Tarih: 04.02.2016 08:33

Yeni tesis 5 yıldız otel konforunda yapılacak!

Facebook Twitter Linked-in

 Mevcut tesisi yıkma kararı alan Başkan Çakır, aynı arazi üzerine Gebzespor’a yakışan modern bir tesis inşa etmeyi planlıyor. Ay sonuna kadar tesisin yıkım işlemleri başlayabilir.

20 yılı aşkın bir süredir Gebzespor’a hizmet veren sosyal tesisler, yenisi yapılmak üzere yıkılacak. Göreve geldiği gün tesisleri baştan aşağı yenileyen Başkan Çakır, binanın artık randıman vermemesi üzerine yıkım kararı aldı. Bu çerçevede ay sonuna kadar yıkım işlemlerini başlatmak isteyen Başkan Çakır, yandaki prefabrik yapının da kaldırılmasıyla birlikte oluşacak alana 4 kattan oluşan ve içinde fitness salonunda da yer alacağı modern bir tesis inşa etmeyi planlıyor.

ÇİMENTO VE DEMİRLER
GEBZE BELEDİYESİ'NDEN

Yeni tesisin yapımına Gebze Belediyesi’nin de destek vereceği öğrenildi. Bayrampaşa Tuna maçına gelen ve maç öncesi soyunma odasına inerek prim açıklayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in burada yaptığı konuşmada, çimento ve demir gibi belli başlı inşaat malzemelerinin kendileri tarafından karşılanacağı sözünü verdiği belirtildi.

TAKIM SULTAN ORHAN
TESİSLERİNDE KALACAK

Tesislerde giderek artan rutubet hastalığa davetiye çıkartırken, yönetim kurulu Sultan Orhanspor Başkanı İrfan Ayar ile yaptığı görüşmeler neticesinde mor-beyazlı futbolcuların sezon sonuna kadar Sultan Orhanspor tesislerinde kalmasını kararlaştırıldı. Buna göre birkaç gün içerisinde burada yapılacak temizliğin ardından futbolcular Sultan Orhanspor tesislerine taşınacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —