Kopazar’dan LoL RP Nasıl Alınır?

League of Legends (LoL), 2009 yılında Riot Games tarafından piyasaya sürülen, çok oyunculu çevrim içi savaş arenası (MOBA) türünde bir oyundur.

GELENEKSEL SANATLAR GÖLCÜK’TEN GELECEK KUŞAKLARA TAŞINDI

Gölcük Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Kültürümü Tanıyorum Eğlenerek Öğreniyorum” etkinlikte gençler, geleneksel sanatları eğlenerek öğrendiler.

Başkan Ömeroğlu’ndan Sürpriz Ziyaret

Başkan Ramazan Ömeroğlu, kendisini evine davet eden Rıfat Kabak'a sürpriz bir ziyaret

GÖLCÜK BELEDİYESİ ÜNİVERSİTE TERCİH MERKEZİ HİZMETE BAŞLADI

Yükseköğretim Kurumları Sınavında, gençlerin en doğru tercihi yapabilmelerine katkı sağlamak amacıyla oluşturulan Gölcük Belediyesi Ücretsiz Tercih Danışmanlık Merkezi hizmete açıldı.

Kocaelispor’un yeni sezondaki rakipleri

Kocaelispor’un merak edilen Trendyol 1.Lig’in 2024-2025 sezonu için yeni sezon rakipleri belli olmuştu. Bu kapsamda sizler için hafta hafta Kocaelispor’un rakiplerini derledik

5 gün sürecek olan festival başladı

DER-MEK’te eğitim gören kursiyerlerin hazırladığı el emeği göz nuru eserlerin yer aldığı Alışveriş Festivali başladı. Harikalar Sahili’nde beş gün boyunca devam edecek olan festivale vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor

11 REKTÖR DEĞİŞTİ

Bazı bakanlık ve kamu kurumlarına ilişkin atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. YÖK üyeliğine Prof. Dr. Metin Topcuoğlu getirildi, 11 üniversiteye de rektör ataması yapıldı.

Valilik uyardı: Sağanak yağış geliyor

Kocaeli Valiliği, vatandaşları yarın sabah saatlerinden itibaren beklenen kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış konusunda uyardı.

Atık tesisi Kandıra’ya kuruluyor

Kent kamuoyunda tartışmalara sebep olan atık ve bertaraf tesisi Kandıra’ya kuruluyor. Dosyası hazırlanan proje için ÇED süreci başladı.

Gençlik Merkezi’nde yaz eğlencesi

Çayırova Belediyesi’nin açılışını yaparak, gençlerin hizmetine sunduğu Çayırova Gençlik Merkezi’nde ilçedeki çocuklar keyifli vakit geçirmeye devam ediyor.

Engelliler Merkezi, hayatlara dokunmaya devam ediyor

Çayırova Belediyesi’nin hizmete açtığı Fatma Çelik Engelliler Merkezi hayatlara dokunmaya devam ediyor. Merkeze torununu getiren Seyit Gazi Altın, “Biz hocalarımızdan ve burada verilen eğitimden çok memnunuz” dedi.

Bugün hangi eczaneler nöbette?

26 Temmuz nöbetçi eczaneler

Kocaeli'de hava durumu nasıl olacak?

Kocaeli genelinde 26 Temmuz 2024 Cuma günü hava nasıl olacak?

Dolar bugün ne kadar?

26 Temmuz 2024 dolar kuru en son ne kadar oldu? Bankalararası piyasada döviz kurlarında, dolar ve euro satış fiyatlarında son durum...

Altın fiyatları ne kadar oldu?

26 Temmuz 2024 altın fiyatları alış-satış tablosu