G-GBGQR9HF6V

KONUK YAZAR


Pas paraleller


Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün "Türkler Şeyhler Dervişler ve Müritler Ülkesi Olmayacaktır" sözünün anlamı ülkemizde yapılan ve adına paralel yapı denilen operasyonla bir kez daha anlaşılmıştır. 

Kanunları hiçe sayan, sadece inandığı davanın kriterlerine uyan, hedefe ulaşmak için her türlü yolu mubah gören, insan hakkını hiçe sayan uygulamaların altına imza atan, okumuş olsa bile; eğitim aldığı sistem içinde kendi doğrularını kanunun üstünde sayan bir yapıdan bahsediyoruz.
Kim ne derse desin bu ülkede gerçek anlamda devlete paralel bir yapı kurulmuş ve bu yapı devletin en ücra köşelerine sızarak yıllarca bu hücrelerde yaşamış ve zamanının geldiğini düşünerek harekete geçmiştir. 
Askere Ergenekon adı altında kumpas kuran,
Suikast olacak gerekçesi ile devletimizin en mahrem odalarına girip bilgi alan
Onlarca insanı habersizce dinleyen, soruları çalan, yandaşlarının bir yere gelmesi için diğer insanların hakkına giren,
Genel Kurmay Başkanı ve kuvvet komutanlarını çete üyeliğinden cezaevine atan, sadece zengin kesime hitap eden bir yapılanmaya giden vb.
Bu maddelerin sayısını çok daha da artırabiliriz. 
Önemli olan bu yapının geçte olsa fark edilmesi ve tavsiye sürecinin başlatılmasıdır. 
Bu yazdıklarımı samimi olan ve bir zamanlar o cemaatin içinde olanlarda kabul ediliyor. Onların üzüldüğü nokta hala bu yapıya sahip çıkılmaya çalışılması olunmasıdır.
Fakat: Bu operasyonları yaparken cadı avına girişmek suçsuz insanları da o yapıdanmış gibi göstererek hedef haline getirmek asıl paralelciliktir.
Bürokraside bu tür olaylar ile ilgili olarak bazı haberler duyuyoruz. Yükselmek isteyenin rakibine paralel yaftası yapıştırıp tasfiye ettiğini,
Ya da siyasi olarak rakip olabilecek kişileri bu yapıya bağlayarak saf dışı bırakma gayreti içinde olduğuna dair haberler çıkmakta. 
Ya da kendini tam bir AK Partili gibi göstermek amacı ile önüne gelene paralel muamelesi yapma
İşte asıl paraleller bunlardır çünkü: Paralel yapı hedefine ulaşmak için her türlü yolu nasıl denediyse bunlarda aynı yola başvurmaktadır. 
Böyle oluşan yeni bir yapının ilerleyen yıllarda aynı paralel yapı gibi hedefe ulaşmak için her yola başvurması içten bile değildir. 
28 Şubat sürecinde TSK bu yapının gerçek yüzünü görerek önlem aldı ve bu yapının en büyük temsilcileri yurt dışına çıkmak zorunda kaldı. 
Bakın 28 Şubat bildirisinin maddelerine tamamı bu yapı ile ilgilidir.
Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bu yapıya yönelik başlatmış olduğu bu çalışma ben dahil toplumun tüm kesimleri tarafından desteklenmektedir ve bu yapının devletin tüm hücrelerinden kazınması için tüm çalışmalar ara vermeden yapılmalıdır. 
Bu sürece bende yeni bir tabir de ben eklemek istiyorum: PAS PARALEL. 
Hedefine ulaşmak için insanlara paralel suçu atan pas paraleller. 

 

 

D100’de tehlikeli yolculuk

Üst aramasında 36 sikke ele geçirildi

Doğal gaz patlamasında ağır yaralanan kadın hayatını kaybetti

7 metre yükseklikteki vinçten düşen işçi hayatını kaybetti

TEM’de bir araçta 2 ton 550 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi

6 yıl 11 ay hapis cezasıyla aranıyordu, yakalandı

Kocaeli’de ağaçlık alanda bir genç ölü bulundu

Tır ile bariyer arasında kalan skuter sürücüsü yaralandı

Kocaeli’de bin 206 kaçak futbol takımı forması ele geçirildi

Kocaeli’de çalınan motosiklet İstanbul’da bulundu

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 18 16 0 2 30 50
2.Fenerbahçe 18 13 2 3 27 42
3.Samsunspor 18 11 4 3 14 36
4.Göztepe 18 9 5 4 14 31
5.Eyüpspor 18 8 4 6 10 30
6.Beşiktaş 18 8 4 6 8 30
7.İstanbul Başakşehir 18 7 6 5 4 26
8.Gazişehir Gaziantep 18 7 7 4 -1 25
9.Rizespor 18 7 8 3 -8 24
10.Trabzonspor 18 5 6 7 6 22
11.Alanyaspor 18 5 6 7 -2 22
12.Kasımpaşa 18 4 5 9 -6 21
13.Antalyaspor 18 6 9 3 -16 21
14.Sivasspor 18 5 8 5 -7 20
15.Konyaspor 18 5 8 5 -7 20
16.Kayserispor 18 3 8 7 -17 16
17.Bodrum FK 18 4 11 3 -11 15
18.Hatayspor 18 1 11 6 -15 9
19.Adana Demirspor 18 2 14 2 -23 5

YAZARLAR