Tarih: 20.03.2016 13:28

‘Zirvedekiler’ için ‘ödül’ heyecanı

Facebook Twitter Linked-in

Mersin’de iş dünyasının en prestijli ödülü olmasının yanında bir ‘buluşma noktası’ haline gelen; ‘Zirvedekiler Ödül Töreni’, bu yıl 5. kez organize edilecek. 8 Nisan’da gerçekleştirilecek olan ödül töreninde iş dünyasında başarılara imza atan 11 isim ödüllendirilecek.

Navona Otel’de düzenlenecek olan organizasyonun ‘Tertip Komitesi Başkanlığı’nı Ada Outdoor Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Bozkurt üstlenecek. Geceyi de Okan Karacan sunacak. ‘5. Zirvedekiler Ödül Töreni’ ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan cukurovaexpres.com İmtiyaz Sahibi Burak Karataş, Mersin’in her geçen gün büyüyen ve gelişen bir kent olarak öne çıktığına dikkat çekti.
Karataş, “Kentimizde yatırım yaparak, insanlara yeni istihdam alanları açan iş dünyasının önemli isimlerinin motive olmaları adına, Mersin’in ulusal medyada bu yatırımları daha iyi tanıması adına düzenlediğimiz; ‘Zirvedekiler Ödül Töreni’nin bu yıl 5.’sini yapmanın gururunu yaşıyoruz. Halen hazırlıkları devam eden organizasyonumuzun eksiksiz tamamlanabilmesi adına ciddi bir çalışma içerisindeyiz” dedi.
Karataş, organizasyon kapsamında yapılan başvuruların büyük bir titizlikle değerlendirildiğinin altını çizerek, “Belirlenen her branşta aldığımız başvuruları, Tertip Komitesi’nde ciddi bir değerlendirmeden geçirerek, kimin ödül alması gerektiğine karar veriyoruz. Her geçen yıl başvuru sayısı artıyor. Bu da yaptığımız işin başarısının bir göstergesi” yorumunu yaptı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —