Tarih: 25.11.2016 08:40

YILDIRIM, YENİ YÖNETİMİNİ TANITTI

Facebook Twitter Linked-in

Dün basın toplantısı gerçekleştiren S.S. Gebze Otogar İşletmeleri Otobüs İşletmeciliği ve Servis Hizmetleri Taşıma ve İşletme Kooperatifi Başkanı Mustafa Cem Yıldırım yeni yönetimini basına tanıttı.

Basın toplantısına kooperatif başkanı Mustafa Cem Yıldırım'ın yanı sıra başkan yardımcıları Kenan Temel, Mustafa Çakar, sekreter Seyfi Sinan Bulut, muhasip Vural Bingöl, üyeler Ali Demirtürk ve Murat Yıldız katıldı.

GÜNLÜK, BİN ARAÇ GİRİŞ-ÇIKIŞI YAPILIYOR

Toplantıda konuşan kooperatif başkanı Mustafa Cem Yıldırım, "2011 yılında kurduğumu kooperatifimizi 15 Ekim 2016 tarihinde yapmış olduğumuz seçimli genel kurulunda yönetimi değişikliği yaparak devralmış bulunmaktayız. Gebzemizin görünen yüzü olan otogarımız da kooperatifimize 22'sinin üyeliği tamamlanmış, 4'ünün en kısa sürede tamamlanmaya çalışacak olan 26 işletme bulunmaktadır. Ortalama 250-300 firmanın faaliyet içerisinde olduğu otogarımızda günlük bin civarında araç giriş çıkışı yapılmaktadır" dedi.

'HERKESİN GÖRÜŞLERİNİ ALARAK GELİŞTİRECEĞİZ'

Hedeflerinden bahseden Yıldırım konuşmasını şu sözlerle sürdürdü; "Birlikten güç doğar' atasözümüz, yardımlaşma, birlikte hareket etme ortak amaçta buluşma hedefleri doğrultusunda bir araya gelen bir yönetim kuruluyuz. Bu vesile ile seçilmiş yönetim kurulu ve tüm üyelerimiz adına geçmiş dönem yönetim kurulu başkanımız ve üyelerine çalışmalarından dolayı teşekkür eder, yeni yönetim kurulu arkadaşlarımı sizlere takdim etmek isterim. Tüm yönetim kurulum ve üyelerimiz ile birlikte oluşturacağımız uygulanabilir ekonomik, sosyal kültürel çalışmalarla kooperatifimize daha dinamik ve güçlü bir yapı kazandırma çabası içinde bulunacağız. Bu süreçte bugüne kadar otogar esnafından yardımlarını ve desteğini hiç bir zaman esirgemeyen başta Gebze Belediye Başkanımız Adnan Köşker ve çalışma arkadaşları olmak üzere mülkü amirlerimize ve de siyasi parti yöneticilerimize teşekkür eder bundan sonraki süreçte de artarak devam edecek desteklerinden ve yardımlarından onur duyacağımızı belirterek isterim. Planlarımızı, programlarımızı herkesi dinleyerek, görüşlerini alarak geliştireceğiz ve uygulayacağız. Tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliklerimizi artırma gayreti içinde olacağız." ERHAN DURAK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —