• BIST 100

    9722,09%0,8
  • DOLAR

    32,55% 0,11
  • EURO

    34,94% 0,47
  • GRAM ALTIN

    2425,78% 0,12
  • Ç. ALTIN

    3994,55% 0,00

Karaosmanoğlu, “2023 ve 2071’in Türkiye’sine evet diyoruz”

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra’da muhtarlarla buluşurken çarşı merkezinde esnafları ziyaret ederek bereketli işler diledi.

POLİTİKA 31.03.2017 11:06:00 0
Karaosmanoğlu,  “2023 ve 2071’in Türkiye’sine evet diyoruz”

Vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetleri ve bunun yanında yaklaşan 16 Nisan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin maddeleri ile ülkenin kazanımlarını anlattı.

KÖKEN, “16 NİSAN’DA DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM”

Muhtarla olan toplantıda bir konuşma gerçekleştiren Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, tarihi ve çok önemli bir ilçeye hizmet ettiklerini ifade ederek, “Kandıra coğrafi şartları itibariyle aynı zamanda büyük bir ilçedir. Vatandaşlarımızla her daim bir ve beraber olduk. Çok büyük bir hizmet alanımız olduğunu söylemek isterim. Buna rağmen dünden bugüne birçok hizmet verdik, vermeye de devam ediyoruz. Halkımızda buna karşılık vererek bize destek olmayı sürdürüyor. Huzurlu ve bereketli topraklar üzerinde yaşıyoruz ve ebediyen de bunu sürdürmeliyiz. 16 Nisan’da bir halk oylamamız var. Bugünümüze ve yarınımıza sahip çıkarak 16 Nisan’da sizlerden desteklerinizi istiyorum” açıklamasını yaptı.

“HİZMETTE SİZLER VE BİZLER YARIŞACAĞIZ”

Daha sonra sözü alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Muhtarlık kurumunun çok önemli olduğunu vurgulayarak, “Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere bizlerde sizlere çok yakın ilgi gösteriyoruz. Mahallelerimizde ayrım yapmadan adaletli görev yaptığınızı biliyorum. Vatandaşa haksızlık yapmaktan hepimiz Allah'a sığınırız. Bu görevler bir nöbettir, aynı askerlik gibi. Köylerimizle ilgili bizim hedeflerimiz var. Hizmette sizler ve bizler yarışacağız. Benim köyüm en güzel köy olacak diyeceksiniz. Biz köylümüzün ve köylerimizin yanındayız. Hedefi olmayan heder olur gider bunu da biliyoruz. Hizmetlerimizde önceliklerimizi iyi belirleyerek hizmet edeceğiz. Köylerimiz, on yıl önceki durumlarından çok daha iyi olduğunu belirtmem gerekiyor. Bu noktada tarım ve hayvancılık çalışmalarımız ile desteklerimiz devam edecek” dedi.

“İHANET İÇERİSİNDE OLANLARI 15 TEMMUZ’DA GÖRDÜK”

Sürdürülebilir ve verimli her projenin yanında yer alıyoruz diyerek konuşmasına devam eden Başkan Karaosmanoğlu, “Çevrenin korunması ve geliştirilmesi konusunda sizlerden destek bekliyoruz. Buna da öncelik veriyoruz. Kandıra'mızın köylerini seviyoruz, bunu da hizmet ederek gösteriyoruz. Geldiğimiz bu dönemde çok şükür onurlu ve güçlü bir Türkiye var. Bunu çekemeyen batılı Haçlı zihniyeti olduğunu sizlerde görüyorsunuz. Bunu. Selçuklu da, Osmanlı’da, Çanakkale’de ve Kurtuluş Savaşında hep denediler. Atalarımız o günlerde karşılarında dik durdu, şimdi bizlerde onların karşısında dik duracağız. Bizim gidecek ne yerimiz ve nede başka bir vatanımız var. Bunun için bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız ve Türkiye olacağız. Devletimizin içte ve dışta maalesef düşmanı çok. İhanet içerisinde olanları 15 Temmuz’da gördük. İşte 16 Nisan’da inşallah sandık önümüze geliyor. Demokrasinin en güzel nimetidir. Evet dediğimizde Türkiye'nin önü açılacak” diye konuştu.

“HİÇBİR DÖNEM PARTİZANLIK YAPMADIK”

Eski tas eski hamam olmasın diye Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin anayasa değişikliği ile halkın önüne geldiğini de belirten Karaosmanoğlu, “İzmit Büyükşehir Belediye zamanında yeki ve görev alanı devam etseydi, Kandıra'mıza bu hizmetleri asla yapamazdık. Ne Namazgâh barajı ne yollar nede altyapıda bu kadar yatırımı ilçemize kazandırabilirdik. Tam yetkili Büyükşehir Belediyesi olmasaydık, Kandıra pazarının borcunu ödeme şansımız olmazdı. Hiçbir dönem bizler asla partizanlık yapmadık. İşte eski tas eski hamam olsaydı hala o borç devam ediyordu” açıklamasını yaptı.

“BELİRSİZLİKLERİN ZARARINI HEPİMİZ ÇEKİYORUZ”

Kandıra halkımız her zaman bize destek verdi diyen Karaosmanoğlu, “16 Nisan’da Kandıra’mız inşallah güçlü bir “EVET” verecek. 7 Haziran'da koalisyonların nasıl bir risk ve ne demek olduğunu hep birlikte yaşadık. Koalisyonlarda partizanlık ile sen ve benlik maalesef var. Yapılacak Anayasa ile ayak bağı olan durumlar var. Bunları 16 Nisan’da inşallah çözeceğiz ve Türkiye'nin önünü açılacak. Bunun için çırpınıyoruz. 7 Haziran sonra enflasyon ve faizlerin nasıl arttığını gördük. Belirsizliklerin zararını maalesef hepimiz çekiyoruz. Güçlü hükümet ve güçlü iktidar ihtiyacı olduğu için çalışıyoruz ve anlatıyoruz. Sizlerden bir ricamda Kandıra'mızda ki yaşlımızı ve engellimizi sandılar getirilmesini sağlayalım” diyerek konuşmasını tamamladı.

ESNAF VE VATANDAŞLARLADA BİR ARAYA GELDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Muhtarla olan birlikteliğin sonrası, Kandıra Merkez’de ki esnafları da ziyaret etti. Bereketli işler dileyen Karaosmanoğlu, vatandaşlarla da hasbihal etti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak, her zaman esnaf ve sanatkârlarımızın yanındayız diyen Karaosmanoğlu, “Yapabileceğimiz bir şey olduğunda ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Yaptığımız projeler, gerçekleştirdiğimiz çalışmalar Kocaeli’mizin çehresini değiştiriyor. Bu zamana kadar ki hizmetler, istikrarlı bir yönetim sayesinde oluyor. Ama ülkemizde istikrar istemeyenler, düzenimizi bozmak isteyenler, Avrupa’dan medet umanlar; 16 Nisan Halk oylamasında büyük bir hayır kampanyası başlattılar. Hollanda’sı, Almanya’sı, Avrupası, Amerika’sı bir olmuş; Adeta bizim iç işlerimize müdahale ediyorlar. Taraf tutuyorlar. İşte bizler, bunun için evet diyoruz. 2023 ve 2071’in Türkiye’sine evet diyoruz. Kimlerle mücadele ettiğimizi biliyorsunuz. Ama bizler de biliyoruz ki bu mücadelede yalnız değiliz.

15 Temmuz’da yanımızda dimdik duran milletimiz gibi, sizler gibi değerli kardeşlerimiz var” sözlerini sarf etti.

“İSTİKLAL VE İSTİKBAL İÇİN BU FIRSATI İYİ DEĞERLENDİRELİM”

Paralel devlet yapılanması adı verilen ihanet çetesinin akıbetini hep birlikte gördük, görüyoruz diyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, esnaf ve vatandaşlarla olan birlikteliğinde şunları da vurguladı: “Bir dönem neredeyse her alanda ülkemizin en büyük iş adamlarını bünyesinde toplayan paralel yapı, ihanetinin ortaya çıkmasıyla paramparça olmuştur. Ancak milletimiz, esnafımız paralel yapıyı sinesine yaklaştırmamış, temsilcileriyle de arasına mesafe koymuştur. Akıl, vicdan ve ahlak sahibi herkes için bu tablodan çıkartılacak çok büyük dersler vardır. Biz dersimizi çıkardık. Şimdi sıra zorlu bir sınava geldi. Bu sınavın adı halk oylamasıdır. Halk oylamasında göstereceğimiz başarı, 15 Temmuz’da olduğu gibi vatan için, bayrak için, millet için elde edilmiş bir zafer olacaktır. Bugüne istikrar sayesinde hizmetlerimiz sekteye uğramadı. Hem kentimiz, hem de ülkemiz bu istikrar sayesinde kazandı, kazanmaya da devam ediyor. İstiyoruz ki ülke olarak daha da büyüyelim. İstiyoruz ki bu istikrar bu ülkede baki kalsın. Koalisyonlarla vakit kaybetmeyelim. İstikrar ve istikbal için önümüze güzel bir seçenek sunuldu kardeşlerim. Bu fırsatı iyi değerlendirelim.”


Yaşam Alanların Vazgeçilmez 3 Ürünü!

Erkekler İçin Trend Olan 2024 Tişört Modelleri

Oto yıkamacıda işlenen cinayetin detayları ortaya çıktı

Bugün hangi eczaneler nöbette?

Başkan Sezer, mazbatalarını alan muhtarlara başarılar diledi

Otobüs şoförünün burnunu kırdılar

Çayırova Belediyesi, Süper Lig için play-off oynayacak

85 okulda 156 özel eğitim sınıfın tadilatı gerçekleştirilecek

Başkan Söğüt: "Tüm enerjimizi Körfez için harcayacağız”

Kara Yollarında Durum

Benzin ve motorin fiyatları

İlkokul öğrencilerine ‘sıfır atık’ etkinliği

SEDAŞlı çocuklar 23 Nisan’ı coşkuyla kutladı

Polisin şefkat eli: İntihar girişiminde bulunan şahsı sarılarak ikna etti

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın duyurduğu operasyonun detayları: 52 milyonluk para trafiği

Minik yüzücülerden büyük başarı

Otomobille kafa kafaya çarpışan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

Başkan Ömeroğlu koltuğu minik öğrenciye devretti

23 Nisa’da Gölcük renkli görüntüler sahne oldu

Bu sefer çocuklar meclis koltuğuna oturdu ve oyladıkları önergeyi oy birliğiyle kabul etti

Derince’de öğrenciler dev Türk bayrağı açtı

Çayırova’da 23 Nisan coşkusu yaşandı

Körfez’de öğrencilerin gösterileri izleyenleri mest etti

Tramvaya binen miniklere palyaço sürprizi

Kocaelispor: "TFF tarafından gerekli disiplin soruşturmasının yapılması bir opsiyon değil, zorunluluktur"

TEM Otoyolu’nda araçta hareketsiz yatan şahıs polisi harekete geçirdi

Çocuklar kanser hastası kadına unutamayacakları anlar yaşattı

Sağlıklı Bir Gelecek İçin: Nifty Testi

Felsefenin dili mi olurmuş? Evet! Filolog Samet TUNCAY sizlere dil felsefesinin temellerini açıklayacak! Hazırsanız başlayalım!

İzmit Belediye Başkanı Cemre Şeşen ilk talimatını verdi!

Yükleniyor

İsrail, Gazze'deki Cibaliye Mülteci Kampı'na saldırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Swiss Transporte, Zürih'te Nakliyede Çevre Dostu Çözümler Geliştiriyor

Almanya İşçi Vizesi: Kariyerinizi Uluslararasılaştırmanın Kapıları

Yurt Dışında İş Bulmak Kolay Mıdır?

Dünya liderlerinin gözünün içine baka baka söyledi: Artık sizden bıktık

Havuzdan bulaşan 'beyin yiyen amip' 16 aylık çocuğu öldürdü

Halk sokaklara indi, belediye başkanının evini basıp ateşe verdiler

İspanya Kargo Gönderimi

Avrupa Parlamentosu'ndan, AB'ye katılım süreci ile ilgili skandal Türkiye raporu

"Sessiz katil" olarak biliniyor, tek bir lokması hasta ediyor

Muayene katılım payı ücretleri değişti

Fahiş fiyata ağır yaptırım geliyor

İzmir Seferihisar açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem

MHP'nin sandalye sayısı 50'ye yükseldi

Hastane randevularına yeni düzenleme

Yumurta ve tavuk eti üretimi azaldı

Kara yollarında durum

2 akrep yiyen şahıs öldü

Maliye IBAN'ları kiraya verenlerin peşine düştü

Gazze'ye yardım malzemesi taşıyan 9. gemi uğurlandı

MHP'nin bayramlaşacağı dört parti belli oldu

Özgür Özel, “Kimsenin gözünün yaşına bakmam”

Lütfü Türkkan’dan Meral Akşener’e: Kararını gözden geçir

Erbakan talimat vermişti! Yeniden Refah Partisi kazandığı belediyelere tabelaları astı

Seçim yenilgisi sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan talimat!

Ne Özel ne de İmamoğlu faktörü! Kılıçdaroğlu, seçimdeki başarıyı 3 nedene bağladı

Körfez'de seçim sonuçlarına yapılan itiraz reddedildi

İzmit Belediyesi’nin yeni meclis üyeleri belli oldu

Derinceliler, Atasoy Bilgin’e sandıkta şok yaşattı!!

Saide Arslan Çalışkan'dan, Nail Çiler, partilileri ve gazetecileri hedef alan zehir zemberek suçlamalar!

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar - euro kaç TL?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar - euro kaç TL?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Çayırova Belediyesi, Süper Lig için play-off oynayacak

Kocaelispor: "TFF tarafından gerekli disiplin soruşturmasının yapılması bir opsiyon değil, zorunluluktur"

TBL: Kocaeli BŞB Kağıtspor: 66 - Balıkesir Büyükşehir Belediyespor: 69

Kocaelili atletler Bursa’dan kupa ile döndü

Gölcük Belediyespor’un voleybol takımından önemli başarı

Tek şans 3 puan!

Yaşar Can ve Haluk Bozo'dan Kocaelispor'a ziyaret

Acun Ilıcalı sır gibi saklıyordu, satın alacağı kulüp ortaya çıktı

Olimpik Akademi’nin Yenilikçi Yaklaşımı İle Kaliteli Jimnastik Malzemeleri

Çayırova Belediyesi, son hafta Mersin deplasmanında

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16

YAZARLAR