Tarih: 16.07.2015 14:18

Ziraat Bankası 2200 Personel Alıcak

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Ziraat Katılım bankası olarak sektöre yeni isim ile giriyor. Bankacılık sektöründe yeni bir sistem üzerine endekslenen Ziraat katılım teknoloji bankası faizsiz bankacılık üzerine çalışmalar yürütücegi bildiriliyor. 2015 yılı 150 personel ile tamamlayacak olan Ziraat katılım bankası yıl sonunda 400 personel ve  20 şube daha açmayı hedefliyor.Cumhurbaşkanı Erdoğan Faiz sistemini ortadan kaldırmayı hedeflediklerini belirterek bu bankacılık sektörü için tarihi bir çalışmadır diye ifade etti. Katılım bankacılığı sektörünün büyütülmesi konusunda çalışmaların yürütüldügünü belirtti. 

VAKIF VE  HALK BANK KATILIM SEKTÖRÜNE GİRİCEK

 

Ziraat bankası ile katılım bankacılıgı modeli üzerine  çalışmalar devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan  katılım bankacılıgı sektörüne  kamu bankası sayısının yükselmesi adına  bu adımların atılıcagını ifade etti. 


 

HEDEF 20 ŞUBE  2200 İŞÇİ ALIMI

 

Ziraat katılım bankası hedefleri arasına  20 şube  ve 2200 işçi alımı olarak duyurdu. Katılım bankası sektöründe emin adımlarla ilerleyen Ziraat katılım bankası işçi alımları için  sınav düzenleyecek.. Ziraat katılım bankası sınav  tarihleri henüz belirtilmedi. Ziraat katılım bankası sınav başvuru formları Ziraatkatilim.com üzerinden  yayınlanması bekleniyor. 2016 yılına  20 şube  ile girmeyi hedefleyen Ziraat katılım bankası personel alım sınavı yapıcak.  2200 Kişi istisham edicek olan  Ziraat katılım bankası sınav için aday özelliklerinde 2 ve  4 yıllık üniversite mezunu olma şartı arayacak. 2018 yılına kadar şube sayısını 170 civarına  çıkartma planları yapan Ziraat katılım bankası aynı zamanda işsizlik verilerini düşürmek adınada gerekli çalışmalar yapıcagı bildiriliyor.

 

Ziraat katılım Personel Alım Özellikleri 

 

-Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, yabancı uyruklular için Türkiye’de çalışma izni almış olmak.
 -18 yaşını doldurmuş olmak. -Bankacılık Kanunu'na göre bankalarda çalışması yasaklanmamış olmak. 
-Erkek adaylar için işe alım tarihi itibariyle askerlik görevini tamamlamış veya erteletmiş olmak ya da askerlik yükümlülüğünden muaf tutulmuş olmak.
 -Banko Asistanı görev pozisyonlarında çalışacak personel hariç, üniversitelerin 2-4 yıllık eğitim veren fakülte veya yüksekokullarından veya bunlara denkliği yetkili makamlarca onaylanmış yabancı ülkelerdeki fakülte veya yüksekokullardan mezun olmak.​​ 
İş başvurusu için özgeçmişinizi, [email protected] e-po​sta adresine gönderebilirsiniz.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —