Tarih: 20.10.2012 11:12

Yürüyüş yoluna 300 metre ilave parkur!

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Plaj Yolu’nda başlattığı yürüyüş yolu çalışmalarını tamamladı. Demokrasi Parkı ve Kamboçya sahili olarak adlandırılan kayık çekek yerlerinin bulunduğu yere kadar 300 metrelik güzergâh yürüyüş yolu haline getirildi. Federal Mogul fabrika alanının tel örgülerinin denizden 4,5 metre geri çekilmesiyle oluşturulan parkur balıkçı çekek yerine kadar uzatıldı.

 

 

 

13 KİLOMETRE KESİNTİSİZ YÜRÜYÜŞ

 

 

Büyükşehir Belediyesi körfezin etrafını, hayata geçirdiği çalışmalarla yürüyüş parkuru haline getirdi. Körfezin doğusundaki çalışmaların tamamlanmasının ardından  Naila Kafe’den yürüyen bir kişi Kamboçya sahiline kadar kesintisiz yaklaşık 13 kilometre yürüyebilecek. Palmiye Kafe’den Kamboçya sahiline kadar 5 kilometre yürümek artık mümkün hale geldi. Parkurun sadece Sekapark ayağı 5 kilometreyi buluyor.

 

 

 

KOMPOZİT DUVARLAR YAPILDI

 

 

 

Fabrika arazisini korumak için kompozit panel çit yapıldı. Yürüyüş yolu üzerine elektrik direkleri yerleştirildi. Yürüyüş yolu renkli baskı betonla şekillendirildi. Yürüyüş parkurunda ayrıca bisiklet yolu da yer alıyor. Öte yandan fabrika alanının geri çekilmesiyle parkurda kalan ağaçlarda korunarak parkura dahil edildi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —