Tarih: 22.06.2020 19:32

YERLİ ÜRETİM DRY AGED DOLAP MODELLERİ

Facebook Twitter Linked-in

 

Özellikle bu amaçla üretilen ve gerekli özel şartları sağlayan buzdolaplarına ise dry aged dolap denir.

Dry aged yöntemiyle etin tamamı kururken dış yüzeyin bir kısmı ise bozulur. Bu kısım kesilerek atılır ve geriye çok lezzetli bir et kalır. Bu sebeple son zamanlarda kasaplarda en çok aranan lezzetler arasında yerini almıştır.

Dry aged dolaplar etleri 0 ila 2 derece arasında, yaklaşık %75 ila %85 oranları arasında nem ile saklarlar. Dolap içindeki havanın tüm etlere homojen bir şekilde ulaşmasını sağlayan bir fan sistemi içerir. Etlerin steril bir ortamda en az 21 gün kalması doğru yaşlandırma için gereklidir.

Yukarıda saydığımız tüm özelliklerin uygun bir şekilde bir buzdolabında toplanmasıyla, etleri istenilen şekilde kuru yaşlandıran bir dry aged dolap elde etmiş oluruz.

Dry Aged dolaplar, S2000 Mutfak ve Soğutma firması tarafından İstanbul Arnavutköy’de bulunan fabrikada üretilmektedir. Yerli üretim olan bu modeller Türkiye'nin en iyi steakhouse ve restoranları tarafından tercih edilmektedir.

Artık bir dünya markası olan Nusret Steakhouse, sektöre ilk girdiği günden bu yana S2000 marka dry aged dolap kullanmaktadır. Tüm yeni şubelerinde de S2000 kalitesini tercih ederken, yine ülkemizde sektörün öncüleri konumundaki diğer firmaların tercihlerinin de S2000 Mutfak olduğunu söylemek gerekir.

Aslında sadece Türkiye değil, dünyanın birçok noktasına ihraç edilen S2000 Dry Aged dolaplar yurtdışında da aranan bir marka haline gelmiştir. Almanya, Katar, Romanya, Yunanistan, Isviçre, Irak, Kuveyt, Dubai, Bosna Hersek, Hollanda, Suudi Arabistan ve hatta Avustralya gibi pek çok ülkede ürünlerimiz tercih edilmiştir.

Endüstriyel Mutfak ve Soğutma sektöründe 35 yılı aşan bir tecrübeye sahip olan S2000, üretimin tüm aşamalarında kalite odaklı çalısmaktan vazgeçmemektedir. Kullandığı tüm parçalar sektörün en iyi üreticilerinden tedarik edilir. Tecrübe ve kalitenin ustaca buluşturulmasıyla ortaya verimli, kullanışlı ve fonksiyonel ürünler çıkmaktadır.

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —