Tarih: 30.03.2012 14:27

Yöresel Kültürler Kocaeli'nde buluşacak!

Facebook Twitter Linked-in

Genç Kocaelililer Derneği’nin İl genelinde bulunan farklı kültürleri kaynaştırarak Kocaelilik bilinci oluşturmak amacıyla bu yıl ikincisini düzenleyeceği “Yöresel Kültürler Buluşması” 3 Nisan Salı Günü Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 7 hemşeri derneğinin katılacağı gecede halkoyunlar, konser, sergi, dans, klasik el sanatları, yöresel ürünler ve çeşitli etkinlikler yer alacak.

 

 

 

GKD Başkanı Ayhan Varol Başkanlığında GKD lokalinde gece öncesi son kez toplantı yapıldı. Toplantıya Gümüşhaneliler Vakfı Başkanı Hamit Örgüç, Trabzonlular Derneği Başkanı Orhan Sarısüleyman, Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Muhammet Şık, Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Arif Sertkaya, Artvinliler Derneği Başkanı Nuri Almaz ile İsmail Baran katıldı.

 

 

Dernekler toplantısında konuşan GKD Başkanı Ayhan Varol, “GKD olarak ilimizde bulunan hemşeri dernekleri ile bir gece düzenledik. Tüm İzmitlileri 3 Nisan’da yapacağımız kültür gecesine davet ediyoruz” dedi. Gece 18.30 ile 22.00 saatleri arasında yapılacak.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —