Tarih: 03.05.2012 09:49

Yeşilçam şarkıları bahara renk kattı!

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı konser zinciri tüm hızıyla sürüyor.  Büyükşehir, Türk Halk, diğer Türk Sanat Müziği olmak üzere iki ayrı konser düzenledi. Türküler ve Yeşilçam şarkılarının seslendirildiği konserler bahara renk katarken, müzik severlerden de tam not aldı.

 

 

 

ÖĞRENCİLERDEN THM KONSERİ

 

 

 

Leyla Atakan Kültür Merkezi’ndeki ilk konseri Büyükşehir Belediye Konservatuarı Türk Halk Müziği bölüm öğrencileri verdi. Konservatuar öğretim görevlisi Nuray Polat yönetimindeki konserde öğrenciler seslendirdikleri Anadolu ezgileriyle gönüllerde taht kurdu. Konserin sonunda Gençlik ve Spor Şube Müdürü Mehmet Kesen, koro şefi Nuray Polat’a çiçek vererek teşekkür etti.

 

 

 

YEŞİLÇAM ŞARKILARIYLA NOSTALJİ RÜZGÂRI

 

 

 

Yeşilçam Şarkıları’nın seslendirildiği Türk Sanat Müziği Konseri ise vatandaşlar tarafından ayakta alkışlandı. Konservatuar Türk Sanat Müziği Bölümü öğretim görevlileri Tuğçe Ocaktar ve Neşe Sarısözen Adalı seslendirdikleri Yeşilçam şarkılarıyla nostalji rüzgarı estirdi. Konser sırasında sinevizyon eşliğinde eski Türk Filmlerinden pasajlar gösterildi. Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanı İsmail Civelek de Konservatuar Türk Sanat Müziği Bölümü öğretim görevlileri Tuğçe Ocaktar ve Neşe Sarısözen Adalı’ya çiçek vererek teşekkür etti.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —