• BIST 100

    9538,67%-1,34
  • DOLAR

    38,84% 0,08
  • EURO

    43,68% -0,05
  • GRAM ALTIN

    4042,92% 0,34
  • Ç. ALTIN

    6563,90% -0,57

Fatma Şahin’den Ak Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken’e Destek

Eyüpsultan Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında, "Kent Yaşamında Kadın ve Girişimcilik" konulu konferans düzenledi.

GÜNDEM 7.03.2019 09:44:00 0
Fatma Şahin’den Ak Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken’e Destek

Eyüpsultan Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında, "Kent Yaşamında Kadın ve Girişimcilik" konulu konferans düzenledi. Moderatörlüğünü İnci Ertuğrul'un yaptığı konferansta, AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken, Eyüpsultan'da kadınlara yönelik yapacağı çalışmaları anlatırken, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise, Deniz Köken ile 5 yıllık çalışma sürecini anlatarak Köken'e destek istedi.

Eyüpsultan Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında, Eyüpsultan Kültür ve Sanat Merkezi'nde, "Kent Yaşamında Kadın ve Girişimcilik" konulu konferans düzenledi. Moderatörlüğünü Televizyon Programcısı İnci Ertuğrul'un yaptığı konferansta, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken ile Gaziantep'te kadınlara yönelik gerçekleştirdikleri projeleri ve bir kadın belediye başkanı olarak başından geçenleri anlattı. AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken ise, daha önce Antalya, Erzurum, Gaziantep gibi üç büyükşehirde kadınlara yönelik imza attığı önemli projelere değinerek, Eyüpsultan'da girişimcilik ve hanımlar için yapacakları çalışmaları anlattı. Konferansın son konuşmacısı Silk and Cashmere CEO'su Ayşen Zamanpur ise, iş hayatında dünya çapında bir başarı hikayesine nasıl imza attığını paylaştı.

"Ben şehirlerin tamamına kadın elinin değmesinden yanayım"

Eyüpsultan'da kadınlara yönelik hizmete geçireceği projelerden bahseden AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken, "Ben şehirlerin tamamına kadın elinin değmesinden yanayım. Parklara kadın lokali yapma projemiz, bizim ilçe kadın kolları başkanımızla konuşuyoruz, kendisi de heyecanla o projeyi savunuyor. Parkları güvenlik altına alalım diye uğraşıyoruz. Oraya hanımefendiler gelmeye başlayınca parklara bir şekilde düzen gelmeye başlar" diye konuştu.

"Bizim toprakla bağımızın kesilmemesi lazım"

Eyüpsultan'ı kültür ve turizmle kalkındırma amacı taşıdığını ifade ederek konuşmasına devam eden Köken, "Küçük de olsa tarımla kalkındırma hedefimiz var. Çünkü bizim 6-7 tane köyümüz var. Mesela bir tanesinde seracılık yapacağım. Mimar Sinan Üniversitesiyle projeler noktasında çalışıyoruz. Hayata geçirebilirsek katkı serayı, orayı tamamen hanımların çalıştığı, ürettiği, pazarda pazarladığı bir hizmet yapmaya çalışacağım. Önemli bir proje. Bizim toprakla bağımızın kesilmemesi lazım. Bunu da teşvik edeceğiz. Ayrıca şehir içerisinde de ürettiğimizi doğru pazarlayabilecek bir mekanizmayı da, hem internet ortamında satışların rahat yapılabildiği, eğitimlerini verip, sekreteryasını kurarak hizmet vereceğiz hanımefendilere. Hem de daha büyük kapsamlı Pazar kurarak. Eyüpsultan'ın kendi çevresinin kalabalığından yararlanmak suretiyle. Çünkü hafta sonları bizim burası çok büyük bir havza oluyor" diye konuştu.

"Eyüpsultan'da tek camiyle sistem dönmüyor" diyerek konuşmasına devam eden Köken, "Eyüpsultan Camii'ne gelen vatandaş 15 dakika kaldıktan sonra gidiyor. Bizim Feshane'yi müze yaparak, Haliç'teki adaları bir doğal yaşam parkı haline getirerek, Pierre Loti'yi de teleferik sistemini güçlendirerek bu dört aksı doğru çalıştırırsak burada insanlar yarım günden fazla kalırlar, yarım günden fazla kalınca da istihdama büyük katkı sağlarlar. 3'üncü havalimanının da ayrıca istihdam için ayrı bir katkısı olacak" şeklinde konuştu.

"Deniz kardeşim gibi yerelde yetişmiş iyi bir beyinle çalışmış olmanın çok büyük farkını yaşadım"

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise, "Ben Deniz kardeşimle 5 sene beraber çalıştım. Biz çok zor bir dönemde birlikte çalıştık. Dünyadaki bütün vicdani değerlerin, bütün o insani değerlerin sorgulandığı dönemde biz şehir olarak 500 bin mülteciye ev sahipliği yapıp, Aylan bebekler ölmesin diye, büyük kadınlar ve çocuklar başta olmak üzere, kimyasal bombaların altından kaçan insanların ilk sığınağı olduk. Bakanlıktan gelmeme rağmen, coğrafyanın ve dönemin zorluğu itibariyle Deniz kardeşim gibi yerelde yetişmiş iyi bir beyinle çalışmış olmanın çok büyük farkını yaşadım. Huzurlarınızda kendisine çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

"Deniz kardeşim benim için en büyük şans oldu"

"Deniz kardeşimle çok zor zamanda çok önemli bir zamanı birlikte paylaştık" diyerek konuşmasını sürdüren Şahin, "Allah bir insana yardımcı olacağı zaman , onu muvaffak edeceği zaman iyi yardımcılar, iyi kardeşler gönderirmiş, O yüzden Deniz kardeşim benim için en büyük şans oldu. Huzurlarınızda kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki bu tecrübeyle Eyüpsultan'da olağanüstü bir ustalık dönemi yaşanacak" dedi.

Fatma Şahin’den Ak Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken’e Destek

Fatma Şahin’den Ak Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken’e Destek

EczacıPOS, 2025 Eczacılık Buluşması’nda yoğun ilgi gördü

293 GÖLCÜK BELEDİYESPOR TAEKWONDO SPORCUSU KUŞAK ATLADI

19 Mayıs Coşkusu, Sanatla Buluştu

“Gençlerimizin Enerjisine, Umuduna Ve Gücüne Güveniyoruz”

Erkek kısırlığı toplum tarafından kabullenilmek istenmiyor!

Upcycle İstanbul'da dönüşümün öncüsü gençler oldu

GESMEK’ten Hayata Dokunan Sergi: Yıl Sonu Sergisi Büyük İlgi Gördü

Çayırova Belediyesi’nde toplu iş sözleşmesi imzalandı

AKKİM YAPI KİMYASALLARI’NDAN SIFIR KARBONLU GELECEĞE GÜÇLÜ BİR ADIM

Genel Başkan Yaşar Aydın: “Karar Partisi, Doğu ve Güneydoğu’da Yeni Umudun Adı Oldu”

İyilik Vakti Derneği 3 Kıta 12 Ülkede Kurban Bağışı Kampanyası

Bugün hangi eczaneler nöbette?

Kocaeli'de hava durumu nasıl olacak?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Dolar bugün ne kadar?

Kara yollarında son durum

Çayırova’da 19 Mayıs dolu dolu geçti

Darıca’da 19 Mayıs Gençlik  Festivali

Fatma Turgut’tan unutulmaz konser

İkinci el araçlara ilgi artıyor

Muhtarın otomobiline saldırdılar

Körfez Kent Spor Kompleksi açıldı

Gebze’de palet deposunda yangın paniği

Kocaeli, su sporlarında vites yükseltti

16 yaşındaki çocuk mesire alanında girdiği derede boğuldu

Gökyüzünde adrenalin dolu anlar: Çanakkale türküsünü söyledi

Çayırova’da 19 Mayıs dolu dolu geçti

Toplumla birlikte bilim zirvesi Kocaeli’de

19 MAYIS GÖLCÜK’TE COŞKU İLE KUTLANDI

CHP İzmit’ten “Bağımsızlık ve Gençlik Yürüyüşü”

Yükleniyor

VUSLAT DERNEĞİ KURBAN ÇALIŞMALARINA BAŞLADIĞINI DUYURDU

İsrail, Gazze'deki katliama devam edeceklerinin mesajını net bir şekilde verdi

Tarihin en uzun eve dönüş kuyruğu

Gazze'de can kaybı 47 bini geçti

Biden durdu, Trump izin verdi! Gelir gelmez İsrail'e sevkiyat yaptı

ABD Başkanı Trump: 1 milyon Filistinli bu iki ülkeye taşınmalı! Gazze'yi tamamen temizleyip 'Bitti' demeliyiz"

Trump, iki ülke hariç tüm dış yardımları durdurdu

Hindistan Vize Danışmanlık

ABD, vatandaşlarını "acil" koduyla uyardı

İsrail'den bölgedeki gerilimi daha da tırmandıracak bir suikast daha!

EczacıPOS, 2025 Eczacılık Buluşması’nda yoğun ilgi gördü

“Gençlerimizin Enerjisine, Umuduna Ve Gücüne Güveniyoruz”

Çayırova Belediyesi’nde toplu iş sözleşmesi imzalandı

İyilik Vakti Derneği 3 Kıta 12 Ülkede Kurban Bağışı Kampanyası

Çayırova’da 19 Mayıs dolu dolu geçti

19 MAYIS GÖLCÜK’TE COŞKU İLE KUTLANDI

CHP İzmit’ten “Bağımsızlık ve Gençlik Yürüyüşü”

Türkiye'de bir ilk: Asfaltta Türk Marşı yankılanacak

19 Mayıs coşkuyla kutlanıyor

Ege Denizi'nde 4,6 büyüklüğünde deprem

ANA YOL PARTİSİ' nden Birlik ve Gelecek Vurgusu: “ Bu Yol, Halkın Yoludur”

Saadet Partisi’nden Harp Malulü Gaziler Derneği’ne Anlamlı Ziyaret

YENİDEN REFAH PARTİSİ MUĞLA İL BAŞKANI KOCABIYIK: “TERÖR ÖRGÜTÜNE YÖNELİK HER GELİŞME BELGELİ VE KURUMSAL SÜREÇLERE DAYANDIRILMALIDIR”

“Vergi Muafiyetiyle Zenginleşen YİD Şirketleri Meclis Gündeminde”

CHP AYDIN MİLLETVEKİLİ SÜLEYMAN BÜLBÜL: “İMAMOĞLU’NA YÖNELİK SUÇLAMA, İKTİDARIN ACZİNİ GÖSTERMEKTEDİR”

Saadet Partisi Gebze’den Hükümete ve Yerel Yönetime Net Mesaj: Çözüm Üretin!

Görkem Uludüz’e Anlamlı Plaket: Çanakkale’de “Payidar” Rüzgârı

HKP Grevdeki Portakal Plastik ve Porvil Çatı İşçilerini Ziyaret Etti!

Davutoğlu’nun İzmit Programı Netleşti

https://www.marmaragazetesi.com/h-627857

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Dolar bugün ne kadar?

Dolar bugün ne kadar?

Ayşe Sıdıka Alişan İlköğretim Okulu 2-E sınıfı öğrencileri, örnek teşkil edecek bir sosyal sorumluluk etkinliğine imza attı.

ColendiBank müşteri kabulüne başladı

Forbes En Zengin 100 Türk listesinde dikkat çeken ayrıntı!

Dolar kuru bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Orient Star Yachts ile Ege ve Akdeniz'in Büyüleyici Sularında Lüks Bir Yolculuk

Dolar bugün ne kadar?

293 GÖLCÜK BELEDİYESPOR TAEKWONDO SPORCUSU KUŞAK ATLADI

Körfez Kent Spor Kompleksi açıldı

Kocaeli, su sporlarında vites yükseltti

Kocaelispor’da ailelere ve öğrencilere kombinelerde yüzde 41 indirim

Kocaelispor’da kombine bilet satışları başladı

Kocaelispor, okul ziyaretlerini tamamladı

Kocaelispor’da asbaşkanlığa Abidin Akyol getirildi

Kocaelispor, kaleci Batuhan Şen’in opsiyonunu kullanmadı

Kocaelispor, kaleci Batuhan Şen’in opsiyonunu kullanmadı

KARATE NİN DUAYENİ ADNAN ŞAMDAN DEĞİŞİM İÇİN BEN DE VARIM DEDİ

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 28 1 5 56 89
2.Fenerbahçe 34 25 3 6 52 81
3.Samsunspor 34 18 10 6 13 60
4.Beşiktaş 34 16 7 11 20 59
5.İstanbul Başakşehir 34 16 12 6 7 54
6.Eyüpspor 35 14 13 8 4 50
7.Göztepe 34 12 11 11 10 47
8.Trabzonspor 34 12 11 11 11 47
9.Konyaspor 34 13 14 7 -3 46
10.Kasımpaşa 34 11 10 13 0 46
11.Kayserispor 34 11 12 11 -11 44
12.Antalyaspor 34 12 14 8 -22 44
13.Rizespor 34 13 17 4 -10 43
14.Gazişehir Gaziantep 34 12 15 7 -5 43
15.Alanyaspor 34 10 15 9 -10 39
16.Bodrum FK 34 9 16 9 -13 36
17.Sivasspor 35 9 18 8 -14 35
18.Hatayspor 34 5 21 8 -26 23
19.Adana Demirspor 34 2 28 4 -59
1.Galatasaray 34 28 1 5 56 89
2.Fenerbahçe 34 25 3 6 52 81
3.Samsunspor 34 18 10 6 13 60
4.Beşiktaş 34 16 7 11 20 59
5.İstanbul Başakşehir 34 16 12 6 7 54
6.Eyüpspor 35 14 13 8 4 50
7.Göztepe 34 12 11 11 10 47
8.Trabzonspor 34 12 11 11 11 47
9.Konyaspor 34 13 14 7 -3 46
10.Kasımpaşa 34 11 10 13 0 46
11.Kayserispor 34 11 12 11 -11 44
12.Antalyaspor 34 12 14 8 -22 44
13.Rizespor 34 13 17 4 -10 43
14.Gazişehir Gaziantep 34 12 15 7 -5 43
15.Alanyaspor 34 10 15 9 -10 39
16.Bodrum FK 34 9 16 9 -13 36
17.Sivasspor 35 9 18 8 -14 35
18.Hatayspor 34 5 21 8 -26 23
19.Adana Demirspor 34 2 28 4 -59

YAZARLAR