Tarih: 08.01.2016 20:39

YOL VERME TARTIŞMASI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Facebook Twitter Linked-in

Ataşehir'de bir otomobil sürücüsü ile İETT otobüsü şoförü arasında yaşanan yol verme tartışması kavgaya dönüştü. Aracından inen otomobil sürücüsü önce İETT şoförünü yumrukladı ardından otobüsün tekerleğine tabancayla ateş edip olay yerinden kaçtı.

Olay, Ataşehir-Yenisahra mevki D-100 karayolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Sabiha Gökçen-Uzunçayır arasında sefer yapan İETT otobüsü duraktan yolcu aldıktan sonra harekete geçti. Bu sırada arkasında bulunan bir otomobil sürücüsü kendisine yol vermediği gerekçesiyle önce otobüs sürücüsü ile tartıştı ardından otobüse binerek şoförü yumrukladı. Hızını alamayan otomobil sürücüsü daha sonra araçtan inip belinden çıkardığı tabancasıyla otobüsün sağ ön tekerine 3 kurşun sıktıktan sonra kayıplara karıştı. Neye uğradığını şaşıran otobüs sürücüsü polisi arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen polis, İETT şoförü C.D'nin ifadesini aldıktan sonra soruşturma başlattı. İETT otobüsü şoförü C.D., "Ben silahı net görmedim, silah varmış" dedi.

Olayın görgü tanığı bir vatandaş ise, "Biz zaten çıkmıştık. Sıkıştı mı nasıl olduysa Şoförle konuşurken birden azgının üzerine iki tane vurdu. Ondan sonra silahı 3 el burada sıktı, lastiğe doğru" diye konuştu.

Olayın ardından burnundan yaralanan otobüs şoförü ambulansla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kaçan sürücünün yakalanması için soruşturma başlatıldı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —