Tarih: 21.02.2016 18:21

YOLDA YÜRÜYEN KADIN BAŞINDAN VURULDU VALİLİK TEKNİK ARIZA DEDİ

Facebook Twitter Linked-in

Mardin'in Nusaybin ilçesinde zırhlı polis aracından açıldığı iddia edilen ateş sonucu bir kadının hayatını kaybettiği olay ile ilgili açıklama yapan valilik, olaya zırhlı araçta oluşan teknik bir arızanın sebep olduğunu açıkladı.

ADLİ VE İDARİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Mardin Valiliği, Nusaybin ilçesi Çağ Çağ Caddesi üzerinde nöbet tutan zırhlı araçlardan açıldığı iddia edilen ateş sonucu Dılşa Ak'ın (59) hayatını kaybettiği olaya ilişkin açıklama yaptı. Olaya zırhlı araçta oluşan teknik bir arızanın sebep olduğu belirtilen açıklamada, olayla ilgili adli ve idari soruşturmanın başlatıldığı bildirildi.

"TEKNİK ARIZADAN DOLAYI ATEŞLEME MEKANİZMASI HAREKETE GEÇTİ"

Açıklamada, "Nusaybin ilçemizde bulunan DSİ Kapama Bölgesi'nde 19 Şubat 2016 Cuma günü güvenlik tedbiri görevini icra eden bir zırhlı aracımızda oluşan teknik bir arızadan dolayı ateşleme mekanizması harekete geçmiş, olay sonucunda bir vatandaşımız hayatını kaybetmiş, bir vatandaşımız da yaralanmıştır.

"YARALI VATANDAŞIMIZIN TEDAVİSİ SÜRÜYOR"

Yaralı vatandaşımızın tedavisi halen devam etmektedir. Bu müessir olayda hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralı vatandaşımıza acil şifalar diliyoruz. Olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatılmış olup, sonucu ile ilgili kamuoyu ayrıca bilgilendirilecektir." denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —