Yeniden Refah Partisi Çayırova,Afrika’da su kuyusu açtırdı

Yeniden Refah Partisi Çayırova,Afrika’da su kuyusu açtırdı

Yeniden Refah Partisi Çayırova ilçe teşkilatı, ilçe sosyal işler başkanlığının öncülüğünde Afrika’da 4 adet su kuyusu açtırdı.

Yeniden Refah Partisi Çayırova ilçe sosyal işler başkanı Uğur Aslan’ın, 1 ay önce ‘Su Hayattır’ sloganıyla başlattığı Afrika’da su kuyusu projesi için, YRP Çayırova ilçe teşkilatı, ilçe binasında selamet derneğini misafir etti.
İlçe binasında yapılan teslim törenine, selamet derneği genel başkanı Harun Yavuz Yılmaz, selamet derneği genel koordinatörü Bilal Aslan, selamet derneği Kocaeli temsilcisi Halim Yazıcı, selamet derneği Çayırova temsilcisi Murat Ayyıldız ve selamet derneği yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Yeniden Refah Partisi Çayırova ilçe başkanı Aykan Dönmez ve yönetim kurulu katıldı.

Afrikalı insanlar için bizlerde birşeyler yapmak istedik

İlçe teşkilat mensupları ve yardımsever vatandaşların katkılarıyla toplanan 4 adet su kuyusu parasını selamet derneği Çayırova temsilcisi Murat Ayyıldız’a teslim eden Yeniden Refah Partisi Çayırova sosyal işler başkanı Uğur Aslan, temiz su kaynaklarına ulaşmanın zor olduğu Afrika’da, covid-19 salgınında etkisiyle şartlar daha da zorlaşmıştır. Bu zor şartlar altında yaşayan Afrikalı insanlar için bizlerde birşeyler yapmak istedik ve su kuyusu açtırmaya karar verdik dedi. Aslan, hayır çalışmamıza destek veren gerek ilçe teşkilatımızdaki kardeşlerime ve katkı sağlayan hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum dedi.

İlçe teşkilatı olarak 1 ay gibi kısa bir sürede 4 adet su kuyusu çalışmasını başarıyla tamamlayan Çayırova ilçe teşkilatına teşekkür eden selamet derneği genel başkanı Harun Yavuz Yılmaz; açlığın, sefaletin ve yokluğun hakim olduğu Afrika’da ki şartları oralara giderek bizzat görüyoruz, kilometrelerce yol yürüyerek suya ulaşmaya çalışan Afrikalı insanlara yaptığınız bu hayır için sizlere teşekkürlerimi iletiyorum dedi.

Afrikalılar, covid-19 salgınıyla bölgede daha zor şartlara maruz kalmıştır

Tören sonunda konuşan Yeniden Refah Partisi Çayırova ilçe başkanı Aykan Dönmez; ‘’emperyalizmin sömürüsüyle dünya standartlarının çok çok altında yaşayan Afrikalılar, covid-19 salgınıyla bölgede daha zor şartlara maruz kalmıştır. Dünyanın en büyük elmas yataklarına sahip bu ülkeler nasıl oluyor da suya bile muhtaç oluyor. Yeniden Refah iktidarında sadece milletimiz için değil, tüm dünya insanlığı için çalışılacak ve adil düzenin tesis edilmesiyle, dünya güce, sömürüye ve gözyaşına değil sadece ve sadece adalete ve huzura teslim olacaktır’’ dedi. Dönmez; bu yılın başında gençlik kollarımızın Bangladeş’te açtırmış olduğumuz su kuyumuzdan sonra şimdi de sosyal işler başkanlığımızın öncülüğünde, Afrikalı kardeşlerimizin dertlerine bir nebze de olsa derman olmaya çalışacağız dedi. Başkan Dönmez, bu çalışmaya öncülük eden, başta sosyal işler başkanımız Uğur Aslan olmak üzere tüm hayırsever kardeşlerimize teşekkürlerimi iletirken, tüm dünya mazlumlarının her an yanında olan, her türlü afette ihtiyaç sahiplerine ulaşan, selamet derneğimize ve sayın genel başkanı Harun Yavuz Yılmaz beye huzurlarınızda teşekkürü bir borç biliyorum diyerek sözlerini noktaladı.



Büyükakın: İstişare eden yanılmaz

Çayırovalılar, bağlama kurslarından çok memnun

Kartepe Belediyespor Karate Takımı’ndan Uluslararası Başarı

Bluetooth İşitme Cihazları: Yeni Nesil İşitme Deneyimi

Gebze Millet Bahçesi’nde hızlı ve etkin çalışma

Belediye otobüsleri günde 145 bin yolcu taşıyor

İBB BAŞKANVEKİLİ NURİ ASLAN’DAN ÖNEMLİ MESAJLAR

Çayırova’nın yeni meslek lisesinde temel betonu seriliyor

Trump yarın ulusa seslenecek

Girne Satılık Ev Arayanlara Dijital Bir Rota

Renkli Çoraplı Kuzgun Minik Tiyatroseverlerle Buluştu

Başiskele’deki koridor projesi tasarrufla daha değerli

İhmal iddiasıyla yargılanan eski il jandarma komutanı hakim karşısında

Hacılarda mahsur kalan 4 kişi kurtarıldı

Bodrum’da polisi yaralayan motosiklet sürücüsü tutuklandı

Susurluk’ta tır kazası

Edirne’de ahırda çıkan yangın 3 eve sıçradı

Gaziantep’te 21 düzensiz göçmen yakalandı: 2 organizatör tutuklandı

Efeler Ligi: Halkbank: 3 - Spor Toto: 0

Başkan Günel’den Durbay’ın ailesine taziye ziyareti

Güllü’nün oğlu müşteki olarak savcılıkta ifade verdi

MHP’li Durgun: "Pestisit iddiaları kamuoyunda abartılı şekilde yer buluyor"

Tırın tabanına binlerce uyuşturucu hap sakladılar

Çorum’da motosiklet yayaya çarptı: 2 yaralı

Galatasaray, RAMS Başakşehir maçı hazırlıklarına başladı

RAMS Başakşehir, Galatasaray maçı hazırlıklarına başladı

Aranan 2 şahıs yakalanarak cezaevine teslim edildi

Karayolunda durumlarından şüphelenilen şahıslarda kaçak parfüm ele geçirildi

Pınarbaşı’da CHP meclis üyesi adayına yönelik saldırının sanıkları hakim karşısında

Hafif ticari araç sürüye daldı, 10’dan fazla koyun telef oldu

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.