Tarih: 11.06.2016 22:58

YOK ARTIK ! ERKEK ARKADAŞINI 2 SAATTE BİR EMZİRİYOR ...

Facebook Twitter Linked-in

Barmen Jennifer Mulford, internette "Yetişkin Emzirme İlişkileri" isimli bir siteye denk gelince hayatı değişmiş.
 
İnternet sitesi, emzirme ile kişiler arasında çok özel bir bağ kurulduğunu iddia ediyor.
 
Bu fikirden etkilenen Jennifer Brad Leeson ile konuşmaya başlayınca olaylar gelişmiş.
Jennifer yeni doğum yapmadığı için "kuru emzirme" yöntemini deniyorlar. Her 2 saatte bir partnerini emziren Jennifer, bu sayede vüdunu kandırıyor ve bir süre sonra vücut süt üretmeye başlıyor.Jennifer, "İki kişi arasında nasıl bir bağ oluşturduğunu okuduğumda çok kıskandım. Cinsel ilişki sırasında en çok göğüslerime dokunulmasından hoşlanmışımdır ve bunun da hoşuma gideceğini biliyordum."

erkek-arkadasini-2-saatte-1-emziriyor-7171383.jpeg
 
Bu düşünceyle partner aramaya başlayan Jennifer, okuldan eski bir erkek arkadaşı olan Brad ile bu fikri tartışmaya başladıklarında ikisi de bu konuya sıcak baktıklarını fark etmişler.

"Brad ile konuşuyorduk ve büyük göğüslü kadınlara karşı ilgi duyduğunu, ilişkilerinde bunun önem arz ettiğini söyledi. Bunu dile getirince yetişkin emzirme deneyiminden bahsetmenin tam zamanı olduğunu düşündüm ve tahmin ettiğim gibi o da bu konuyla ilgilendi." Bu fikri uygulamaya koyan Jennifer her iki saatte bir Brad'i emziriyor. 20 yıl önce anne olduğundan vücudu süt üretmiyor. Ancak bu şekilde kuru emzirme ile vücut aldatılabiliyor ve süt üretimi tetiklenebiliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —