Tarih: 06.04.2017 11:45

Yenişehir’de Cemil Yaman rüzgarı

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti İzmit İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz gün İlçe SKM İzmit’te AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’a bir dizi program düzenledi. Yenişehir Mahallesi esnaflarını ziyaret eden Milletvekili Yaman’a İlçe Başkan Yardımcısı Alper Doğan, Nurullah Yılmaz, İlçe Yöneticisi Yusuf Yıldız, Meclis Üyesi Cemil Kanpara ve istişare kurulu üyeleri eşlik etti. Esnafların dükkanlarına konuk olan Yaman, hem siyasette hem ekonomide kalıcı istikrarın sağlanabilmesi için vatandaşları evet demeye davet etti.
 
ESNAFLARDAN SICAK KARŞILAMA
Bölge sakini vatandaşlarla da sohbet eden Yaman, esnaf ziyaretlerinin yanı sıra Yenişehir Mahalle Muhtarı Mesut Belhan’ı ziyaret etti. Esnaflar tarafından güler yüzle karşılanan Yaman, işlerinde kolaylıklar diledi. Yaman, vatandaşların Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili sorularını yanıtladı ve 16 Nisan halk oylamasının önemine dikkat çekerek, “Güçlü, istikrarlı, istikbali olan bir ülkenin kaderi sizlerin 16 Nisan’da vereceği oylarla belirlenecek” dedi.
 
KALICI İSTİKRAR İÇİN ÖNEMLİ BİR DÖNEMEÇTEYİZ
Koalisyon dönemlerinde yaşanan sıkıntılara dikkat çeken Yaman, “Ülkede istikrarın gelmesi engelleniyordu. O günlerden şimdi bu günlere geldik. 14 yılda ülkeye güven ve istikrar geldi. İstikrarın devam etmesi için şuan önemli bir dönemeçteyiz. Bir tarafta güçlü, istikrarlı ve refah dolu, darbelerin ve muhtıraların yok olduğu bir ülke, diğer tarafta sürekli hükümet sorunu yaşayan, istikrarsız, geleceği belli olmayan, darbelerin devam ettiği bir ülke. 16 Nisan’da kendi kaderinizi belirleyin”dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —