Tarih: 10.03.2012 13:47

Yolcunun kafasında sandalye kırdı!

Facebook Twitter Linked-in

Önceki gün İstanbul istikametinden Gebze istikametine gelmekte olan 34 M 5874 plakalı Gebze Harem minibüsü şoförü Salih G., Tuzla İçmeler’den aldığı yolcuyla, ücret yüzünden tartışmaya girdi. Ücretini ödediği konusunda ısrar eden ve ağır küfürler sarf eden yolcunun tahrikine dayamadığı için aracını yol kenarına çekerek, yolcuyla kavgaya tutuşan Salih G., eline geçirdiği sandalyeyi yolcunun kafasında kırdı. Vatandaşların araya girmesiyle biten kavganın sonunda ismi öğrenilemeyen yolcu hastanelik oldu.

 

 

AĞIR KÜFÜRLERE DAYANAMADIM

 

 

Konuyla alakalı bilgi alınan minibüs şoförü Salih G., yolcunun parasını vermediğini ve yol boyunca ağza alınmayacak küfürler ettiği ileri sürdü. Araç içerisindeki bütün yolcuların şahidi olduğunu söyleyen Salih G., “Ben şimdiye kadar hiçbir yolcumla böyle bir şey yaşamadım. Vatandaş, arabama binip hem para vermedi hem de defalarca bana ağza alınmayacak küfürler sarf etti. Yolcularında ısrarıyla edilen küfürleri dikkate almama rağmen, dakikalarca küfürleri devam ettirdiği için dayanamayıp, kavga etmek zoruna kaldım. Benim yerimde kim olsa aynısını yapardı” şeklinde konuştu.

 

 

CEZA KESİLEBİLİR

 

 

Gebze Minibüsçüler ve Esnaf Odası Başkanı Bakan Ebik ise, konu hakkında bilgisi olduğunu ve şoför Salih G., ile görüştüğünü dile getirdi. Salih G’nin, ağır küfürler ile baskı altında kaldığı için böyle bir şey yaptığının altını çizen Ebik, konuyla akalalı tam olarak bilgi toplandıktan sonra gerekli cezai işlemin uygulanabileceğini ifade etti.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —