Tarih: 13.12.2011 14:22

Yunus Tekin istifa etti

Facebook Twitter Linked-in

 

Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Yunus Tekin görevinden istifa etti. İlk olarak görevden alındığğı söylenen Tekin’in dün akşam itibarı ile gö revinden istifa ettiği öğrenildi. Kendi isteği ile istifa ettiğini açıklayan Tekin, “Dilekçemde de bu şekilde gerekçe belirtmeden istifa ettim. Bundan başka bişeyler yazılıp çizilirse bana ait şeyler değildir” dedi.

 

İSTİFASI KAFALARI KARIŞTIRDI

Öte yandan bir süre önce bazı yetkileri alınarak İstanbul Fatih’ten getirilen Başkan Yardımcısı Orhan Sipahioğlu’na verilen Tekin’in istifa olayı kafaları iyice karıştırdı. Tekin’in görevden alınmadan önce istifa ettiği konuşulurken, belediye başkanı Adnan Köşker’in, yasal olmayan isteklerine dayanamadığı için istifa ettiği ileri sürüldü.

 

DÜRÜST BİR İNSAN OLARAK BİLİNİYOR!

Gebze’de uzun yıllar kadasro Müdürlüğü de yapan Yunus Tekin, çevresinde dürüst biri olarak biliniyor.  Partili partisiz herkesin, “Yunus Tekin yanlış yapmaz” sözleri kamuoyunda dikkatlerden kaçmazken, dün gazetemize konuşan bir üst düzey kamu görevlisi ise; “Bugün yapılacak bazı yanlışların gelecekte kendisine de zarar verebileceğini düşünerek istifa etmiş olabilir. Yunus Tekin bugüne kadar bilerek hiçbir yanlışın altına imza atmamıştır, bundan sonra da yanlış yapacağını düşünemiyorum. Yanlışın altına imza atmaktansa görevinden ayrılmayı tercih etmiş olabilir” dedi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —