• BIST 100

    9668,36%1,33
  • DOLAR

    38,67% -0,16
  • EURO

    43,29% -0,25
  • GRAM ALTIN

    3993,64% -0,14
  • Ç. ALTIN

    6550,35% 0,00

Güven, “Yenice’yi Ak Parti Belediyeciliği İle Buluşturarak Hizmetlerimiz Artacak”

Yerel seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Yenice Belediye Başkan Adayı Coşkun Güven, insanların kendilerine güvendiklerini ve 31 Martta...

POLİTİKA 7.03.2019 12:13:00 0
Güven, “Yenice’yi Ak Parti Belediyeciliği İle Buluşturarak Hizmetlerimiz Artacak”

Yerel seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Yenice Belediye Başkan Adayı Coşkun Güven, insanların kendilerine güvendiklerini ve 31 Martta Yenice Belediyesini tekrar AK Parti Belediyeciliği ile buluşturacaklarını söyledi.

Seçim ile ilgili çalışmaları hakkında bilgi veren AK Parti Yenice Belediye Başkan Adayı Coşkun Güven 31 Martta yapılacak olan yerel seçimler için sayılı günlerin kaldığını belirterek, "12 Kasım'da İŞKUR İl Müdürlüğü görevinden ayrıldıktan sonra bugüne kadar seçim stratejilerimizi kendi doğrularımız ile, AK Partinin seçim stratejileri ışığı altında devam ediyoruz. Bundan önce belediyecilik anlayışında taş üstüne taş koyan, Yenice'de belediyecilik hizmetleri anlamında bir çivi çakmış kim varsa bütün belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

" Yenice her gün siyaset ile uyanıp, kalkıyor"

"Biz bu göreve geldikten sonra başarılı olma adına Yenice'nin, bölgenin ve ülkemizin ihtiyaçlarına göre de bütün çalışmaları yapacağımıza söz vermiştik kendimize" diyen Güven, "Bu strateji üzerine devam ediyorum. Yenice'de siyaset zor, hareketli ve bir o kadar da zevkli. Yenice insanı her gün siyaset ile uyanıyor, siyaset ile yatıyor. Biz bunu mahallelere gittiğimiz zaman daha net gördük. Bu anlamda ben memnuniyetimi dile getirmek istiyorum. 12 Kasımda istifa sürecinden sonra 2 aylık bir aday adaylığı belirleme süreci yaşadık. 11 Ocak'ta adaylığımız kesinleşti. Ondan sonra sahaya çıktık ve kendimizi, yapacaklarımızı, iktidarın bu il ve ilçe için olmazsa olmazı olduğunu anlatmaya çalışıyoruz. İnşallah 31 Martta bunun karşılığını alacağımıza inanıyoruz. 31 Martta Yenice Belediyesini tekrar AK Parti Belediyeciliği ile buluşturarak hizmetlerimizin artacağını söylemek istiyorum" diye konuştu.

"1 Nisan'da güvenle uyanacaklarına inanıyoruz"

Belirli bir zaman içerisinde ilçe merkezinde programları gerçekleştirdiğini ifade eden Güven, şunları söyledi: "Ardından 10 tane mahallemizde çalınmadık kapı, dokunulmayacak insan bulunamayacak düşüncesiyle hareket ettik. İlk önce kendimizi tanıtıyoruz, hane sahibi ile tanışma fırsatımız oluyor. Seçim ile ilgili çalışmalarımızın olduğu broşürleri ve hediye veriyoruz. Kendilerinden talep ve tavsiyeleri varsa onları alarak seçimle ilgili projelerimizi 20-30 başlık altında sınırlandırdık ama sahaya gidip geri yapılan geri bildirimlerle genişleteceğiz. Yaptığımız bir ev ziyaretinde bizim göremediğimiz bir talebi ilettiler. Sosyal proje açısından çok mantıklı ve yapılabilecek bir talepti. Şuanda mahallelerimizde çok güzel bir geri bildirim görüyoruz. İnsanlar bize güvendiler, 31 Martta da bu güvenlerinin sonucunda sandıktan bunu yansıtacaklarına eminiz. Biz 1 Nisan sabahına ülkedeki istikrar ile beraber Yenice'de de güvenle uyanacaklarına inanıyoruz."

Karabük'te İŞKUR İl Müdürlüğü görevini yürütürken dahi Yenice için neler yapılabileceğine dair düşünceler içerisinde olduğunu dile getiren Güven, Yenice'de öncelik olarak birliği sağlamak olduğunu ifade etti.

Bir çok projenin merkezi hükümetin desteği ile gerçekleşeceğini söyleyen Güven, "Bütün adaylarımız projeleri ile öne çıkmaya çalışıyor ama bunların merkezi hükümetin desteği olmadan gerçekleşme şansı yok. Fikir olarak kalır. Bizim yapmak istediklerimizi iktidarın gücünü kullanarak Yenice için bölgemiz için faydalı projeleri hayata geçirmenin mücadelesi içinde olacağımızı söylüyoruz" dedi.

"Nitelikli işçiyi bulabilmek lazım"

Güven, Yenice'de işsizlikten çok mesleksizlik olduğunu ve insanların hangi işleri yapabileceğini bilememesi gibi bir sıkıntıları olduğunu kaydederek, "Bunun üzerine ilk önce Meslek Eğitim Beceri Geliştirme ve Kültür Sanat Merkezi açacağız. Çok amaçlı olacak bu merkezin bir ayağı bayanlara yönelik kültür sanata yönelik olacak. Bizim asıl önceliğimiz meslek sahibi olmak isteyen kardeşlerimize MEB ve Üniversite işbirliği yaparak meslek eğitim beceri kursları marifeti ile onların kolayca işlere girmesini sağlamak. Bizim belediye olarak fabrika açmak gibi şansımız yok. Ancak açılabilecek bir fabrikanın alt yapısını oluşturarak oraya yatırımcıyı çekeceğiz. Ardından burada çalıştırabilecek nitelikli işçiyi bulabilmek lazım. Bu nitelikli iş gücü ile istihdamı gerçekleştirecek yatırımcıyı buluşturmak istiyoruz. Yenice bizim dönemimizde yatırımcıların cazibe merkezi olacağını düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

Kocaeli Arkeoloji Müzesi’nde “Çukurbağ Rölyefleri” İlk Kez Sergilendi

Nurten Yontar: “CAN DOSTLARIMIZ İÇİN DAHA DUYARLI, DAHA YAŞANABİLİR BİR KENT HEDEFİYLE ÇALIŞIYORUZ”

Polisan Holding’te çalışan önerileri ‘Polifikir’ ile değere dönüşüyor

Kocaeli’de sağanak etkili oldu

Mühendis çiftten çok amaçlı dron: Aydınlatıyor, yıkıyor, yangın söndürüyor

90’lar şarkıları gençlerle buluştu

İletişim Festivali’nde çevre farkındalığı

Kazada ölen motosiklet sürücüsü defnedildi

Kına gecesindeki disko topu faciasında avukattan açıklama

İnsansız su altı sistemleri aracı EnFest’te sergileniyor

Araçla çarpışan motosikletli hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı

Otomobil trafik levhasına çarptı: 1 yaralı

Kocaelispor’da ailelere ve öğrencilere kombinelerde yüzde 41 indirim

Müzikal tiyatro oyunu minik tiyatroseverlerle buluştu

Kaba atıklar geri dönüşüme kazandırılıyor

Koca çınarlar şiir dinletisinde buluştu

Büyükşehirin çocuk korosuna "Ritmik Uyumda Başarı Ödülü"

Dünyaca ünlü ressamdan Kocaeli’ye övgü

ANA YOL PARTİSİ' nden Birlik ve Gelecek Vurgusu: “ Bu Yol, Halkın Yoludur”

53 firmanın stant açtığı fuarı 2 bin 850 kişi ziyaret etti

BAŞKAN SEZER: "19 MAYIS TAM BAĞIMSIZ DEVLET KURMA KARARININ İLK ADIMIDIR"

Başkan Ömeroğlu’ndan 19 Mayıs ve Gençlik Spor Bayramı Mesajı

19 Mayıs 1919…

19 Mayıs 1919…

Başkan Çiftçi’den 19 Mayıs mesajı

Başkan Bıyık’tan 19 Mayıs mesajı

Darıca’da fuar alanı doldu taştı

Başkan Kocaman’dan 19 Mayıs Mesajı

Kartepe’de Asfalt Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

BAŞARILI İŞ ADAMI KURTULUŞ YALÇIN’DAN 19 MAYIS MESAJI “19 MAYIS, MİLLETİMİZİN BAĞIMSIZLIK VE UMUT YOLUNUN BAŞLANGICIDIR”

Yükleniyor

VUSLAT DERNEĞİ KURBAN ÇALIŞMALARINA BAŞLADIĞINI DUYURDU

İsrail, Gazze'deki katliama devam edeceklerinin mesajını net bir şekilde verdi

Tarihin en uzun eve dönüş kuyruğu

Gazze'de can kaybı 47 bini geçti

Biden durdu, Trump izin verdi! Gelir gelmez İsrail'e sevkiyat yaptı

ABD Başkanı Trump: 1 milyon Filistinli bu iki ülkeye taşınmalı! Gazze'yi tamamen temizleyip 'Bitti' demeliyiz"

Trump, iki ülke hariç tüm dış yardımları durdurdu

Hindistan Vize Danışmanlık

ABD, vatandaşlarını "acil" koduyla uyardı

İsrail'den bölgedeki gerilimi daha da tırmandıracak bir suikast daha!

BAŞKAN SEZER: "19 MAYIS TAM BAĞIMSIZ DEVLET KURMA KARARININ İLK ADIMIDIR"

Başkan Ömeroğlu’ndan 19 Mayıs ve Gençlik Spor Bayramı Mesajı

19 Mayıs 1919…

19 Mayıs 1919…

Başkan Çiftçi’den 19 Mayıs mesajı

Başkan Bıyık’tan 19 Mayıs mesajı

Başkan Kocaman’dan 19 Mayıs Mesajı

BAŞARILI İŞ ADAMI KURTULUŞ YALÇIN’DAN 19 MAYIS MESAJI “19 MAYIS, MİLLETİMİZİN BAĞIMSIZLIK VE UMUT YOLUNUN BAŞLANGICIDIR”

GEBZE TİCARET ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI ABDURRAHMAN ASLANTAŞ’IN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

Marş Basmıyor? Akü Sorununuz mu Var? Çözüm Lüleburgaz'da: İlker Oto Dinamo Hastanesi!

ANA YOL PARTİSİ' nden Birlik ve Gelecek Vurgusu: “ Bu Yol, Halkın Yoludur”

Saadet Partisi’nden Harp Malulü Gaziler Derneği’ne Anlamlı Ziyaret

YENİDEN REFAH PARTİSİ MUĞLA İL BAŞKANI KOCABIYIK: “TERÖR ÖRGÜTÜNE YÖNELİK HER GELİŞME BELGELİ VE KURUMSAL SÜREÇLERE DAYANDIRILMALIDIR”

“Vergi Muafiyetiyle Zenginleşen YİD Şirketleri Meclis Gündeminde”

CHP AYDIN MİLLETVEKİLİ SÜLEYMAN BÜLBÜL: “İMAMOĞLU’NA YÖNELİK SUÇLAMA, İKTİDARIN ACZİNİ GÖSTERMEKTEDİR”

Saadet Partisi Gebze’den Hükümete ve Yerel Yönetime Net Mesaj: Çözüm Üretin!

Görkem Uludüz’e Anlamlı Plaket: Çanakkale’de “Payidar” Rüzgârı

HKP Grevdeki Portakal Plastik ve Porvil Çatı İşçilerini Ziyaret Etti!

Davutoğlu’nun İzmit Programı Netleşti

https://www.marmaragazetesi.com/h-627857

Ayşe Sıdıka Alişan İlköğretim Okulu 2-E sınıfı öğrencileri, örnek teşkil edecek bir sosyal sorumluluk etkinliğine imza attı.

ColendiBank müşteri kabulüne başladı

Forbes En Zengin 100 Türk listesinde dikkat çeken ayrıntı!

Dolar kuru bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Orient Star Yachts ile Ege ve Akdeniz'in Büyüleyici Sularında Lüks Bir Yolculuk

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Dolar kuru bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Kocaelispor’da ailelere ve öğrencilere kombinelerde yüzde 41 indirim

Kocaelispor’da kombine bilet satışları başladı

Kocaelispor, okul ziyaretlerini tamamladı

Kocaelispor’da asbaşkanlığa Abidin Akyol getirildi

Kocaelispor, kaleci Batuhan Şen’in opsiyonunu kullanmadı

Kocaelispor, kaleci Batuhan Şen’in opsiyonunu kullanmadı

KARATE NİN DUAYENİ ADNAN ŞAMDAN DEĞİŞİM İÇİN BEN DE VARIM DEDİ

Kartepeli Güreşçi Türkiye Şampiyonu Oldu

Recep Durul: "Kocaelispor’da bu işi yapacak çok kişi var"

Kocaelispor’da şok ayrılık

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 33 27 1 5 53 86
2.Fenerbahçe 33 24 3 6 51 78
3.Beşiktaş 33 16 7 10 20 58
4.Samsunspor 33 17 10 6 12 57
5.İstanbul Başakşehir 33 15 12 6 6 51
6.Eyüpspor 34 14 12 8 5 50
7.Göztepe 33 12 10 11 13 47
8.Konyaspor 34 13 14 7 -3 46
9.Trabzonspor 33 12 11 10 11 46
10.Kasımpaşa 33 11 9 13 1 46
11.Kayserispor 33 11 11 11 -8 44
12.Antalyaspor 33 12 14 7 -22 43
13.Gazişehir Gaziantep 33 12 15 6 -5 42
14.Rizespor 33 12 17 4 -13 40
15.Alanyaspor 33 10 15 8 -10 38
16.Bodrum FK 33 9 16 8 -13 35
17.Sivasspor 34 9 17 8 -13 35
18.Hatayspor 34 5 21 8 -26 23
19.Adana Demirspor 34 2 28 4 -59

YAZARLAR