Tarih: 02.01.2012 16:39

Yılbaşında ölen çift toprağa verildi

Facebook Twitter Linked-in

Yılbaşı gecesi geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Seyit-Yasemin Turan çifti son yolculuğuna uğurlandı. Çiftin hayatta kalan kızları Sinem cenazeye getirilmezken, küçük kızın kaza anını akrabalarına dakika dakika anlattığı öğrenildi. Şişli'de yılbaşı gecesi yemekten dönerken bir çöp kamyonunun otomobillerine çarpması sonucu hayatını kaybeden Seyit Turan ve Yasemin Turan için Habipler Yayla Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. 

 

 

CENAZEYE ÇOK SAYIDA KİŞİ KATILDI

 

 

Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına Seyit Turan'ın babası Nazım Turan, annesi Ümmühan Turan, kız kardeşi ile Yasemin Turan'ın annesi Hamide Çevikoğlu ve çok sayıda kişi katıldı. Seyit Turan'ın kız kardeşi Yasemin Turan, yengesinin ve abisinin tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Seyit Turan'ın bir akrabası Sinem'in kaza anını anlattığı belirterek, "Babam korkma kızım ben iyiyim. Ondan sonra konuşmadı benimle. Ama herkes anneme öldü öldü dedi. Annem hiç konuşmadı. Çocuğumuz bunları hep yaşamış. Kaza sonrası babası arkaya dönüp kızım korkma ben iyiyim. Çocuk hepsini anlatıyor. Annem öldü diyor ama ölümün ne olduğunu bilmiyor" dedi. 

 

 

ÇİFTİN CENAZESİ DEFNEDİLDİ

 

Kılınan cenaze namazının ardından çiftin cenazesi defnedilmek üzere Yayla Köyü Mezarlığı'na götürüldü.  Öte yandan, aile basında çıkan haberlere tepki göstererek, Seyit Turan'ın çiçekçi değil Eyüp'te bir büfe işlettiğini söyledi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —