100'üncü yılda İzmit ortak akılda buluşacak

100

İzmit Belediyesi, Cumhuriyetin ve Belediyenin 100. yıl programlarıyla ilgili "Birlikte Planlıyor, Birlikte Kutluyoruz" temalı program düzenledi.

Programda sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, "100’üncü yıl etkinliklerinde kentin tarihi, kent yaşamını anlatacak faaliyetleri sizlerle planlamak istiyoruz. Arkadaşlarım sizlere ana hat bir plan sunacaklar ama bunun dışında da sizlerin ‘Şu faaliyeti de katabiliriz’ gibi önerileriniz varsa biz bütün önerilere açığız" dedi.
İzmit Belediyesi, kentte faaliyet gösteren yöre dernekleriyle Cumhuriyetin ve Belediyenin 100. yıl programlarıyla ilgili "Birlikte Planlıyor, Birlikte Kutluyoruz" temalı 1. Ortak Akıl Toplantısı gerçekleştirdi. Dernekler Yerleşkesinde gerçekleştirilen programda konuşan Başkan Hürriyet, kentin dinamiklerinden fikirler alarak emek verdiklerini söyledi.
Sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine teşekkür eden Hürriyet, "Bu toplantılar vesilesiyle kentle ilgili hayallerimizi paylaşıyoruz, bir araya geliyoruz. Amacımız kentte yapmak istediğimiz çalışmalarımızı sizlerle birlikte planlamak. ‘Ortak akıl’ kelimesini çok kıymet vererek kullanıyoruz. Kentin dinamiklerinden fikirler alarak herkesin hayallerini ortaklaştırmak adına ciddi bir emek veriyoruz. O yüzden de ortak akıl toplantılarını çok önemsiyoruz. Önümüzdeki süreçte Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını kutlayacağız ama bu sene aynı zamanda İzmit Belediyesinin de 100’üncü yılı. İzmit Belediyesi, halkın belediyesi. O yüzden ‘Halkın belediyesi çalışıyor’ derken bunu ciddi bir bağlılıkla söylüyoruz. Hem Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı hem de İzmit Belediyemizin 100’üncü yılı dolayısıyla yapmak istediğimiz tüm faaliyetlerde yine ortak aklı çalıştıralım, sizleri dinleyelim, fikirlerinizi alalım dedik" dedi.

"Kent yaşamını anlatacak faaliyetleri sizlerle planlamak istiyoruz"
Başkan Hürriyet, sözlerini şöyle sürdürdü:
"İzmit Belediyesi olarak ‘Ben yaptım, oldu’ mantığıyla değil, beraberce akıl üretelim istedik. Daha fazla dayanışma çok kıymetli. Yöre dernekleri de birçok önemli gün ve haftada etkinlikler yaparlar. Doğduğumuz yer önemli, doyduğumuz yer daha da önemli. Nereden göçersek göçelim, hepimiz artık İzmitliyiz. Dolayısıyla doyduğumuz kentte hep birlikte dayanışma göstererek sahip çıkmayı önemsiyoruz. O yüzden de bu 100’üncü yıl etkinliklerini sizlerin fikirleriyle zenginleştirmek istiyoruz. İzmit’in en önemli festivallerinden Pişmaniye Festivalini sizlerle birlikte gerçekleştirdik. Kentin en önemli gastro ürünü pişmaniyedir. Kentin tanıtım potansiyelini arttırmak için önemli bir varlığıdır pişmaniye. Pişmaniye Festivalini de kentin dinamiklerini katarak çok güzel bir şekilde noktalamıştık ve bu etkinlik ses getirmiştir. İşte birlikten güç doğar. Beraberlikten dayanışma doğar ve bu dayanışma kente güç katar. Kenti daha değerli kılar. Bu vesileyle de herkesin fikri bu sürecin içine dahil olmuş olur. Aynı Pişmaniye Festivalinde olduğu gibi birlikte düşünmenin, birlikte hareket etmenin en önemli adımlarından bir tanesi olan ortak aklı 100’üncü yıl etkinliklerinde mutlaka anlam bulsun istiyoruz. Bu 100’üncü yıl etkinliklerini sadece kutlama etkinlikleri olarak değil, aynı zamanda geleceğe bir umut meşalesi olsun, vizyon katsın, beraber hareket etmenin güzelliklerini kente katsın istiyoruz. 100’üncü yıl etkinliklerinde kentin tarihi, kent yaşamını anlatacak faaliyetleri sizlerle planlamak istiyoruz. Arkadaşlarım sizlere ana hat bir plan sunacaklar ama bunun dışında da sizlerin ‘Şu faaliyeti de katabiliriz’ gibi önerileriniz varsa biz bütün önerilere açığız. Özellikle biraz erken zamanda bir araya geldik ki önerileri hayata geçirebilmek için zamanımız kalsın"



2025 yılında 500 milyon dolar yatırım yapacak Akkök Holding, yüksek teknoloji ve yerlileşmeyle büyüyecek

Coolaer, Eurasia Rail 2025’te ileri soğutma teknolojileriyle öne çıktı

Canovate Group, Eurasia Rail 2025’de gövde gösterisi yaptı

Limak, Global Engineer Girls projesi ile artık İspanya’da

VUSLAT DERNEĞİ KURBAN ÇALIŞMALARINA BAŞLADIĞINI DUYURDU

İsrail, Gazze'deki katliama devam edeceklerinin mesajını net bir şekilde verdi

Tarihin en uzun eve dönüş kuyruğu

Gazze'de can kaybı 47 bini geçti

Biden durdu, Trump izin verdi! Gelir gelmez İsrail'e sevkiyat yaptı

ABD Başkanı Trump: 1 milyon Filistinli bu iki ülkeye taşınmalı! Gazze'yi tamamen temizleyip 'Bitti' demeliyiz"

Yenikent’teki Orman Yangını Kahramanca Müdahaleyle Söndürüldü

Başkan Büyükakın, Gazze ile kardeş şehir protokolünü imzaladı

Gebze’nin Sevilen Esnaflarından Berber’s Erkek Kuaförü Sahibi Sezer Karaçay Dünya Evine Giriyor

Kartepe Belediyesi’nden Taraklı Yangınına Müdahale Desteği

Yaz tatili, çocukların ekran başında saatler geçirdiği bir dönem olmak zorunda değil!

Kara Yollarında Durum

5 ilde orman yangını

TÜGİS’ten AB ve BM Destekli “Çocuk İşçiliğine Hayır” Projesi

Memur ve emeklinin zam oranı ne kadar olacak?

Dünyanın en büyük kamerası uzayı görüntüledi

Dilovası Belediyesi Temmuz Meclis Toplantısı Yapıldı

15 TEMMUZ MİLLÎ BİRLİK RUHU KOCAELİ İL MİLLÎ EĞİTİM KOODİRNESİNDE SANAT VE KÜLTÜRLE GELECEĞE TAŞINIYOR

Büyükakın, Murat Aydın ve yönetimini kabul etti

Önal bu kez siyasi partileri ağırladı

YAKLAŞIK 500 KİŞİ ANKARA’DA

KGF Desteği Beklentiyi Karşılamadı: CHP’li Nail Çiler’den Sert Eleştiri

ERBAKAN’DAN ENGİN KILIÇ’A TAKTİR BELGESİ

KSO Başkanı Zeytinoğlu sanayi üretim endeksini değerlendirdi

Tüpraş meclis gündeminde

Gelecek Partisi’nden Yozgat’a Anlamlı Ziyaretler

KSO Başkanı Zeytinoğlu haziran ayı enflasyon verilerini değerlendirdi

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Dolar bugün ne kadar?

Darıca Türkelispor’da kombine kartlar satışa çıktı

Türkiye Futnet Milli Takımı, Avrupa şampiyonasına gidiyor

GÖLCÜK KÖYLER ARASI GELENEKSEL 6. FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

Körfez Kent Konseyi’nden Kocaelispor’a tebrik ziyareti

GEBZE BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ BİR BAŞARIYA DAHA İMZA ATT

Darıca Türkelispor ‘şampiyon ekiple’ devam edecek!

Güncel Maç Sonuçlarıyla Bahis Stratejinizi Güçlendirin

Güreşçiler minderde terlemeye devam ediyor

Dan Agyei, Kocaelispor’da

16 ülkenin sporcuları Kocaeli’de mindere çıkacak

GEBZE TİCARET ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI ABDURAHMAN ASLANTAŞ HAZİRAN AYI DIŞ TİCARET VERİLERİNİ DEĞERLENDİRDİ

X (Twitter) Videolarını Ücretsiz İndirin: SSSX.io ile Kolay ve Hızlı Rehber

KSO Başkanı Zeytinoğlu haziran ayı enflasyon verilerini değerlendirdi

Çayırovalılar, lavanta hasadında bir araya geldi

Patatesten domatese, mısırdan şeker pancarı ve çaya, ürünleri çiftçilerden alıp fabrikalarında işliyor

Körfez’de kaçak yapıya geçit yok

Başkan Söğüt, Körfez Kent Konseyi’ni ağırladı

Yenikent’teki Orman Yangını Kahramanca Müdahaleyle Söndürüldü

İzmit Belediyesi Huzur Sokak’ta istinat duvarı çalışmalarına aralıksız devam ediyor

Başkan Büyükakın, Gazze ile kardeş şehir protokolünü imzaladı

En İyi Kombinlerin Yeni Modası: Taktik Pantolon

Artık Zirvede Parlayın: Reels Beğeni Satın Al İmkanı

Bugün hangi eczaneler nöbette?

Kocaeli'de hava durumu nasıl olacak?

Kara Yollarında Durum

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Hurda deposundaki yangın plastik kalıp atölyesini de sardı

Darıca’da 3–6 yaş grubu çocuklara özel yaz atölyeleri!

Kocaeli’de hafta sonu enduro fırtınası esecek

Kocaeli’de doğayı keşfetme zamanı

Trafik ve çevre ihlallerine ceza

Çayırova Okuyor Projesi’ne muhteşem final

İzmit Tren Garı’ndaki asansör hizmete alındı

Karamürsel’de otogar, mezbaha, futbol sahası, salon ve sokak yapımına yerinde inceleme

AK GENÇ İZMİT’TEN TÜRKİYE GENELİ ÜYE REKORU

Başkan Büyükakın, Gazze ile kardeş şehir protokolünü imzaladı

KOÜ HEREKE ASIM KOCABIYIK MYO’DA MEZUNİYET COŞKUSU YAŞANDI

Profesyoneller İçin Güç: İş İstasyonları (Workstation) Çözümleri ModernIT'de!

ISINMADAN SPOR YAPMAK KAS YIRTILMASINA NEDEN OLABİLİR !

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.