Tarih: 24.06.2018 13:25

Zeybekci, oyunu Denizli’de kullandı

Facebook Twitter Linked-in

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, oyunu memleketi Denizli’nin Pamukkale ilçesinde ailesi ile birlikte kullandı. Bakan Zeybekci, “Gayet güzel bir oy kullanma ortamı var. İnşallah güzel bir kampanyadan sonra sonuçlar da güzel bir sonuç olur” dedi. 
Bakan Zeybekci, 27. Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında oyunu Pamukkale ilçesindeki Atatürk Mesleki ve Teknik Endüstri Lisesinde kullandı. Bakan Zeybekci, oy vermeye eşi Ayşen Zeybekci, kızı Fatma Özkan ve damadı İbrahim Özkan ile birlikte geldi. Zeybekci ve ailesi oylarını 1198 numaralı sandıkta kullandı. Oy verme işleminin ardından bir açıklama yapan Bakan Zeybekci, kendisinin bir vatandaş olarak oy kullanma hakkını ve görevini yerine getirdiğini ifade ederek, “Gayet güzel bir oy kullanma ortamı var. Gayet sağlıklı. Vatandaşlarımızın bu saatte hemen hemen üçte birinin üzerinde bir katılımları da var. İnşallah güzel bir kampanyadan sonra sonuçlar da güzel bir sonuç olur. Kampanya sırasında da genel itibariyle son derece demokratik, anlayışlı ve hoşgörülü bir kampanya dönemi geçirildi. Ben inanıyorum ki bu akşam Türkiye Cumhuriyeti'nin yeni anayasaya göre Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne göre seçilen ilk cumhurbaşkanı birinci turda seçilecek ve ondan sonra da ülkemiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bize gösterdiği o muasır medeniyet ve daha ilerisine doğru, namerde değil merde bile muhtaç olmayacak o Türkiye'ye doğru artık, o yükselme dönemini yarın itibariyle mutlaka başlayacaktır. Memleketimize ve milletimize hayırlı olsun" diye konuştu. 
Bakan Zeybekci, oyunu kullandıktan sonra sandıkları gezerek görevlilere "kolay gelsin" dileklerini iletti. Ardından Bakan Zeybekci, ailesi ile birlikte okuldan ayrıldı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —