Ahmet DEMİRKAYA

Tarih: 04.06.2021 11:27

Erdoğan’ı Savunmak

Facebook Twitter Linked-in

Yedi yıl okuduktan sonra doktorluğu bırakıp milleti eğlendirmeye soyunmuş üç kafadar vardı. Adları “komedi dans üçlüsü”. Onca sene okuyup şaklabanlık yapmak ne kadar akıl karı varın siz düşünün. Üstelik üç beş senelik şöhret uğruna, yok olup gittiler. 

Böyle garipliklerin yaşandığın ülkemde hakkaniyet ölçüsünde yazılar yazıyorum beni Erdoğan savunucusu olarak suçluyorlar. Doğu Perinçek gibi muhafazakar karşıtı biri savunuyorken benim savunmama gerek var mı? Katıksız Atatürkçü Hulki Cevizoğlu “Erdoğan siyaseti bırakıyorum dese, Türkiye’yi yönetecek bir tane adam çıkmaz” dedikten sonra benim savunmama ihtiyaç mı var?

Ak partiyi eleştirirseniz fetöcü damgası yersiniz. Geçmişiniz didik didik edilir, onlarla irtibatınız araştırılır. Sanki hiç kimse onların yanından bile geçmemiştir de eleştirenler ahbap olmuşlar. Muhalefeti eleştirirseniz bu sefer Erdoğan savunucusu olursunuz. Ak parti troli olursunuz. Bir birlerine şah mat çekene kadar ne kadar piyon varsa halledilir. Vatandaşın derdini ya duyan olmaz ya da siyasi malzeme yapılır. Biz de bunlardan çekinip hakkaniyetli yazılar yazamayacağız, öyle mi?

Mecliste grubu bulunan üç siyasi partiyi çıkarın Show programlarına emin olun komedi dans üçlüsü doktorlarımızı aratmazlar. Skeç yapar gibi kendilerine seçtikleri parodi konulardan artık gına geldi, insanlar sıkıldı. Ak parti teşkilatlarına sorduğumuz soruları bunlara da soralım, sizin teşkilatlarınız ne işe yarar? Milletin sorunlarını dinlemeden, vatandaşın beklentilerini araştırmadan hangi yüzle erken seçim talep ediyorsunuz? Kaldı ki ortaya konulmuş vatandaşın sorunları olmadığı için çözüm önerileri de yok. Varsa yoksa eken seçim ve parlamenter sistem. 

Yuvalar yıkılıyor, aileler dağılıyor, başsız kendi haline terk edilmiş halk bir birine düştü kimsenin gördüğü yok. Ortalıkta din pazarlamacıları, mafya, çeteler cirit atıyor. Hak yok, hakikat yok adalet yok insanlar ya Müge Anlı’ya ya Esra Erol’a sarılıyor sorunlarını çözmek için. Yav sadece bu programları izleseler kendilerine bir sürü malzeme bulurlar ama bunu bile yapmıyorlar. Ucuz siyaset, ucuz eleştiri yapan dostum biz siyaseti bırakalı yıllar oldu. Herkes ayna da kendine baksın.

Haydi kalın sağlıcakla, selam ve dua ile….

 


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —