Tarih: 29.04.2016 08:20

Yer yeşil, gök siyah!

Facebook Twitter Linked-in

BAL’a çifte şampiyonluk yaşayarak çıkan yeşil-siyahlı takımda coşku görülmeye değerdi. Çayırovaspor kupayı KASKF Başkanı Murat Aydın’ın elinden aldı.

Süper Amatör Play-Off Ligi’nde Çayırovaspor son maçında Başaranspor'u da 3-1 mağlup ederek 10 maç sonunda topladığı 30 puanla erişilmesi güç bir başarıya imza attı. Mücadelenin ilk yarısı 0-0 sona erdi. İkinci yarıda ise güzel futbol, bol gol vardı. 47. dakikada Çayırovaspor kaptanı Fatih Karagülle kendisinden görmeye alıştığımız füzelerden birisini gönderdi ve topu ağlarla buluşturdu:1-0. 55. dakikada Sinan’ın ara pası ile buluşan Mustafa, kaleci Engin'in yanından topu ağlara gönderdi ve skora denge geldi: 1-1. 66. dakikada Çayırovaspor’un kralı İdris Zengin attığı şık golle takımın 2-1 öne geçirdi. 

cayirovaspor-2-001.jpg

10’DA 10
Maçın uzatma anlarında ise ev sahibi ekip Güney’in ceza sahası içinde düşürülmesiyle penaltı kazandı. Penaltı vuruşunda Ömer topu ağlara gönderdi ve maçın skorunu tayin etti. Böyle 10. maçını da kazanan, toplamda ise 32 maçta 31 galibiyet elde eden Çayırovaspor inanılmaz bir yılı geride bıraktı. Maç sonunda toplu bir sevinç yaşayan takımın başkanı Murat Gültekin, işlerinin yeni başladığını ifade ederek, Çayırovaspor’un BAL’da beklemeden profesyonel lige çıkacağına inandığını belirtti.

ÇAYIROVA 3-1 BAŞARAN
STAT: Kuştepe
HAKEMLER: Bilal Çavuş ***, Okan Oral ***, Mustafa Balkanoğlu ***
ÇAYIROVASPOR: Engin ***, Ömer ***, Oğuzhan ***, Mehmet Kutay ***, Fatih ****, Serhat *** (Dk.72 Talha **), Muammer ***, Tayfun *** (Dk. 78 Bora **), İdris ***, Güney ***, Erkam ***(Dk. 72 Gökhan**)
BAŞARAN: Şahin ***, Tamer ***, Melih ***, Sercan ***, Taner ***, Uğur **, Raşit ** (Dk. 80 Alican **), Tolga ***, Sinan ***, Mustafa *** (Dk. 82 Ali Rıza **), Dilaverhan ** (Dk.75 Şenol **)
GOLLER: Dk. 47 Fatih, Dk. 66 İdris, Dk. 90+2 Ömer (p), Dk. 55 Mustafa 

cayirovaspor-3-001.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —