Tarih: 31.12.2011 10:13

"Yeni yıl yenilenme demektir"

Facebook Twitter Linked-in

Başkan Karaosmanoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi; “Her yeni yıl sadece takvimlerde değişen bir yaprak değil, aynı zamanda bizler için de yenilenme; hayatı yeniden gözden geçirme fırsatıdır. Bu fırsatı iyi değerlendirmek gerekir. Geçmiş yıllardaki başarılarımızı daha ileri götürmek; eksik kaldığımız yerlerdeki hatalarımızı görerek, onları tamamlamak için iyi bir yenilenme imkândır.”

 

"HÜZÜNLÜ BİR YILI GERİDE BIRAKTIK"

Başkan İbrahim Karaosmanoğlu 2011 yılında yaşanan Van depremine de değinerek, “Van depremi ve terör saldırıları nedeniyle 2012’ye millet olarak hüzünlü bir yılı geride bırakarak giriyoruz. Depremin acısını derinden yaşamış bir kentin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, Rabbim milletimize ve insanlığa başka acılar yaşatmasın, diyorum."dedi.

 

“YÜZÜMÜZ AK, ALNIMIZ AÇIK"

Başkan Karaosmanoğlu ayrıca "İnşallah hizmet dolu nice yeni yılları; huzur, mutluluk ve başarılarla hep birlikte yaşayacağız.2004’ten bu yana geçen zaman, Kocaeli’miz için büyük yatırımların, önemli hedeflerin gerçekleştirildiği yıllar oldu. 2011’i geride bırakırken alnımız açık, yüzümüz ak, vicdanımız huzurlu. 2012’ye de zinde ve yeni projelerin, atılımların heyecanı içinde giriyoruz... Yeni yılın yuvalarımıza, şehrimize, ülkemize ve insanlığa; esenlik, huzur, mutluluk ve sevinç getirmesini diliyorum” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —