Tarih: 01.10.2017 18:28

Zabıta Ekipleri Daha Temiz Bir İzmit İçin Çalışıyor

Facebook Twitter Linked-in

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, çevreye zarar veren, inşaat ve evsel atıklarını gelişigüzel atıp çevre kirliliği oluşturan kurum ve şahıslarla ilgili çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Bu kapsamda özellikle kapı önlerine ve konteyner yanlarına gelişigüzel olarak bırakılan evsel atıklar ile inşaat molozlarının görüntü kirliliği oluşturduğuna belirten zabıta yetkilileri, "Ev veya iş yerlerinde tadilat çalışması yapanlar atıklarını çevreye rastgele atmasınlar. Bunları aldırmak için 318 00 20 ve 318 00 77 numaralı telefonları aramak yeterli. Vatandaşlardan, kağıt, karton gibi geri dönüşüm malzemelerini çöp konteynerlerine, yol kenarlarına değil de, geri dönüşüm konteynerlerine atmalarını istiyoruz" dediler.

Yapılan uyarıları dikkate alarak çevreyi temiz tutan kişi ve kurumlara da teşekkür eden İzmit zabıtası, başta Fethiye, İstiklal, Akçacami, İnönü, Hürriyet, Cumhuriyet, Leyla Atakan ve Hafız Binbaşı Caddeleri olmak üzere şehir merkezinde rast gele atık atarak çevre kirliğine neden olan 215 olumsuzluğa da anında müdahale ederek kişi ve kurumalara gerekli uyarılarda bulundular.

Zabıta Ekipleri Daha Temiz Bir İzmit İçin Çalışıyor

Zabıta Ekipleri Daha Temiz Bir İzmit İçin Çalışıyor




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —