Ömer AVCI

Tarih: 31.10.2016 08:04

İslam’i değil ısmarlama sermaye!

Facebook Twitter Linked-in

 

Gelelim şimdi bu ısmarlama sermayelerden birine. Bank Asya ya da Asya Bank neyse artık ismi cismi de çok önemli değil.

Bank Asya’da lideri gibiydi yani aslında din ile İslam ile işi olmayan ama sanki her işinde İslam’i gibi davranandı.

Bakınız Samanyolu TV, Zaman Gazetesi, Bank Asya ve diğer kurumlarına hepsi ceplerine hizmet etmişler. Yıllarca bu zehir çemberi için konuştuk, 'ABD kullanmadığına yem vermez' dedik.

'Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste' derler ya işte Rabbim çıkartıyor. Fethullah Gülen dini lider görünüyordu ama nerde dinsiz varsa onlarlaydı. Papa’mı dersiniz, papazlarmı dersiniz, kardinallermi dersiniz kime derseniz deyin yıllarca onlarla oldu.

Madem İslam’i bir liderdin neden hiç İslam’i bir harekete 'Milli Görüş’e hiç oy vermedin, verdirmedin? Ecevit’e dahi şefaat edecek adam, ANAP’a oy verdiren adam nedense bu ümmetin kurtuluşu için uğraşan Erbakan’a hiç oy vermedi, verdirmedi.

Niye? Çünkü Papa amcaları ona başka görev vermişlerdi ve o kendine biçilen rolünü oynuyordu. Yıllarca Erbakan hocamıza da düşmanlık yaptı. Düşünün dindar bir adam dini bir lider ama hocaya düşman papaya dost!

Şimdi birileri kalkıyor efendim 40 yıldır şöyleydi böyleydi diyor. Yahu siz aklınızı mı yediniz? 40 yıldır niye konuşmuyordunuz? Asıl hain sizsiniz. Oysa bu adam müsveddesi bu ülkeyi hep masonlara sattı.

Dini lider dedikleri adam dinsizlere el verdi ama dini için vatanı için ömrünü feda eden Müslüman lidere engel oldu. 1997 Refahyol hükümeti için neler yaptığını daha önce yazmıştım.

İşte Allah’ında bir sabrı var, Gayretullah’a dokundu bu ihanetler ve Rabbim pimini çekti. Şimdi nerde hain nerde kukla varsa hepsinin sonu böyle olacak.

Çünkü Allah zalimede bir yere kadar müddet verir sonra pimini çeker. Ama akıl var izan var yıllarca papa ve papazlarla beraber olan adam nasıl 40 yıl tanınmaz? Ve yüzsüzce şimdi 40 yıl ihanet anlatanlar siz utanmıyor musunuz?

Nerdeydiniz şimdiye kadar? Bu ümmetin ahını sizde çekeceksiniz sizde. Allah (CC) zamanı gelince size de soracak hiç kendinizi aklamayın Rabbimin defteri sağlamdır.

 

 

 

 


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —