Tarih: 02.10.2014 16:02

Yeşilkent Camii şık görünüme bürünüyor

Facebook Twitter Linked-in

Kartepe İlçesi’ndeki ibadethanelerin görüntüsünü şık bir hale dönüştürmek amacıyla Kartepe Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalara Yeşilkent Camii de dahil edildi. Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Rahmiye Mahallesi Yeşilkent Camii çevresinde başlattığı düzenleme çalışmaları camii cemaati tarafından da memnuniyetle karşılanıyor.

 

Belediye ekipleri cami ile kuran kursu arasındaki bozuk zemini kaldırarak 80 metreküp beton döküp alanı şık bir hale getirdi. Cami çevresini 200 metre tül dekoratif beton duvar ile çevreleyen ekipler mevcut engelli tuvaletine girişi sağlayan 3 metre genişliğinde 12 metre uzunluğunda verandaya engelli rampası ile bağlantı kuracak.

 

Bayram sonrası 10 kamyon toprak takviyesi yapılacak cami çevresinde peyzaj çalışmaları kapsamında alanın bitkilendirmesi de yapılacak.Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Yeşilkent Cami çevresinde gerçekleştirilen ve camiyi estetik görünüme kavuşturacak düzenlemelerin bu ay sonunda bitirilmesi hedefleniyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —