Musa YAŞAROĞLU

Tarih: 07.12.2015 10:41

Gençliğimiz tükenirken

Facebook Twitter Linked-in

Ey anne ve babalar bırakın birilerinin ne yaptığını, kızlarınızı ya da oğullarınızı her geçen gün biraz daha kuşatan medyanın ve modern kültürün saldırısına karşı önlem alın. 

Farkında değil misiniz? Gençlerimiz amansız bir esaretin himayesinde iflah olmaz bir sona sürükleniyor. Kapatın artık şu televizyon ve akıllı telefonlarınızı da evlatlarınızla sohbet edip onların dertlerini dinleyin. 
Orada burada harcadığınız zamanı çocuklarınızla birlikte tüketin. Onları ilgisizliğiniz yüzünden çakalların, üç kâğıtçı ya da aymazların ve hatta edepsiz dizi ya da programların insafına terk etmeyin. Görmüyor musunuz elimizden birer birer kayıp gidiyorlar. 
Siz hala suçlu ararken işte bir gencimiz daha uyuşturucu ya da alkolden öldü. Bir fidanımız daha taciz ya da tecavüz kurbanı oldu. Bir süper zekamız beynini birilerine kiraya verdi. Bir masumumuz daha kandırıldı ve dağlara ya da savaş dolu sokaklara çıktı.
Neyi bekliyorsunuz? Sizin evladınızı sizden gayri kim koruyabilir? Yoksa burada da mı tembellik edip bir Mehdi bekliyorsunuz. Dememiş miydi bilge; Mehdi bizim tembelliğimizin adıdır, diye.
Bırakın artık sükutu.
Siz Allah'tan bir şeyler bekliyorsunuz lakin O da sizden gayret bekliyor; bilmiyor musunuz?


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —