Bedrettin Naim ARSLAN

Tarih: 25.06.2016 09:03

Yakışmadı sayın bakanım!

Facebook Twitter Linked-in

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Süleyman Soylu’dan EYT’lilere bir salvo daha. 

Efendim sayın Soylu’da Emeklilikte Yaşa Takılanlardanmış. Tabi bu millet günümüz Türkiye’sinde Milletvekili olmanın getirdiği imtiyazlardan sanki bihaber. Yaşa takılsanız ne olur, takılmasanız ne olur? Zaten birçok hakkı elde etmişsiniz.
Efendim 500 bin civarında EYT’li varmış. Bunlara gasp edilen hakları verilirse Türkiye’nin ekonomik dengesi bozulurmuş. Buna rağmen üç milyon Suriyelinin Türkiye’ye etkisinden bahsetmez. 
Elbette ekonomist değilim. Sizin kadar hesap kitap işlerinden anlamam. Bizimkisi eski bakkal hesabı. Olur ya bu satırları okuyan bir ekonomist okurum bize de açıklar. Suriyeli üç milyon göçmen nasıl olur da Ekonomiye zarar vermez de 500 bin EYT'li her fırsatta sağlam ekonomimiz var diyerek övdüğünüz bu ekonomiye zarar verir, alt üst eder? 
Neyse ki bu gasp edilen haklar için çalışan, gerçek mağdur Türk işçi ve memurunu düşünen Milletvekilleri de var. Bayram sonrasında konu ile ilgili bir düzenlemeyi içeren yeni bir torba yasanın bayram sonrasında meclis gündemine geleceği internet ortamında yayıldı. Umarım doğrudur ve umarım bir kroşe daha yemez EYT’liler. Bu arada bu torbalardan ne çıkacağı belli olmuyor. Korkuyorum torbalardan…
İşsizlik şu boyutta diyorsunuz ya! Alın size istihdam. Verin hakkını EYT’lilere…
Bu sizin içinde daha hayırlı olacak kanaatindeyim. 
Benden söylemesi.


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —