• BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,21
  • EURO

    34,93% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2438,49% 0,65
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04

Neden YouTube İçerik Ajansı ile Çalışmalısınız?

YouTube, arama motorlarında en çok aratılan ve video içeriklerinin paylaşıldığı bir web sitesi.

YAŞAM 21.08.2021 16:23:00 0
Neden YouTube İçerik Ajansı ile Çalışmalısınız?

Neden YouTube İçerik Ajansı ile Çalışmalısınız?

YouTube, arama motorlarında en çok aratılan ve video içeriklerinin paylaşıldığı bir web sitesi. Yüksek kullanıcı trafiği sayesinde web üzerinden, mobil uygulamalar ve programlar ile YouTube’a erişim sağlanabiliyor. We Are Social Digital raporuna göre 2 milyar kullanıcıya ulaşmış durumda. Bu kadar kullanıcının olduğu bir platformda hedef kitleye ulaşmak daha kolay. YouTube içerisinde video içerikleri yayınlandığı için yazı sitelerine göre kullanıcıların ilgisini daha rahat çekebiliyor. YouTube içerikleri paylaşarak birçok kullanıcı ve firma büyük kitlelere ulaşabiliyor. Bireysel ve kurumsal kullanıcılar YouTube içerikleri sayesinde marka değerini, satışları, ticaretini arttırabiliyor. 

YouTube’un belirlediği limitlere ulaşan kullanıcılar bu platformdan gelir de sağlayabiliyor. YouTube hesabınızın kaliteli olmasını ve doğru adımlarla büyümesini istiyorsanız YouTube ajansı ile çalışabilirsiniz. Bu yazımızda neden YouTube içerik ajansı ile çalışmalısınız sorusuna detaylı yanıtlar vereceğiz. 

Marka Bilinirliğinizi Arttırmak

İnternet kullanımının yaygınlaşması ile bir tıkla dünyadan haberlere ve içeriklere ulaşabiliyoruz. Küreselleşen dünyada geleneksel medyanın yerini sosyal medya hesapları ve dijital platformlar alıyor. Bunlardan en önemlisi kuşkusuz YouTube hesapları ve kanallarıdır. Profesyonel bir YouTube içerik ajansı ile zamandan kazanabilir ve hedeflerinize daha erken ulaşabilirsiniz. 

Dijital medya reklamları, pazarlaması geleneksel medyaya göre 11 kat daha etkili. YouTube hesabınız varsa ve yeni açmak istiyorsanız yapmanız ve yapmamanız gerekenleri video içerik ajansı ile çalışarak görebilirsiniz.  Anlaşma sağladığınız video içerik ajansının görevi marka bilinirliğinizi arttırmak. 

Turkey Video Network aracılığıyla markalar en iyi YouTuberlarla, YouTuberlar ise en iyi markalarla iş birliği yapabilirler. Dünya ve Türkiye’de bu işi meslek olarak yapan kullanıcılara ulaşabilir veya YouTube video içerik üreticisiyseniz ilgili markalarla iş birliği yapabilirsiniz. Bu sayede daha fazla kullanıcıya ulaşarak ve profesyonel ekip sayesinde marka bilinirliğiniz artacaktır. 

Turkey Video Network, iş birlikleri içerisinde yer alan 16 kanalla 24.5 milyon yıllık ortalama izlenme sürelerini, 4 milyonun üzerinde abone ve 14 milyonun üzerinde aylık görüntülenme almayı başarmış video içerik ajansıdır. Kanal yönetiminde başarılı olmak için neden video içerik ajansıyla çalışmalısınız. 

Başarılı Bir YouTube Kanal Yönetimi

YouTube içerisinde videolarınızı düzenleyip paylaşabilir, canlı yayınlar açabilir, yeni gelen Short özelliğini kullanabilirsiniz. Video paylaşımı ve diğer özellikler oldukça kolaydır. Marka bilinirliğinizi, satışlarınızı veya olumlu geri dönüşlerinizi dikkat etmeniz gereken birçok husus bulunmaktadır. YouTube algoritması ve hedef kitlenize uygun başarılı bir YouTube kanal yönetimi için YouTube içerik ajansı ile çalışabilirsiniz. 

YouTube kanal yönetimi gelecek planları, markanızı büyüten veya sizi markalaştıran önemli bir etmendir. Turkey Video Network ile YouTube video prodüksiyonu hizmeti alarak video çekim, paylaşım, düzenleme işlemlerini kaliteli bir şekilde yapabilirsiniz. 

Bireysel bir kanalınız varsa veya kurumsal bir firmanın YouTube kanalına sahipseniz, doğru adımları atmanız için profesyonel kanal yönetimine ihtiyacınız var. Turkey Video Network ile kaliteli içerikler, paylaşımlar yapmanın yanı sıra YouTube’un yeni getirdiği özelliklerden anında haberdar olabilirsiniz.

Kaliteli YouTube videoları çekimleri, kurgu ve montajları, paylaşım sırasında mutlaka yapılması gereken YouTube SEO ayalarını yaparak başarılı olmak için video içerik ajansı ile çalışmanızda fayda olacaktır. Bu sayede kanalınızda yeni müşterilere, izleyicilere, takipçilere ulaşacaktır. 

Video Pazarlama Stratejisi Oluşturmak

YouTube kanalını hesabı oluştururken veya halihazırda var olan YouTube kanalınız için plan oluşturmanız gerekir. Paylaşım günleri, içerikler ve hangi çeşit videolar olacağını önceden planlayıp bu doğrultuda kanalınıza içerik yüklemeniz gerekir. Bireysel YouTube kanalı ve kurumsal hesaplar dahil tüm hesaplar için gereklidir. Planlı içerik paylaşımı ve düzen olmadığında içerikleriniz ön plana çıkmaz ve reklam için harcadığınız bütçe boşa gidebilir. Video pazarlama stratejisi oluşturmak her kanal için gereklidir. Bunu kendiniz planlayabilirsiniz fakat bunu yapmak oldukça zor ve zaman alıcı olabilir. Dikkat etmeniz gereken noktaları, video formatlarını, içerik düzenini atlayabilirsiniz. 

YouTube video içerik ajansı bu anlamda sizlere yardımcı olmaktadır. Turkey Video Network üzerinden hizmet almak isteyen bireysel ve kurumsal kullanıcılar için gerekli analizler yapılır. Eğer mevcut hesapları varsa YouTube Analitik üzerinden mevcut durumun bir raporu çıkartılır, yeni kanal açılacaksa ulaşılmak istenen hedef kitleye uygun pazarlama stratejisi oluşturulur.

Bu stratejiler içerisinde, markanın, kurumun veya kişinin yapmak istedikleri doğrultusunda yapılması gerekenler belirlenir. Yapılan istenen videoların içerikleri, konseptleri, video çeşitleri belirlenerek kişilerin stratejileri oluşturulur. Turkey Video Network iş birliği yaptığı onlarca profesyonel kanal Türkiye ve Dünya trendlerinde yer almakta ve kısa ve uzun vadede doğru stratejiler ile ilerlemektedir. 

Etkileşimlerinizi Arttırmak

YouTube üzerinde etkileşim sağlamanız videolarınız daha çok izlenmesine, gelir sağlamanıza ve gelecek videolarınız için kafanızda fikir oluşturmasını sağlamaktadır. Etkileşim olmadığında YouTube’da bireysel veya kurumsal kanala da sahip olsanız bir anlamı olmayacaktır. Kanalınızı satış, marka bilinirliği, eğitim, para kazanma gibi birçok amaç için kullanabilirsiniz. YouTube’dan para kazanmak veya hedeflerinize ulaşmak için etkileşim almanız gerekir.

İçeriklerinizin kaliteli olması, belirlenen bir hedef kitleye hitap etmeniz, geri dönüşleri değerlendirmeniz, video yüklerken gerekli ayarları yapmanız gibi birçok etmen etkileşiminizi arttırmaktadır. YouTube doğru kullanıldığında hedeflerinizi kısa sürece gerçekleştirmenizi sağlayan bir platformdur. Profesyonel bir video içerik ajansı ile çalışarak içeriklerinize ve videolarınıza daha iyi odaklanabilirsiniz. Gerekli ayarlarla, etkileşimi etkileyen hususlarla uğraşmadan kaliteli bir iş çıkartabilirsiniz. Profesyonel ekibi ve prodüksiyon hizmeti bulunan Turkey Video Network ile çalıştığınızda videolarınız kaliteli ve etkileşimi yüksek olacaktır.  

TVN ile profesyonel, etkili ve yaratıcı YouTube video prodüksiyon hizmeti alabilirsiniz. Bu sayede markanızı büyütebilir ve dünyanın en popüler ikinci arama motorunda öne çıkabilirsiniz. Daha fazla kullanıcıya ulaşarak etkileşiminizi organik olarak arttırabilirsiniz. Turkey Video Network bünyesindeki 18 kanalı, profesyonel ekibi ve referansları incelemek için www.turkeyvideonetwork.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

 

Estetiği ve Dayanıklılığı Buluşturan Göbekli Melamin

NakitCoins: Güvenli Kripto Para Alım Satım Platformu

Göcek Yat Kiralama Hizmetinde Lider Adres

Bizigo ile Seyahat ve Masraf Yönetimi Artık Çok Kolay

AlsakSatsak.com: İkinci El İlanlarla Sektörde Lider

TCG Anadolu ilk kez NATO tatbikatında

Teknolojik yol İstanbul’da test ediliyor

Uyku apnesi olanlar ehliyet alamayacak mı ?

Polat çifti hakim karşısına çıktı

Kocaeli Büyükşehir’den yaşananlarla ilgili açıklama

Öğretmen ataması için gün verildi

Sözünü aldığı pamuk şeker arabasına kavuştu: Mutluluğu gözlerinden okundu

İzmit’in her noktası ilaçlanıyor

Sardala Koyu’ndan 30 poşet atık toplandı

Kocaeli’de korsan servis avı

Kocaeli'nin 5 ilçesi elektriksiz kalacak

Play-Off tarihleri açıklandı

Kağıtspor'un genç judocuları zirvede!

Ermeni çeteleri tarafından şehit edildiler

Bugün hangi eczaneler nöbette?

Kocaeli için gök gürültülü sağanak uyarısı

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Kara Yollarında Durum

Park halindeki tıra çarpınca 2.39 promil alkollü olduğu ortaya çıktı

Kocaeli’de 20 göçmen yakalandı, 4 kaçakçı tutuklandı

Pompalı tüfekli saldırı kamerada: Cadde ortasında ateş edip bir genci kovaladı

Çocukları öldürülen aileden yürek burkan sözler: "Oğlumuzun değeri 8 yıl mı?"

Tadilat yapılan apartmanın çatı katında yangın : 1 yaralı

Yükleniyor

İsrail, Gazze'deki Cibaliye Mülteci Kampı'na saldırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Swiss Transporte, Zürih'te Nakliyede Çevre Dostu Çözümler Geliştiriyor

Almanya İşçi Vizesi: Kariyerinizi Uluslararasılaştırmanın Kapıları

Yurt Dışında İş Bulmak Kolay Mıdır?

Dünya liderlerinin gözünün içine baka baka söyledi: Artık sizden bıktık

Havuzdan bulaşan 'beyin yiyen amip' 16 aylık çocuğu öldürdü

Halk sokaklara indi, belediye başkanının evini basıp ateşe verdiler

İspanya Kargo Gönderimi

Avrupa Parlamentosu'ndan, AB'ye katılım süreci ile ilgili skandal Türkiye raporu

"Sessiz katil" olarak biliniyor, tek bir lokması hasta ediyor

TCG Anadolu ilk kez NATO tatbikatında

Teknolojik yol İstanbul’da test ediliyor

Uyku apnesi olanlar ehliyet alamayacak mı ?

Polat çifti hakim karşısına çıktı

Öğretmen ataması için gün verildi

Muayene katılım payı ücretleri değişti

Fahiş fiyata ağır yaptırım geliyor

İzmir Seferihisar açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem

MHP'nin sandalye sayısı 50'ye yükseldi

Hastane randevularına yeni düzenleme

MHP'nin bayramlaşacağı dört parti belli oldu

Özgür Özel, “Kimsenin gözünün yaşına bakmam”

Lütfü Türkkan’dan Meral Akşener’e: Kararını gözden geçir

Erbakan talimat vermişti! Yeniden Refah Partisi kazandığı belediyelere tabelaları astı

Seçim yenilgisi sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan talimat!

Ne Özel ne de İmamoğlu faktörü! Kılıçdaroğlu, seçimdeki başarıyı 3 nedene bağladı

Körfez'de seçim sonuçlarına yapılan itiraz reddedildi

İzmit Belediyesi’nin yeni meclis üyeleri belli oldu

Derinceliler, Atasoy Bilgin’e sandıkta şok yaşattı!!

Saide Arslan Çalışkan'dan, Nail Çiler, partilileri ve gazetecileri hedef alan zehir zemberek suçlamalar!

NakitCoins: Güvenli Kripto Para Alım Satım Platformu

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar - euro kaç TL?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar bugün ne kadar?

Play-Off tarihleri açıklandı

Kağıtspor'un genç judocuları zirvede!

Çayırova Belediyesi, Süper Lig için play-off oynayacak

Kocaelispor: "TFF tarafından gerekli disiplin soruşturmasının yapılması bir opsiyon değil, zorunluluktur"

TBL: Kocaeli BŞB Kağıtspor: 66 - Balıkesir Büyükşehir Belediyespor: 69

Kocaelili atletler Bursa’dan kupa ile döndü

Gölcük Belediyespor’un voleybol takımından önemli başarı

Tek şans 3 puan!

Yaşar Can ve Haluk Bozo'dan Kocaelispor'a ziyaret

Acun Ilıcalı sır gibi saklıyordu, satın alacağı kulüp ortaya çıktı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16

YAZARLAR