Ömer AVCI

Tarih: 07.04.2017 17:19

Kimyasal hikayeler…

Facebook Twitter Linked-in

Evet bu başlığı attım ve izahta etmeye çalışacağım…

Bakınız yıllardır Müslümanlar üzerinde oynanan birçok oyun var. Başta dünyanın şeytanı olan Amerika ve İsrail olmak üzere birçok işbirlikçi adamlar bu sömürünün içinde var.

Daha önce İkiz kuleler masalı ile kendi kahramanları olan El Kaide ve Usame Bin Ladin gibi adamları bahane ederek Afganistan’a girdiler. Orada katliamlar yaptılar.

Sonra Saddam bahane edildi Irak’a girdiler. Sonra Kaddafi bahane edildi Libya’ya girdiler. Sonra kendi elemanları olan İŞİD bahane edildi ve İran, Irak, Suriye üçgenine girdiler. Şimdi Esed bahane ile Suriye’ye giriyorlar. Neymiş efendim Suriye’de Esed kimyasal silah kullanıp çocukları katletmiş…

Acaba bu katliamı Esed’mi yapmış yoksa İsrail ve Amerika ajanlarımı? 

Yani tüm dünyaya orada katledilen bebeklerin resimlerini, videolarını servis edip işte Esed katliam yapıyor derhal müdahale edilmedi diye tıpkı diğer ülkelere de demokrasi götüreceğiz diyerek kan ve göz yaşı götürdükleri gibi aynısını mı yapacaklar?

Esed zalim olabilir biz zaten kamil demiyoruz da, bu işlerin içine ABD girince anlıyoruz ki, bir dakika arkadaş bu işin içinde iş var! Dünyaya insan hakkı ve demokrasi masalı satanların biz nasıl bebek katlettiklerini iyi biliyoruz!

Bu iş yine ve yeni bir bahane ile Suriye katliamına başlayacak ve işte sözde Esed’i yok edeceğiz diyerek Suriye’deki Müslümanları katledip orayı boşaltıp İsrail şeytanının emrine verecekler.

Yani yeni bir ikiz kuleler, Saddam’lar, Kaddafi’ler masalı 'Kimyasal Hikayeeler' ile başlıyor. Hani hepsini anladık ta, bu bizim başımızdaki Müslümanlar nasıl bu şeytanların yıllardır kurduğu tuzağa düşerler de, bu zalimlere destek olurlar?

Bir Müslüman lider nasıl olurda şeytandan yardım ister? Amerika’dan yardım istenir mi? Onlar ümmetin katilleri değiller mi? 

Nasıl Suriye için müdahale bekliyoruz ve destekliyoruz diyebilirsiniz?

Nasıl kanarsınız bu zalimlerin oyunlarına? Yine katliam yine gözyaşı ve yine Müslüman feryatları yükselecek ve mazlumlar can verecek! Siz ey yöneticiler o koltukta oturup bunlara sebep olmak yerine ölmeyi seçseniz daha makbule geçerdi çünkü mazlumlarında hesap soracağı gün var ve o gün daha çetin olacak...


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —