• BIST 100

    9455,59%-0,72
  • DOLAR

    32,59% 0,37
  • EURO

    34,78% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2496,79% 0,51
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00

Sevgiliye Alınabilecek En Güzel Hediyeler Nelerdir?

İki insan arasındaki en derin sevgiyi paylaşan sevgililer için özel üretilen ya da kişiselleştirilebilen tüm ürünler sevgiliye özel hediye türüdür.

YAŞAM 24.05.2022 22:43:00 0
Sevgiliye Alınabilecek En Güzel Hediyeler Nelerdir?

 

Sevgililer günü hediye çeşitliliği olarak, çiftlere özgü hediyelerin en yoğun üretildiği zamanlardır. Doğum günleri, yılbaşı, özel kutlama zamanları gibi günlerde sevgiliye mutlaka hediye alınır. Fakat size onu hatırlatan bir şey gördüğünüzde, içinizden ona hediye vermek geldiğinde bekleyemez ve hemen almak istersiniz.  Bu nedenle sevgiliye özel hediye almanın zamanı ya da ürün sınırı yoktur.

İlk karşılaşan andan itibaren, ömrün sonuna kadar bir yastığın paylaşılacağına inanılan, yan yana olmaktan mutlu olunan, bağlılık hissedilen, âşık olunan kişi sevgilidir. Sevgililer, kimsenin kolay kolay tarif edemediği ancak adına aşk dendiğinde anlaşılabilen duygunun paydaşlarıdır. Aşk iki sevgili arasında hissedilen en yoğun duygusal soyut kavramdır. Birçok bilim insanı, uzman ve filozof aşkın dinamikleri ve metafiziği üzerine kafa yormasına rağmen, tam anlamıyla tanımını yapabilen yoktur. Birine âşık olduğunuzda,  çok sevdiğiniz için ona kendi parçanızmış gibi bağlanırsınız. Hisleriniz karşılık bulduğunda kendinizi duygusal, zihinsel olarak güçlü, aktif ve yaratıcı bir enerji alanı içinde hissedersiniz. Asırlar boyunca bu yoğun duygu birçok anlatıya konu olmuştur. Masallarda, efsanelerde, destanlarda anlatılan dünyaca ünlü sevgililer vardır. Trajik hikâyelerine rağmen herkes, onlara aralarındaki güçlü aşk nedeni ile hayranlık duyar. Bu efsanelerden yola çıkarak sevginin ve aşkın rengi, çiçeği, tadı ve sembolleri evrensel bir dile dönüşmüştür. Aşkın rengi kırmızıdır, çiçeği kırmızı güldür, aşkın tadı çikolatadır ve gözyaşı incidir. Eros, insanları kalplerinden okla vurarak âşık ettiğine inanılan, muzip bir mitolojik aşk meleğidir. Sevgililer günü hediye almak istediğinizde, başınızı nereye çevirirseniz orada kırmızının her tonu ile karşılaşırsınız. Güller, kalpler, inciler, çikolatalar ve eros desenleri her yerde karşınıza çıkar.

Sembolizmin en güzel yanı sevgiliyle karşı karşıya gelince eli ayağı karışan, dili tutulup ne söyleyeceğini bulamayan âşıklara tercüman olmasıdır. Sevgiliye duyguları ifade edebilmek için birçok âşık üzerinde bu sembollerin olduğu ürünlerle onlara aşklarını anlatan, mutlu edebilecek en güzel hediyeyi vermek için çabalar. Herkes kırmızı bir gül, kırmızı kalpli kutuda çikolata, üzerinde yayında okla Eros olan bir kırmızı kupa aldığında hediye veren kişinin duyguları ile ilgili tek bir şeyi düşünür: Karşısında aşk vardır. Aşk gibi olağanüstü bir duygunun elçisi olan sevgiliye hediye, bu nedenle çok dikkatlice seçilir, özenle paketlenir ve heyecanla teslim edilir.

Herkesin hayatında sevgiliye en güzel hediye ne alabilirim sorusu, özel günlerin en telaşlı zamanlarını yaratır. Bu yaşamınızın en özel kişisine, onu mutlu edebilecek en mükemmel hediyeyi bulma telaşıdır.  Böyle zamanlarda hayal gücünüz ile hediyeyi sevgiliye özel kılmak için yaratıcı ürünlere ihtiyaç duyarsınız. Sevgiliye en güzel hediye ürününü verebilmek için en büyük desteğiniz ise kişiselleştirilebilir hediye çeşitleri olan seçeneklerdir.

Sevgiliye alınabilecek hediyeler aşağıda listelenmiştir.

1. Çerçeve  

Birlikte paylaşılan güzel zamanların en etkili ve kalıcı tanığı, o anıların kaydedildiği fotoğraflardır. Zevklerine uygun renkler ve malzemelerle hazırlanmış, ofisinde veya evinde sergileyebileceği bir çerçeve ile vereceğiniz bu anı, sevgili için en güzel hediyelerdendir. Kullanacağı mekâna uygun ölçülerde ayaklı ya da asılabilen çerçeveler, erkekler için kız sevgiliye ya da kadınlar için erkek sevgiliye hediye seçeneklerinin içinde, en kolay kişiselleştirilebilen ürünlerdendir.

2. Kupa 

Aşkın iklimi sıcaktır. Kalpli, resimli, mesajlı ya da adlarınızın yazılı olduğu tekli veya ikili kupalar çay ve kahve zamanlarınızın ortağı olur. Böylece sevgili ile birlikte yudumlayacağınız zamanların dışında, hediye ettiğiniz kupanın sıcaklığı, yanınızda olamadığınız anlarda  ona sevginizin sıcaklık hissini verecektir. Sevgiliye hediye konusu gündeme geldiğinde kupalar onun için seçebileceğiniz en sıcak ürünlerdendir.  

3. Ayna 

Başkaları ne düşünürse düşünsün, herkesin sevgilisi ona göre dünyanın en yakışıklısı ya da en güzelidir. Sevgililer birbirlerini bambaşka bir gözle görürler. Sevgiliye özel hediye ürünler arasında olan aynalar, sevgilinin yüzünü yansıtan objeler olarak, sevgiliye anlamlı hediyeler arasında ilk sırayı alır. Makyaj, kişisel temizlik ve bakım için çantalarında mutlaka bulunan aynalar Kız sevgiliye hediye olarak verilebilecek en güzel ürünlerden biridir. Günlük hayatta en çok kullanılan objelerden olan aynalar, kolay taşınabilir türleri ile sevgiliyle her bakıldığında yüzyüze gelinmiş hissi yaratır. Özellikle sevgili askere gidiyorsa ya da askerliğini yapıyorsa kişisel eşyaları arasına  alabileceği sayılı ürünlerden biri aynadır. Askerdeki sevgiliye ayna hediye etmek hasreti azaltan, dayanma gücünü artıran en güzel sevgiliye hediye ürünlerindendir.     

4. Anahtarlık Puzzle  

Sevgiliye anlamlı hediye ürünlerinden olan anahtarlık, üzerine kişisel dokunuşlarla özelleştirebildiğiniz birçok mesajı içerebilir. Ucunda bir anı defterinin, bir dolabın, bir sandık veya kutunun ya da hayal gücünüze ve bütçenize göre alabileceğiniz anahtarı olan bir sevgiliye özel hediye ürünün anahtarını takarak verebilirsiniz. Anahtar takmak yerine, birlikte kuracağınız geleceğinizin hayalleri ile süslü kart ve mesajınızı ekleyerek de hediye edebilirsiniz. Özel zamanların fotoğrafları ile süslü, kişisel tarih ve mesajlarınızın olduğu bir puzzle da sevgiliye anlamlı hediye türlerindendir. Bu hediyeleri aldığında sevgilinizin  kalbinin kapıları açılacak, hayatındaki tüm parçalar tamamlanacaktır.      

5.Yüzük           

Sevgiliye özel hediye ürünler arasında en anlamlı hediye yüzük çeşitleridir. Tüm dünyada sözlenme, nişan, nikah ve düğün zamanlarında birlikteliğin sembolü olan  en önemli obje yüzüklerdir. İster kız ister erkek olsun sevgiliye yüzük hediye edildiği zaman, hediyenin mesajında direk belirtilmese de arka planda çok önemli kararların alınması, ciddi sözlerin verilmesi gerektiğini belirtir. Sevgiliye ilk hediye yüzük olursa bu hediye karşı tarafı korkutabilir, endişelendirebilir. Sevgiliyi çok iyi tanımadan, duygu ve düşüncelerinden emin olmadan, beraberliğinizin uzamasını birlikte teyit etmeden, yüzük hediye edilmemelidir. Özellikle değerli taşlar ve değerli metallerle yapılmış pahalı yüzükler söz konusu olduğunda bu durumun ciddiyeti artar. Sevgilinizle uzun süredir birlikte iseniz ve onunla bir ömür boyu beraber olma kararınız karşılıklı olarak kesinleşmiş ise, yüzüğün türü ne olursa olsun, mutluluk sizi onun kollarıyla sarmalar ve sevgiliye hediye ettiğiniz yüzük, birlikteliğinizin birleştirici halkası haline gelir.  

6. Termos       

Erkek sevgiliye hediye çeşitlerinin azlığı, kadınları ve genç kızları seçim aşamasında zorlar. Termos erkek sevgiliye hediye edilebilecek en pratik hediyelerdendir. Kampta, İşte, evde, okulda, aracında, spor yaparken her an elinin altında tutabileceği termos ile onu yalnız bırakmadığınızı hisseder. Kız ve erkekler için farklı renklerde, üzerine isim ve mesaj yazılabilen özelleştirilebilir formları ile termos ürünleri sportif, pratik yaşamayı seven sevgililer için en ideal hediyelerdir. 

7. Kanvas Tablo            

Özel anlarınızın fotoğraf baskıları ile donatılmış kanvas tablo ürünler sevgiliye en güzel hediye ve anlamlı ürün çeşitlerinden biridir. Yaşı, cinsiyeti fark etmeksizin alabileceğiniz kanvas tablo ürünler, aşkınızın tüm mekanlarda gözler önünde olmasını sağlar.   

8. Kolye          

Sevgiliye özel hediye ürünleri arasında en anlamlı hediyelerden biri de kolyelerdir. Genellikle kız sevgiliye hediye olarak alınan kolyeler, erkek sevgiliye hediye modellerinin çoğalması ile birlikte iki tarafın da tercih edebileceği ürünlerdendir. Üzerine yazı, fotoğraf, gök haritası, sevilen ortak semboller işli yüzlerce çeşit kolye ürünlerin yanında iki tarafın da ayrı zincirlerde takabileceği, farklı kolye uçlarında dişi ve erkek desenlerin birleşmesiyle bütünleşen puzzle şeklinde de olabilir. Sevgiliye hediye alacağınız kolye onun kalbine giden en kısa yoldur.

Sevgiliye Hediye Paketi Nasıl Yapılır?

Sevgiliye hediye paketleri ilk hediye ve diğerleri olarak ayrılır. Herkes, sevgiliye verdiği ilk hediye paketini, hayatı boyunca yapacağı en önemli paketmiş gibi hazırlar. Bu nedenle sevgiliye en güzel hediye paketini verebilmek için çok özen gösterilir. İster ilk ister diğerleri olsun sevgiliye hediye paketlerinin hepsine aynı özeni göstermelisiniz. Hediyeniz ne olursa olsun paket kâğıdınız aşkın rengini içermeli ve kırmızılı şık bir paket kâğıdı olmalıdır. Paket üzerinde mutlaka fiyonklu kurdele ile hazırlanmalıdır. Sevgilinin kişisel renkleri, aranızda anlamı olan desenler, sempatik çıkartmalar da eklenebilir. Paketinizde mutlaka kurdeleye eklenmiş ya da üzerine monte edilmiş, içinde kişisel mesajınızı taşıyan bir not olmalıdır. Mesaj kartları kalpli, kırmızı beyaz renklerde seçilebilir. Özenli, kurdeleli ve şık bir kutuda hazırlanmış, notu iliştirilmiş sevgiliye en güzel hediye paketi temiz ve düzgün bir kâğıt ya da karton taşıma poşetine konmalıdır. Kadınlar erkek sevgiliye hediye verirken paketin kutusuna parfüm de sıkarlar. Parfüm kişisel anıları en çok tetikleyen koku özelliği ile hediyenin etkisini kuvvetlendiren bir dokunuştur. Bu dokunuş özellikle ilk hediyeler için her iki taraf açısından anlamlı bir detaydır.

Sevgiliye Not Nasıl Yazılır?    

İçimizde romantik duygular taşıyan birçok kişi  bunları cümleye dökme konusunda zorluk çekebilir. Söz konusu sevgili olunca yardıma ihtiyaç duyduğunuzda başvurabileceğiniz sevgiliye not ve mesajların olduğu yerlerden fikir ve destek alınabilir. Hayatınıza anlam ve sıcaklık katan aşık olduğunuz o özel insan için bir kaç not örneği aşağıdadır:

  • Özel bir gün olduğundan değil, seninle geçirdiğim her gün özel.

  • Seninleyken günleri saymıyorum, sayılmaya değer özel günler yaşıyorum.

  • Güneşli bir yolda yalnız yürümektense fırtınalı bir yolda seninle yürümeyi tercih ederim. 

  • Yüreğimdeki en büyük eksik parçayı seninle tamamladım.

  • Beni biz yapan aşkın, karanlık zamanlarımda yolumu bulmama yardımcı olan en doğru pusula ve yol göstericidir. 

  • İnsanlar seni anlatırken gözlerimin parladığını söylüyor, neden bahsettiklerini bir tek sana bakarken anlıyorum.


O tren İzmit’te de duracak

3. Uluslararası İletişim Bilimi ve Medya Çalışmaları Kongresi başladı

O ilçelerde planlı elektrik kesintisi olacak

KADEM’den Gölcüklü kadınlara eğitim

Çayırova Belediyesi, son hafta Mersin deplasmanında

KOTO’dan SEDAŞ’a Vezirçiftliği teşekkürü

İzmit’te "Yeni Nesil Yerel Yönetimler Akademisi" kuruluyor

Market alev alev yanmıştı, tahribatın boyutu ortaya çıktı

Yakup Altun Stadı’nda sentetik çim seriliyor

Babalar bu okulda eşleriyle doğuma hazırlanıyor

Geleceğin kadın şefleri ustalık belgelerini aldı

Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi’ne veda etti

İzmir Seferihisar açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem

Evde yapılan operasyonda 580 kök kenevir bitkisi ele geçirildi

Yayanın tırın altında kaldığı kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı

Market yangınında bin 350 metrekare kapalı alanın tamamı kül oldu

Bugün hangi eczaneler nöbette?

Kocaeli genelinde 19 Nisan 2024 Cuma günü hava nasıl olacak?

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Kara Yollarında Durum

Geleceğe Yatırımın Adresi Rusya'da Eğitim

Çamaşır Makinesi Kazan Bilyası (Rulman) Nasıl Değiştirilir?

Vali Yavuz, ÖNEM Projesinin Galasında Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Darıca’da yüzler gülüyor

MHP'nin sandalye sayısı 50'ye yükseldi

Kocaelispor 28 Nisan'da Bandırmaspor karşısında

Kocaelispor'un deplasman kontenjan sayısı belli oldu

Hastane randevularına yeni düzenleme

Yükleniyor

İsrail, Gazze'deki Cibaliye Mülteci Kampı'na saldırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Swiss Transporte, Zürih'te Nakliyede Çevre Dostu Çözümler Geliştiriyor

Almanya İşçi Vizesi: Kariyerinizi Uluslararasılaştırmanın Kapıları

Yurt Dışında İş Bulmak Kolay Mıdır?

Dünya liderlerinin gözünün içine baka baka söyledi: Artık sizden bıktık

Havuzdan bulaşan 'beyin yiyen amip' 16 aylık çocuğu öldürdü

Halk sokaklara indi, belediye başkanının evini basıp ateşe verdiler

İspanya Kargo Gönderimi

Avrupa Parlamentosu'ndan, AB'ye katılım süreci ile ilgili skandal Türkiye raporu

"Sessiz katil" olarak biliniyor, tek bir lokması hasta ediyor

İzmir Seferihisar açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem

MHP'nin sandalye sayısı 50'ye yükseldi

Hastane randevularına yeni düzenleme

Yumurta ve tavuk eti üretimi azaldı

Kara yollarında durum

2 akrep yiyen şahıs öldü

Maliye IBAN'ları kiraya verenlerin peşine düştü

Gazze'ye yardım malzemesi taşıyan 9. gemi uğurlandı

TÜİK , şubat ayı işsizlik verilerini açıkladı

Ara tatil sona erdi, 20 milyon öğrenci yeniden ders başı yaptı

MHP'nin bayramlaşacağı dört parti belli oldu

Özgür Özel, “Kimsenin gözünün yaşına bakmam”

Lütfü Türkkan’dan Meral Akşener’e: Kararını gözden geçir

Erbakan talimat vermişti! Yeniden Refah Partisi kazandığı belediyelere tabelaları astı

Seçim yenilgisi sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan talimat!

Ne Özel ne de İmamoğlu faktörü! Kılıçdaroğlu, seçimdeki başarıyı 3 nedene bağladı

Körfez'de seçim sonuçlarına yapılan itiraz reddedildi

İzmit Belediyesi’nin yeni meclis üyeleri belli oldu

Derinceliler, Atasoy Bilgin’e sandıkta şok yaşattı!!

Saide Arslan Çalışkan'dan, Nail Çiler, partilileri ve gazetecileri hedef alan zehir zemberek suçlamalar!

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar - euro kaç TL?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar bugün ne kadar?

Çayırova Belediyesi, son hafta Mersin deplasmanında

Yakup Altun Stadı’nda sentetik çim seriliyor

Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi’ne veda etti

Kocaelispor 28 Nisan'da Bandırmaspor karşısında

Kocaelispor'un deplasman kontenjan sayısı belli oldu

Günü çift idmanla geçirdik

Başkan Durul, Emniyet Müdürü Karaduman’a forma verdi

Fofana Play-Off’ta kesin sahada

Kocaelispor taraftarına Ümraniye’de 175 kişilik yer ayrıldı

Göztepe takılmazsa, Süper Lig’de

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 32 28 1 3 53 87
2.Fenerbahçe 32 27 1 4 57 85
3.Trabzonspor 32 16 12 4 12 52
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.Rizespor 32 14 12 6 -4 48
6.İstanbul Başakşehir 32 13 12 7 4 46
7.Kasımpaşa 32 13 12 7 -2 46
8.Sivasspor 32 11 10 11 -5 44
9.Antalyaspor 32 10 10 12 -1 42
10.Alanyaspor 32 10 10 12 -5 42
11.Adana Demirspor 32 9 10 13 5 40
12.Samsunspor 32 10 14 8 -6 38
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 32 10 12 10 -9 37
15.Konyaspor 32 8 12 12 -11 36
16.Hatayspor 32 7 13 12 -8 33
17.Gazişehir Gaziantep 32 8 17 7 -15 31
18.Fatih Karagümrük 32 7 16 9 -6 30
19.Pendikspor 32 7 16 9 -28 30
20.İstanbulspor 32 4 21 7 -34 16

YAZARLAR