Tarih: 06.09.2012 15:25

Yetenekler Kent Meydan'da sergilenecek!

Facebook Twitter Linked-in

Gebze Belediyesi tarafından, müziğe ilgi duyan ve amatörce ilgilenen Gebzelilere sahne deneyimi yaşatmak amacıyla düzenlene ‘Sahne Senin Gebze’ etkinliğinin tanıtım toplantısına çok sayıda basın mensubu ve etkinlikte performans sergileyecek genç müzisyenler katıldı. Gebze Kent Meydanı’nda düzenlenen kahvaltılı tanıtım toplantısında basın mensuplarına hitaben bir konuşma yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, sözlerine Afyonkarahisar’da askeri birlikte meydana gelen kazada hayatını kaybeden Mehmetçiklere Allah’tan rahmet yaralı askerlere acil şifalar dileyerek başladı.

 

 

GEBZE ARTIK EVE KAPANMIYOR

 

 

Müzikle uğraşan her yaştan Gebzeliye kendilerini kanıtlama ve sahne deneyimi açmak amacıyla Gebze Kent Meydanı’nı açtıklarını belirten Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Mübarek Ramazan ayının güzelliklerini bu meydanda siz değerli hemşerilerimiz ve halkımızla yaşadık, paylaştık. Kent meydanı Gebze’mize can kattı. Gebzeli vatandaşlarımız artık akşamları erken saatte eve kapanmıyor. Aileleriyle birlikte geldikleri meydanda gece geç saatlere kadar zaman geçiriyor. Gebze’mize hareket kazandıran Kent Meydanı’ndaki canlılığı bu tür sosyal etkinliklerle sürdüreceğiz. Etkinliğimize başvuran genç kardeşlerimizi medeni cesaretlerinden ötürü sizlerin huzurunda kutlamak isterim. Böylesi farklı ve renkli etkinliklerle yetenekleri meydana çıkartacağız” dedi.

 

 

ETKİNLİK SALI GÜNÜNE ERTELENDİ

 

 

Başkan Köşker ayrıca, cumartesi günü başlaması planlanan etkinliğin,  tüm ülkeyi yasa boğan şehit haberleri nedeniyle 11 Eylül Salı gününe ertelendiğini söyledi. Başkan Köşker’in ardından söz alan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Oya Tuncel ise, “Gebze’nin sosyal ve kültürel etkinliklere ağırlık veren değerli başkanımız Adnan Köşker ve ekibini kutlarım. Böylesi güzel etkinliklerin devamını dilerim” dedi. Tuncel konuşmasının başında, Afyonkarahisar’da meydana gelen kazada şehit olan askerler için Allah’tan rahmet kederli ailelerine ise sabır diledi. Düzenlenen basın toplantısına AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Aydın, belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Ahmet Kisbet, Orhan Sipahioğlu, belediye meclis üyeleri de katıldı.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —