Tarih: 26.10.2015 10:56

Yeşil, Köylüden MHP’ye 1 Oy istedi

Facebook Twitter Linked-in

İzmit’in Kozluca, Balören, Orhaniye ve Çubuklu Osmaniye Köylerini ziyaret eden MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Ahmet Yeşil, 1 Kasım seçimlerinde hangi parti olursa olsun her evden 1 oy istedi.

Her gün farklı bir ilçede esnaf ve vatandaş gezisi yapan Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli Milletvekili Ahmet Yeşil, bir gecede İzmit’e bağlı dört köyü ziyaret etti. MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Ahmet Yeşil’in Kozluca, Balören, Orhaniye ve Çubuklu Osmaniye köyleri ziyaretine MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Dicle Akın, MHP İzmit İlçe Başkanı Kaan Dilmen ve yöneticiler yalnız bırakmadı.

TERÖR KONUSUNDA ALTI AY VERİN

Köy ziyaretlerinde açılış konuşmasını yapan MHP İzmit İlçe Başkanı Kaan Dilmen, 1 Kasım seçimlerinin önemini vurguladı. Dilmen, “Terör konusunda en dik duruşu MHP sergilemiştir. Biz terörle ilgili sadece altı ay istedik. Bizi iktidara getirin. Terörün ele başları için yapılması gerekeni yapalım. Bizim kimseye göbek bağımız yok” cümleleri ile düşüncelerini açıkladı.

MANEVİ DEĞERLERİMİZİ KAYBEDİYORUZ

MHP’nin ülkenin sigortası olduğunu belirten MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Dicle Akın, toplumsal manevi değerlerin her geçen gün kaybedildiğini söyledi. Akın, “Öcalan’a Sayın diyenleri, andımızı kaldıranları ve İstiklal Marşında ayağa kalkmayanları unutmayın. Paçavra bez parçasında zılgıt atanları unutmayın. Vatanın tehlikede olduğunu lütfen görün. 1 Kasım’da vereceğiniz 1 oy ülkenin kaderine etki edecek” dedi.

NEREYE BAKSANIZ SORUN VAR

Köylünün, gemileri olan iş adamlarından daha pahalıya mazot kullandığını belirten vekil adayı Ahmet Yeşil, “İnançlar üzerinden siyaset yapanların, sizi sömürmesine izin vermeyin” dedi.  Yeşil, “Köylümüz taşımalı eğitimde sorun yaşıyor. Çocuğunu traktör üzerinde okula bırakıyor. Bedava olan odun için 440 lira ödeme yapıyor. 7 Haziran sonrası terör olayları ortada. Nereye baksanız sorun var” diyerek köylüye ülkenin geleceği konusunda uyardı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —