Tarih: 30.09.2016 11:53

Yurt Dışı Eğitim Hayalinizi Gerçeğe Çevirin!

Facebook Twitter Linked-in

Siz de hayalinizi şimdiye kadar ertelediyseniz ya da ertelemek istemiyorsanız Success International ile iletişime geçmelisiniz. Sahip olduğumuz deneyim ve güçlendirdiğimiz altyapımız sayesinde sizler için en iyi dil okulu programlarını sunuyoruz. Her birisi uzmanlar tarafından hazırlanmış olan bu programlar sayesinde siz de yurtdışında eğitim alabileceksiniz.

Yurt dışında eğitim alabilmek için öncelikle hangi ülkeye gideceğinize karar vermeniz gerekiyor. Eğer yabancı diliniz varsa ve bunu geliştirmek istiyorsanız sizin için en uygun ülkeler ve bölgeler belirlenecektir: Firmamız yurtdışındaki 600’den fazla okulun danışmanlığını yaptığı için size en uygun okulları belirleyecektir. Okullar belirlendikten sonra da gerekli işlemler tamamlanacak ve okulunuza yerleştirileceksiniz. Eğitiminiz boyunca bulunduğunuz ülke ve bölge ile ilgili tüm konularda danışmanlarımızdan ücretsiz olarak yardım alabileceksiniz. Yurt dışında görevli olan danışmanlarımız sizlere anında yanıt verecek ve varsa sorunlarınızı ortadan kaldıracaktır.

Success International olarak Türkiye’nin 4 farklı şehrinde siz değerli öğrencilere şubelerimiz ile hizmet vermekteyiz. Ayrıca bu şubelerimizin dışında online olarak da bizlere ulaşabiliyorsunuz. Alanında uzman ve deneyimli danışmanlarımız sizlerin her türlü sorunuza yanıt verecek ve sizlere en uygun programları belirleyeceklerdir. Bu sayede siz de hayallerinizi ertelemek zorunda kalmadan yurt dışında eğitim almış olacaksınız.

Her öğrencinin mutlaka yaşaması gereken bire diğer deneyim yurt dışı eğitim danışmanlığı kapsamında verdiğimiz work and travel programlarıdır. Bu programlar sayesinde hem yurt dışında dilinizi pratik etme şansını elde edecek hem de seyahat edebileceksiniz. Üstelik tüm bunları yaparken bir yandan da boş vakitlerinizde çalışarak para kazanabilirsiniz. Tüm bunlar bir araya geldiğinde ise elde edeceğiniz deneyim sizi oldukça mutlu edecektir. Bu deneyimden yararlanabilmek içinse Work and Travel programlarına katılmanız gerekiyor. Success International olarak bizler bu programlarda da sizlere yardımcı oluyoruz. Eğer programlara katılmak isterseniz hemen bizimle iletişime geçerek kaydınızı yaptırabilirsiniz.

Yurt dışında eğitim ve Work and Travel programları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız sitemizi ziyaret edebilirsiniz. http://success.com.tr/ online olarak sizlere hizmet vermektedir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —