• BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,56% 0,23
  • EURO

    34,98% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2447,59% 0,48
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00

İbrahim Hacıosmanoğlu, Yönetim Kurulunu Tanıttı

İbrahim Hacıosmanoğlu, Yönetim Kurulunu Tanıttı

SPOR 2.12.2015 21:41:00 0
İbrahim Hacıosmanoğlu, Yönetim Kurulunu Tanıttı

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, hafta sonu yapılacak olağan genel kurul öncesi 19 Mayıs Spor Salonu'nda listesindeki adayları tanıttı ve üyelere seslenerek, "Trabzonspor'u özlenen başarılara kim taşıyacaksa Allah başkanlığı onlara nasip etsin" dedi.

Hacıosmanoğlu, yaklaşık 1 saat 20 dakikalık konuşmasında kendisine yapılan eleştirilere cevap verirken görevde bulundukları 3 yılda yaşadıkları zorlukları ve federasyon genel kurulundaki verdiği kararların nedenini açıkladı.

2013 yılında başkanlığa seçildiği salonda üyelerin karşısına bir kez daha çıktığını belirten Hacıosmanoğlu, şöyle konuştu:

"Seçildiğimiz günden itibaren hem değişimi hem sportif başarıyı yakalamak için arkadaşlarla var gücümüzle çalıştık. Zor şartlarda göreve başlamıştık. Allah en zor anlarda yardım etti, üstesinden gelmeyi başardık. İki sene üst üste bütün zorluklara rağmen tarihinde ilk defa UEFA'da üst üste gruplardan çıktık. Biz başarılıyız demedik. Hangi şartlar altında başarılı olduğumuzu Trabzonspor sevdalıları çok iyi biliyor. Ligde başarı yakalayamadık ama herkes bunu göz ardı etti. Zorluklarımız vardı. Son 4-5 aydır kulübü çalışamaz hale getirdiler. Sadece mahkemeye müracaat eden 2 kişi yapmadı bunu. Bunları yapanlar, 'Sizin başkanınız olmayacağım' dediğim insanlar. Onlara sorarsanız Trabzonspor'un ağabeyleri. Hem sportif hem maddi anlamda çökmüş Trabzonspor'a başkan seçilirseniz ne yapacaksınız? İyi çalışanı aralıkta delege seçer. 'Hacıosmanoğlu gitsin' diye kulübü kilitlemenin manası ne? Bu ağabeylik değil hainlik" diye konuştu.

"TRABZONSPOR'UN SAHİBİ GİBİ KENDİLERİNİ GÖRENLER VAR"

Hacıosmanoğlu, Trabzonspor'un sahibi gibi kendilerini görenlerin olduğunu ifade ederek 'kulüp battı' diyenlere inanılmaması gerektiğini, borcun büyük bölümünün faizler ve kur farkından kaynaklandığını söyledi.

Trabzonspor'un yeniden Karadeniz fırtınasına döndüğünü görenlerin ve kendisinin kongreye sportif başarıları olan bir başkan olarak girmesini istemeyenlerin kulübe yönelik bir operasyon yaptığını da ileri süren Hacıosmanoğlu, "Operasyonun arkasında Türk futboluna ihanet eden hainler, onların içerideki uzantıları ve 'Trabzonspor'u Hacıosmanoğlu'nun elinden kurtaralım' diye düşünenler, Trabzonspor'un sahibi gibi kendilerini görenler var" dedi.

"SPOR HUKUKUNDAKİ DAVA DEVAM EDİYOR"

3 Temmuz süreciyle ilgili de konuşan Hacıosmanoğlu, spor hukukundaki davanın devam ettiğine dikkat çekerek, Türkiye'nin şike davasından ceza alması durumunda bunun sorumlusu kendilerinin olmayacağını söyledi.

Hacıosmanoğlu, "Herkes yeniden yargılama oldu, beraat ettiler, bu dava bitti diyor ama bu algı yönetimi. Spor hukukundaki dava devam ediyor. Fazla da zaman kalmadı. Avukatlarımız UEFA Disiplin Kurulu'nun gerekçeli kararını bekliyor. O karar geldikten sonra yapılan hazırlıklarla Türkiye'nin nasıl cezalarla karşı karşıya kalacağını görecekler. Türkiye şike davasından ceza alırsa bunun sorumlusu biz değiliz. Bunun sorumlusu adaleti uygulamayanlardır. Avrupa'ya dilekçe verdik; Türkiye 2016 Avrupa Şampiyonası'na katılmayı hak etti ama sizin kurallarınıza uymuyor, gereğini yapın diye. Ondan sonra bize yapılan operasyonlar manidar şekilde uygulanmaya başlandı. Seçimi de kazanamayabilirim. Ama mücadelemizden bizi kimse alıkoyamayacak. Bizden sonra gelecek olanlar varsa da onları da takip edeceğiz" diye konuştu.

"BU KULÜBÜ HEM MADDİ HEM SPORTİF BAŞARILARA TAŞIYACAĞIMIZA İNANDIĞIMIZ İÇİN TEKRAR BU YOLA ÇIKTIK"

Kulübü hem maddi hem de sportif başarılara taşıyacaklarını ifade eden Hacıosmanoğlu, "Bu kulüp yürümeyecek bir halde olsa özür dilerdim. Bu işi beceremedik, gidiyorum diyecek medeni cesaretim var. Bu kulübü hem maddi hem sportif başarılara taşıyacağımıza inandığımız için tekrar bu yola çıktık. Trabzonspor'un hem ekonomik hem sportif manada nasıl başarıya gideceğini biliyoruz ve uygulamasını da hep beraber göreceğiz. Sorunları ve yapılacakları biliyoruz. Seçimin sonucunu elbette ki Trabzonspor'un gerçek sahibi olan genel kurul üyeleri belirleyecek. Onlar 6 Aralık'ta inandıkları yerde oyunu kullanacak. Ben de samimiyetimle söylüyorum, Trabzonspor'u özlenen başarılara kim taşıyacaksa Allah başkanlığı onlara nasip etsin. Biz de onun hazzını yaşayalım" ifadelerini kullandı.

"TRABZONSPOR KONGRESİ ŞEHRİN İSMİNE YAKIŞIR MEDENİ ŞEKİLDE GEÇSİN"

Trabzonspor kongresinin şehrin ismine yakışır medeni şekilde geçmesi dileğinde bulunan Hacıosmanoğlu, "Aday arkadaşlara başarılar diliyorum. Trabzonspor kongresi şehrin ismine yakışır medeni şekilde geçsin. Delege kime teveccüh gösteriyorsa kazananı alkışlasın, Trabzonspor'un yanında olsun. Ben bu salonda kongre kaybettim. Sonra Sadri Şener'in elini havaya kaldırdım, Trabzonspor'un emrindeyim dedim. O süreç içinde yönetimde olmamama rağmen Trabzonspor'un uğradığı haksızlıklarla benim kadar mücadele eden olmadı. Şike davasını sattınız diye alçalan insanlara söylüyorum; Trabzonspor'un yaşadığı travmalı süreçte savcıya benim kadar giden ve ifade veren bir tane daha Trabzonsporlu yoktur" dedi.

MAHKEMEDEN KARAR ÇIKTI DİYE SEVİNİYOR İNSANLAR

Üye kaydıyla ilgili eleştirilere cevap veren Hacıosmanoğlu, "Herkes projesinden bahsetti. Hala daha çatı adaydan bahsediyorlar. Bizim üyeler vardı bin 200 tane. Mahkemeden karar çıktı diye seviniyor insanlar. Biz kendi üyelerimize oy kullandıramadık diye. Bizi seven ve bize destek olmak isteyen 5 bin üzerinde üye olmayan akraba ve dostlarım var. 150 tane Hacıosmanoğlu gördüler listede, Hacıosmanoğlu spor mu oluyor dediler. Atatürk, Cumhuriyet devriminden sonra ağalığı kaldırmak için oğlu soy ismini kaldırdı. Bütün oğlu olanlar farklı soy isimleri aldı. Benim sülalem çok geniş sülaledir. Orada 2 binin üzerinde Hacıosmanoğlu var ama soyadı farklı. Biz bunları alıp başarısız bir Trabzonspor'un başında duralım diye yapmadık. Bize destek vermek için kendileri üye oldu. Trabzonspor başarılı olursa burada dururuz. Trabzonspor düşmanı değiliz. Kimse Trabzonspor'u esir almadı" şeklinde konuştu.

YOLA ÇIKTIĞINIZ ZAMAN ADAM GİBİ DEVAM EDERSİNİZ.

Birleşme konusuyla ilgili olarak aciz insanların birleşme talebinde bulunacağını kaydeden Hacıosmanoğlu, "Çatı aday diyorlar. Hacıosmanoğlu korkusundan yapıyorlar. Birleşin, açık ve net söylüyorum. Trabzonspor'u zor duruma sokan, Hacıosmanoğlu başarısız olsun diyen ağabeyleri samimi olsun, Trabzonspor'da birliği de dirliği de sağlarlar. Ben birleşme talebinde bulunmuyorum. Aciz insanlar birleşme talebinde bulunur. Yola çıktığınız zaman adam gibi devam edersiniz. Biri diyor 100 trilyonla, öteki 150 trilyonla geldiğini söylüyor. Açık ve net söylüyorum. Hangi başkan adayı kongre gününe kadar başkan olduğu anda Trabzonspor'un hesabına geçecek şekilde herhangi bir bankaya 100 değil 150 değil, 50 milyon yatırdığını deklare etsin, dekontu paylaşsın, bütün sevdamı bir kenara bırakıp o dekontları gösteren başkan adayı lehine başkanlıktan çekileceğim. Pazar güne kadar onun başkan olması için var gücümle çalışacağım. O kadar gücüm var" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Hacıosmanoğlu yönetim listesinde yer alanlarla birlikte salondakileri selamladı. 


Estetiği ve Dayanıklılığı Buluşturan Göbekli Melamin

NakitCoins: Güvenli Kripto Para Alım Satım Platformu

Göcek Yat Kiralama Hizmetinde Lider Adres

Bizigo ile Seyahat ve Masraf Yönetimi Artık Çok Kolay

AlsakSatsak.com: İkinci El İlanlarla Sektörde Lider

TCG Anadolu ilk kez NATO tatbikatında

Teknolojik yol İstanbul’da test ediliyor

Uyku apnesi olanlar ehliyet alamayacak mı ?

Polat çifti hakim karşısına çıktı

Kocaeli Büyükşehir’den yaşananlarla ilgili açıklama

Öğretmen ataması için gün verildi

Sözünü aldığı pamuk şeker arabasına kavuştu: Mutluluğu gözlerinden okundu

İzmit’in her noktası ilaçlanıyor

Sardala Koyu’ndan 30 poşet atık toplandı

Kocaeli’de korsan servis avı

Kocaeli'nin 5 ilçesi elektriksiz kalacak

Play-Off tarihleri açıklandı

Kağıtspor'un genç judocuları zirvede!

Ermeni çeteleri tarafından şehit edildiler

Bugün hangi eczaneler nöbette?

Kocaeli için gök gürültülü sağanak uyarısı

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Kara Yollarında Durum

Park halindeki tıra çarpınca 2.39 promil alkollü olduğu ortaya çıktı

Kocaeli’de 20 göçmen yakalandı, 4 kaçakçı tutuklandı

Pompalı tüfekli saldırı kamerada: Cadde ortasında ateş edip bir genci kovaladı

Çocukları öldürülen aileden yürek burkan sözler: "Oğlumuzun değeri 8 yıl mı?"

Tadilat yapılan apartmanın çatı katında yangın : 1 yaralı

Yükleniyor

İsrail, Gazze'deki Cibaliye Mülteci Kampı'na saldırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Swiss Transporte, Zürih'te Nakliyede Çevre Dostu Çözümler Geliştiriyor

Almanya İşçi Vizesi: Kariyerinizi Uluslararasılaştırmanın Kapıları

Yurt Dışında İş Bulmak Kolay Mıdır?

Dünya liderlerinin gözünün içine baka baka söyledi: Artık sizden bıktık

Havuzdan bulaşan 'beyin yiyen amip' 16 aylık çocuğu öldürdü

Halk sokaklara indi, belediye başkanının evini basıp ateşe verdiler

İspanya Kargo Gönderimi

Avrupa Parlamentosu'ndan, AB'ye katılım süreci ile ilgili skandal Türkiye raporu

"Sessiz katil" olarak biliniyor, tek bir lokması hasta ediyor

TCG Anadolu ilk kez NATO tatbikatında

Teknolojik yol İstanbul’da test ediliyor

Uyku apnesi olanlar ehliyet alamayacak mı ?

Polat çifti hakim karşısına çıktı

Öğretmen ataması için gün verildi

Muayene katılım payı ücretleri değişti

Fahiş fiyata ağır yaptırım geliyor

İzmir Seferihisar açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem

MHP'nin sandalye sayısı 50'ye yükseldi

Hastane randevularına yeni düzenleme

MHP'nin bayramlaşacağı dört parti belli oldu

Özgür Özel, “Kimsenin gözünün yaşına bakmam”

Lütfü Türkkan’dan Meral Akşener’e: Kararını gözden geçir

Erbakan talimat vermişti! Yeniden Refah Partisi kazandığı belediyelere tabelaları astı

Seçim yenilgisi sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan talimat!

Ne Özel ne de İmamoğlu faktörü! Kılıçdaroğlu, seçimdeki başarıyı 3 nedene bağladı

Körfez'de seçim sonuçlarına yapılan itiraz reddedildi

İzmit Belediyesi’nin yeni meclis üyeleri belli oldu

Derinceliler, Atasoy Bilgin’e sandıkta şok yaşattı!!

Saide Arslan Çalışkan'dan, Nail Çiler, partilileri ve gazetecileri hedef alan zehir zemberek suçlamalar!

NakitCoins: Güvenli Kripto Para Alım Satım Platformu

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar - euro kaç TL?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar bugün ne kadar?

Play-Off tarihleri açıklandı

Kağıtspor'un genç judocuları zirvede!

Çayırova Belediyesi, Süper Lig için play-off oynayacak

Kocaelispor: "TFF tarafından gerekli disiplin soruşturmasının yapılması bir opsiyon değil, zorunluluktur"

TBL: Kocaeli BŞB Kağıtspor: 66 - Balıkesir Büyükşehir Belediyespor: 69

Kocaelili atletler Bursa’dan kupa ile döndü

Gölcük Belediyespor’un voleybol takımından önemli başarı

Tek şans 3 puan!

Yaşar Can ve Haluk Bozo'dan Kocaelispor'a ziyaret

Acun Ilıcalı sır gibi saklıyordu, satın alacağı kulüp ortaya çıktı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16

YAZARLAR