kurtarılan bebek hayatını kaybetti

Kişiye özel ilk cilt kanseri aşısı test ediliyor

Ticaret Bakanlığı IBAN kiralama ilanlarına karşı vatandaşları uyardı

Öğretmene yumruk atan veli tutuklandı

Yeni müfredat taslağı kamuoyunun görüşüne açıldı

İşte Hat 161'in yeni güzergahı! Hat 41 ile çalışacak...

Çayırova Belediyesi, Süper Lig için Gaziantep deplasmanında

Gölcük’teki atıl iş merkezi eğitim yuvası oldu

Bıyık, Gebze Belediyeler Birliği Başkanı oldu

Başkan Ömeroğlu’ndan muhtarlara: "Telefonlarınız 24 saat açık olsun"

Gebze’nin yeni merkezi hasta kabulüne başladı

Bugün hangi eczaneler nöbette?

Kocaeli'de hava durumu nasıl olacak?

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek

"Hayatın İçindeyim" zirveye çıkardı

2 kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla yargılanıyor

Derince yaza hazırlanıyor

Gündem olan görüntülerin sahibinden açıklama

Takla atan otomobilden burunları bile kanamadan çıktılar

Kar maskesi takıp 19 yaşındaki genci öldüren 2 şahıs tutuklandı

Komşusunu öldüren sanığa müebbet hapis talebi

Yükleniyor

İsrail, Gazze'deki Cibaliye Mülteci Kampı'na saldırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Swiss Transporte, Zürih'te Nakliyede Çevre Dostu Çözümler Geliştiriyor

Almanya İşçi Vizesi: Kariyerinizi Uluslararasılaştırmanın Kapıları

Yurt Dışında İş Bulmak Kolay Mıdır?

Dünya liderlerinin gözünün içine baka baka söyledi: Artık sizden bıktık

Havuzdan bulaşan 'beyin yiyen amip' 16 aylık çocuğu öldürdü

Halk sokaklara indi, belediye başkanının evini basıp ateşe verdiler

İspanya Kargo Gönderimi

Avrupa Parlamentosu'ndan, AB'ye katılım süreci ile ilgili skandal Türkiye raporu

"Sessiz katil" olarak biliniyor, tek bir lokması hasta ediyor

Nihal Candan'a tahliye kararı

Bakan Mehmet Şimşek'in gözü makam araçlarında

İsrail saldırısında öldürülen annesinin rahminden kurtarılan bebek hayatını kaybetti

Kişiye özel ilk cilt kanseri aşısı test ediliyor

Ticaret Bakanlığı IBAN kiralama ilanlarına karşı vatandaşları uyardı

Öğretmene yumruk atan veli tutuklandı

Yeni müfredat taslağı kamuoyunun görüşüne açıldı

Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek

TCG Anadolu ilk kez NATO tatbikatında

Teknolojik yol İstanbul’da test ediliyor

MHP'nin bayramlaşacağı dört parti belli oldu

Özgür Özel, “Kimsenin gözünün yaşına bakmam”

Lütfü Türkkan’dan Meral Akşener’e: Kararını gözden geçir

Erbakan talimat vermişti! Yeniden Refah Partisi kazandığı belediyelere tabelaları astı

Seçim yenilgisi sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan talimat!

Ne Özel ne de İmamoğlu faktörü! Kılıçdaroğlu, seçimdeki başarıyı 3 nedene bağladı

Körfez'de seçim sonuçlarına yapılan itiraz reddedildi

İzmit Belediyesi’nin yeni meclis üyeleri belli oldu

Derinceliler, Atasoy Bilgin’e sandıkta şok yaşattı!!

Saide Arslan Çalışkan'dan, Nail Çiler, partilileri ve gazetecileri hedef alan zehir zemberek suçlamalar!

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

NakitCoins: Güvenli Kripto Para Alım Satım Platformu

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar - euro kaç TL?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Milli okçular Avrupa rekoru kırdı

PFDK’dan, Ümraniyespor ve Kocaelispor’a ceza

Çayırova Belediyesi, Süper Lig için Gaziantep deplasmanında

Play-Off tarihleri açıklandı

Kağıtspor'un genç judocuları zirvede!

Çayırova Belediyesi, Süper Lig için play-off oynayacak

Kocaelispor: "TFF tarafından gerekli disiplin soruşturmasının yapılması bir opsiyon değil, zorunluluktur"

TBL: Kocaeli BŞB Kağıtspor: 66 - Balıkesir Büyükşehir Belediyespor: 69

Kocaelili atletler Bursa’dan kupa ile döndü

Gölcük Belediyespor’un voleybol takımından önemli başarı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16

YAZARLAR