• BIST 100

    9123,42%0,48
  • DOLAR

    32,38% 0,18
  • EURO

    34,98% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2324,50% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3906,32% 1,63

Kocaeli’nin yıldızı parlayacak

AK Parti’nin 95. Daraltılmış İl Danışma Meclisi ve Mahalle Başkanları Toplantısı Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ın katılımıyla Antikkapı Restoran’da gerçekleştirildi.

GÜNDEM 26.12.2016 15:13:00 0
Kocaeli’nin yıldızı parlayacak

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık burada yapmış olduğu konuşmada Referandum sürecine değinerek, "Kocaeli bu süreçte de Türkiye’de yıldızı parlayan şehir olacak" dedi

Danışma Meclisine Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ın yanı sıra AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, Cemil Yaman, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, belediye başkanları, ilçe başkanları, kadın kolları, il yöneticileri, mahalle başkanları hazır bulundu.

ÖNCELİĞİMİZ ANAYASA
Programın açılış konuşmasını yapan isim AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan oldu. Ceyhan açıklamasında şunları kaydetti; "Formatta küçük bir değişiklik yaptık. Bunun nedeni 15 yıldır siyaset ve teşkilatçılıkla ilgileniyorum. En zor kademe başkanlığı hangisi diye sorsanız mahalle başkanlığı derim. İşiniz zor. 472 arkadaşımın fedakarlığı benden daha fazla. Önümüzde bir süreç var. Türkiye zor bir süreçten geçiyor ama biz teşkilatız. Bizim işimiz teşkilatçılık çalışmalarımızı daha gayretli ve disiplinli yapmak. AK Parti Kocaeli mahallesinden genel merkezine kadar en öncelikli işi en ufak boşluk vermeden çalışmaları ortaya koymaktır. Bunda da önemli çalışmamız Bahçeli’nin de desteğiyle meclise gelen anayasa teklifimiz var. Kapı kapı gezerek referandum ile ilgili çalışmalar yapacağız."

REFERANDUM GELİYOR
Kürsüye gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise referandum sürecinin yaklaştığını ve mahalle başkanlarına çok iş düştüğünü kaydettiği açıklamasında şunları söyledi; "Görünen köy kılavuz istemez. Referandum süreci önümüze geliyor. Sular ısınıyor. İnşallah çok tatlı günlerimiz olacak. Dünyanın süperleriyle mücadele halindeyiz. Çanakkale gibi değil. Kalleşçe, elçiye zeval yoktur, elçiye de yaptılar. En güçlü birimimiz mahallemiz oldu. Çünkü orada harmanlanıyoruz. 1 oy deyip geçmeyeceğiz. Nice çalıştım diyenler sandıkta oy kullanmamış. Sandık seçmen listelerini mahalle yöneticilerimiz adı gibi bilecek. AKP’ye gönül vermiş hiçbir kardeşimizin listede adı eksik olmayacak. Mahalle başkanı mahallenin ne eksiği varsa bilecek. İşleri mahallede bitireceğiz."

MİLLETE BORÇLUYUZ
Programın basına açık bölümünde son konuşmacı ise Milli Savunma Bakanı Fikri Işık oldu. Işık terör örgütleriyle mücadelenin sonuna kadar devam edeceğini ifade ederek şunları kaydetti; "Ciddi bir mücadele veriyoruz. Bölgemiz ve ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. 1. Dünya Savaşı’ndan sonra bölgemiz en önemli alt üst oluşu yaşıyor. 15 Temmuz gecesi bu asil milletin ortaya koyduğu tavır inanın Çanakkale ruhunun aynen yaşadığını gösterdi. Bu millete şükran borcumuz var. Bütün milletimize şükranlarımızı sunuyorum. Bu bölgede kendi koltukları için, kendi halkının üzerine bomba atan diktatörler ve onlara çanak tutan işbirlikçiler bölgeyi daha da içinden çıkılmaz bir duruma soktu.

HADDİ AŞTILAR
Bu sürecin Türkiye’yi etkilememesi mümkün değil. Bunun için her türlü ihtimale hazırlıklı olmak en temel görevimiz. Bir an önce bu karışıklıkların son bulması için, demokrasinin yeşermesi için elimizden gelen gayreti gösterdik. Türkiye ilkeli bir duruş sergiledi. Türkiye sırtını dönüp çekip gitmedi. Bölgedeki karışıklığın faturasını en çok ödeyen ülke maalesef Türkiye oldu. Bugün 3 milyonun üzerindeki mülteciyi ülkemizde ağırlıyoruz. Dünyada şu anda en çok mülteci barındıran ülke Türkiye. Biz iyi niyetle bize el uzatan hiç kimseyi geri çevirmeyiz. Türkiye içerisinde yuvalanmış aşırı sol terör örgütleri var. Öyle bir terör örgütleriyle mücadele ediyoruz ki ne insanlıkları var ne de Müslümanlıkla alakaları var. Haddi aşmış durumdalar. Türkiye olarak bu noktada sonuna kadar sabırlı davrandık ancak bir tarafta Ankara’da, İstanbul’da en son Gaziantep’te 241 insanımızı şehit etmesiyle sabır taşı çatladı.

ZORUNLUYDUK
Bunların Türkiye’ye tehdit olacak her bölgeden temizlenmesi Türkiye’nin en önemli görevi haline geldi ve Fırat Kalkanı başladı. Kendi emellerine ulaşmak için her şeyi yapabilecek bir örgüt olduğunu biliyoruz ama kendi güvenliği için Türkiye bu harekatı başlatmak zorundaydı. Bugün 123. Elbette şehitler veriyoruz, canımız yanıyor. Hiçbirimiz için kolay kabullenilebilir bir durum değil. Bu toprakların bize ilelebet vatan olması için gerektiğinde şehit vermek bizim için mecburiyettir. Şehit sayısının az olması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.

ELİNDEN GELENİ YAPIYORLAR
Terör örgütleri de Türkiye’de terörle mücadeleyi aksatacak bir iklim oluşturmak için elinden geleni yapıyor. Son dönemde yapılan sansasyonel eylemlerin nedeni budur. Son günlerde yaşadığımız Ankara, İstanbul, Kayseri’deki olaylar bu hedefe yöneliktir. Milletimiz öyle asil bir millet ki kimin ne niyetle hareket ettiğini görüyor ve anlıyor. Terör örgütlerinin Türkiye’yi çekmek istediği çukura düşmedik, düşmeyeceğiz. Onların da kökünü kurutacağız. Bugün birileri Fırat Kalkanı’na neden giriştik diyor. Terörle mücadele terör neredeyse ve terörün başını orada ezmek bizim
önceliğimizdir. Türkiye’nin başka yolu olmadığı için insan bu kararları almıştır. PYD’yle iş tutmak yılanla çuvala girmektir. 3 tane askerimizin DAEŞ’in elinde olduğuna yönelik bilgimiz var. Bundan öteki tüm yorumlar teyit edilmiş bilgi değildir. Bu nedenle de bilgilere itibar edilmemelidir.

MÜSAADE ETMEYİZ
Birilerinin bu süreci PKK’nın ekmeğine yağ sürecek bir şekilde davranmasına müsaade etmeyeceğiz. 15 Temmuz’da nasıl bir ve beraber olduysak işte şimdi de birlik olarak bu hainlerin kökünü buradan temizleyeceğiz. Ülkemizin içerisine girmiş bir FETÖ ile de mücadele ediyoruz. Bu terör örgütünün nasıl bir ihanet içerisinde olduğunu 2012’de gördük. Temizlemeye çalıştığımızda da Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmalıyız anlayışıyla milletin dimdik duruşuyla o darbeyi kendi suratlarına döndürdü. Bu mücadelede çok önemli sonuçlar alındı. Bu hain terör örgütü kimin hesabına çalıştıysa hala çalışmaya devam ediyor. Büyükelçi’nin hunharca katledilmesi de bu nedenledir.

İŞİ SULANDIRMASINLAR
Olayın olduğu akşam ben de Rusya’ya gidecektim. İlk andan itibaren olaya sağduyulu yaklaşım ve provokasyon olduğunun FETÖ ile mücadele devletin beka mücadelesidir. Kimse mağdur var diye işi sulandırmasın. Mağdur varsa gelip iletsin. Bu olayın mağduru Türkiye devletidir. Hiçbir eylem ve söyleme itibar etmeyin. İçimizde kalanlar vardır. Temizlemek için kılı kırk yararak çalışıyoruz. Bu mücadeleyi vermeye devam edeceğiz. AK Parti gibi tıkır tıkır çalışan mahalle teşkilatları yok. Türkiye 2012 yılında Parlamenter sistemden ayrılarak, Başkanlık sistemine geçti. AK Parti gurubu meclisteki oylamalarda fire vermeyecek. Bütün milletvekili arkadaşlarımıza güveniyorum. MHP’de bu sürece destek verecek. CHP gerçekten biraz siyasi birikimini kullansa, kibarca söylüyorum o da destek verecek. Demek ki sen millete güvenmiyorsun. Hâkimiyet kayıtsız şartsız milletin. Kocaeli teşkilatları Referandum sürecinde de Türkiye’ye örnek çalışmalarını bir kez daha gösterecekler. Kocaeli bu süreçte de Türkiye’de yıldızı parlayan şehir olacak."


Kıyı Otomotiv'de Araç Almanın Ayrıcalığı

Tez Yazdır Akademik Danışmanlık: 8 Yıldır Güven ve Kalite

Başkan Adayı Büyükgöz Gebzelilerle Çay Sohbetinde Buluşuyor

Seçim nedeniyle 31 Mart Pazar günü o pazar kurulmayacak

Başkan Kurtuluş’tan ‘BÜYÜK DARICA MİTİNGİ’ne davet!

Türel Belediye çalışanlarına karanfil dağıttı

İzmit Belediyesi Evliya Çelebi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesine kütüphane kazandırdı

Başkan Adayı Büyükgöz’den Hemşeri Derneklerine Ziyaret

Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu

Trenlerde emekliler yüzde 10 indirimli seyahat edecek

YÖK, dünya sıralamalarında ilk 400'de olan üniversitelere doğrudan denklik verecek

3 pusula tek zarfta olacak

Mutfakta çıkan yangın kafeyi kül etti

Kırsal kalkınmaya tavuk desteği

Seymenli çocuklara park müjdesi

Türel Keşaplılardan destek istedi

Bayburtlulardan Bünyamin Çiftçi’ye sevgi seli

KO-MEK otomotiv sektörüne can suyu oluyor

Başkan Büyükakın, Lokomotif Köyde çocuklarla buluştu

GTÜ’de ramazan birlikteliği

Kütüphane Haftası'nda Ödüller Sahiplerini Buldu

Bugün hangi eczaneler nöbette?

Kocaeli'de hava durumu nasıl olacak?

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Kara Yollarında Durum

Benzin ve motorin fiyatları

Kaza içinde kaza

Park halindeki araçta yangın çıktı

Bu köy sadece çocukların

Yükleniyor

İsrail, Gazze'deki Cibaliye Mülteci Kampı'na saldırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Swiss Transporte, Zürih'te Nakliyede Çevre Dostu Çözümler Geliştiriyor

Almanya İşçi Vizesi: Kariyerinizi Uluslararasılaştırmanın Kapıları

Yurt Dışında İş Bulmak Kolay Mıdır?

Dünya liderlerinin gözünün içine baka baka söyledi: Artık sizden bıktık

Havuzdan bulaşan 'beyin yiyen amip' 16 aylık çocuğu öldürdü

Halk sokaklara indi, belediye başkanının evini basıp ateşe verdiler

İspanya Kargo Gönderimi

Avrupa Parlamentosu'ndan, AB'ye katılım süreci ile ilgili skandal Türkiye raporu

"Sessiz katil" olarak biliniyor, tek bir lokması hasta ediyor

Trenlerde emekliler yüzde 10 indirimli seyahat edecek

YÖK, dünya sıralamalarında ilk 400'de olan üniversitelere doğrudan denklik verecek

3 pusula tek zarfta olacak

Ticaret Bakanlığı ve MSB'den "İsrail ile silah ticareti yapıldığı" iddialarına ilişkin peş peşe açıklamalar

Cübbeli Ahmet kalp krizi geçirdi

Bünyamin Çiftçi’den miting gibi açık hava toplantısı

İnternette bebek satışı yapan siteler için Aile Bakanlığı harekete geçti

Çamlıçataklılar iftarda buluştu: Yan yana durmaktan başka şansımız yok

Kuzey Afrika'dan Türkiye'ye çöl tozu geliyor

Bayram ikramiyeleri ödenme tarihleri belli oldu

Büyük Kocaeli Mitingi’ne davet

Tutuş, "Bahane değil, çözüm üreteceğiz”

AK Parti Kocaeli’ de, Erdoğan heyecanı

Türkiye İşçi Partisi, Hatay'da Gökhan Zan'ın adaylığını geri çekti

Türkiye Komünist Partisi'nden Gebze'de halk buluşması! "Zübüklerden Kurtuluyoruz"

(BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş “Hem inançlıyım, hem ultra Atatürkçüyüm. Bu bazılarını rahatsız ediyor”

Erdoğan'ın "Son seçimim" açıklamasına, Bahçeli'den "Ayrılamazsın. Türk milletini yalnız bırakamazsın.''

Elindeki son anketi paylaşan Kurum, 4 partinin seçmenine "Bana oy verin" çağrısı yaptı

CHP Başiskele Belediye Başkan Adayı Anıl Acurman, Saadet Başiskele adayı Zafer Mutlu’nun eleştirilerine cevap verdi

YRP Kocaeli’de istifa

Kıyı Otomotiv'de Araç Almanın Ayrıcalığı

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar bugün ne kadar?

Serbest piyasada güncel altın satış fiyatları

Benzin ve motorin fiyatları

Çayırova Belediyesi Bornova deplasmanında

KBSL Play-Off: İzmit Belediyespor: 75 - Galatasaray: 78

Nijeryalı Lawal ilk kez Yeşil - Siyahlı formayı giydi

Kocaelispor, pazar günü stadyumda çalışacak

Durul, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a forma hediye etti

KOCAELİSPOR'UN 30. ve 31.HAFTA TAKVİMİ BELLİ OLDU

TFF 2. Lig: Belediye Derincespor: 4 - Fethiyespor: 1

Çayırova Belediyesi, Pizza Lazza Haremspor’u mağlup etti

KBSL Play-Off: İzmit Belediyespor: 64 - Galatasaray: 90

Yenikent’e yeni saha

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 30 26 1 3 48 81
2.Fenerbahçe 30 25 1 4 54 79
3.Trabzonspor 30 15 11 4 11 49
4.Beşiktaş 30 14 12 4 4 46
5.Kasımpaşa 30 12 11 7 -2 43
6.İstanbul Başakşehir 30 12 12 6 3 42
7.Rizespor 30 12 12 6 -11 42
8.Antalyaspor 30 10 9 11 2 41
9.Adana Demirspor 30 9 9 12 7 39
10.Alanyaspor 30 9 9 12 -4 39
11.Sivasspor 30 9 10 11 -7 38
12.Samsunspor 30 10 14 6 -6 36
13.Kayserispor 30 10 11 9 -7 36
14.Ankaragücü 30 7 11 12 -3 33
15.Hatayspor 30 7 11 12 -4 33
16.Konyaspor 30 7 11 12 -11 33
17.Gazişehir Gaziantep 30 8 15 7 -10 31
18.Fatih Karagümrük 30 7 14 9 -4 30
19.Pendikspor 30 7 15 8 -27 29
20.İstanbulspor 30 3 20 7 -33 13

YAZARLAR