Bedrettin Naim ARSLAN

Tarih: 19.05.2016 10:03

EYT'liler dengeleri bozar

Facebook Twitter Linked-in

Ülkemizin önde gelen sorunlarından biri. Emeklilikte Yaşa Takılanlar. Çıkarılan bir kanun ile normal çalışma sürelerini doldurdukları halde emeklilik hakları gasp edilenler.
Ülkemizde bu durumda olan yaklaşık 300 bin kişi var. Ve konuya Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu tarafından açıklık getirildi. " Bu gün için EYT'liler ile ilgili bir düzenlememiz yok. Böyle bir düzenlemeye gidersek 2000'li yıllarda ki gibi IMF kapısından ayrılamayız." 
Yani özü bu söylediklerinin. 

Ee bakanımız haklı. Şimdi 300 bin kişiye haklarını verirlerse meclisin bunca harcamaları nereden karşılanacak. Makam arabalarının durumu ortada. Sayın vekillerimizin ve ailelerinin sosyal hakları...  Bozar bozar. Dengeleri bozar. 
EYT'lilerin biraz daha milli düşünmelerinde fayda var. Hem daha Güneydoğudan kaynaklı o kadar kaçak elektrik açığı dururken... Ödenecek. Hem de çıkması yakın yeni bir kanun maddesiyle. Hukuki ve cebri. Hem fenamı millet Devlet kapısıdır diye o kadar KPSS ile uğraşırken. Hazır yapışmışsın devletin eteğine. Otur oturduğun yerde... Ne öyle meclis kapılarını aşındırmalar. Memleketin bunca sorunu varken sizinle mi uğraşacaklar. Gazeteciler de rahat bıraksın artık sayın bakanı, zor sorular sormasın. Devir hesap kitap devri. Maazallah ekonomiyi çökertirsiniz.
Benden söylemesi…


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —