Tarih: 29.11.2011 17:02

"Yılmaz Bayram'a haksızlık yapılıyor"

Facebook Twitter Linked-in

Son günlerde art arda ertelenen AK Parti ilçe kongreleri, parti içinde sancılı günlerin yaşanmasına sebep olurken, konu CHP’nin gündemine de yansıdı. CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, bir televizyon programında konuyla ilgili suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı. 

 

 

TAKINILAN TAVIR ORTADA

 

Tatar, kongre ertelenmeleri ve ikna toplantıları hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’ın suç duyurusunda bulunmasının kendi şahsi düşüncesi olduğunu belirten CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar, “Pati içindeki iç işleyişe karışmak istemem. Fakat bir vatandaş olarak ortaya çıkan tablodan hoşnut değilim. Bu durum AK Parti içerisinde de hoş karşılanmıyor. Genel Merkez’den ile kadar takınılan tavır ortada. İleri demokrasiden bahsedenler, önce kendi iç bünyesinde demokrat olmalıdır” dedi. 

 

 

DEMOKRASİYE AYKIRIDIR

 

Derince, Gebze ve Dliovası kongrelerinin ertelenmesiyle ilgili süreci ve aday gösterilen isimlerle ilgili görüşlerini aldığımız Tatar, “Hangi parti olursa olsun, adayların önlerinin kesilmesi, ikna edilmesi ya da adaylıktan vazgeçirilmesi demokratik bir tutum değildir. AK Parti’nin kendi üyeleri de bunu kabul etmiyor. Mevcut ilçe başkanı Yılmaz Bayram partiye emeği geçen bir insan. Bayram’ı öteleyip başkasının aday gösterilmesi ve Yılmaz Bayram’ın maruz kaldığı bu durum hiç hoş bir durum değildir” şeklinde konuştu.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —