Tarih: 07.01.2014 17:57

Yuvacık su saate 16 bin üretim yapacak

Facebook Twitter Linked-in

Kurulumu tamamlanan ve test aşamasında olan 0,33 litre, 0,50 litre ve 1,5 litre pet şişe hattında, son sistem teknoloji ürünü makineler kullanılarak saatte 16 bin adet pet şişe su üretimi yapılacak.  

 

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın göreve geldiği 2009 yılında atıl halde bulunan ve marka telif hakkı ile satın alınan Yuvacık Su piyasaya oldukça iddialı bir giriş yapmıştı. 19 litre polikarbon damacana ve hemen ardından bardak su ünitesiyle üretim kapasitesini arttıran ve birçok kişiye ekmek kapısı olan Yuvacık Su kısa zamanda güçlenerek büyüdü, su piyasasında Kocaeli ve Türkiye genelinde su üretimi yapan kuruluşlar arasında yerini aldı.

 

Başiskele Belediyesi'nin iştiraki BİAŞ'a bağlı olarak üretim yapan Başiskele’nin markası Yuvacık Su 0,33, 0,50 ve 1,5 pet şişe üretimi yapacak hattını da oluşturdu. Son sistem yeni makinaların kurulumu tamamlanan Yuvacık Su tesislerinde test üretimine başladı.Başta Kocaeli, İstanbul, Ankara, Bursa, Sakarya, Zonguldak, Bolu, Düzce ve Yalova illerinde bayilikleri bulunan Yuvacık Su yeni pet şişe grubu ile üretim kapasitesini ve pazar payını oldukça arttıracak. Yeni makinalar önümüzdeki günlerde yapılacak açılış programının ardından seri üretime başlayacak.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —